Vals met Abbey Hoes en Holly Mae Brood op tv

Vals met Abbey Hoes, Holly Mae Brood, Romy Gevers en Olivia Lonsdale is vanavond (zaterdag 17 oktober) om 22.40 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3. In deze film zijn de actrices vier vriendinnen die de laatste vrije dagen voor het eindexamen door brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen.

Verhaal Vals

De vriendinnen Kim (Romy Gevers), Abby (Abbey Hoes), Feline (Holly Mae Brood) en nieuwkomer Pippa (Olivia Lonsdale) besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender.

Cast

De vier vriendinnen worden gespeeld door Abbey Hoes, Holly Mae Brood, Romy Gevers en Olivia Lonsdale. De drie jongens worden gespeeld door Gijs Blom (Casper), Thijs Boermans (Jeroen) en Niek Roozen (Daan). Verder ontdekken we in de cast van Vals ook Shahine El-Hamus, Just Meijer, Jelka van Houten, Madelief Smalbil, Mees Elfring, Dirk Bellers, Mel Wallis de Vries, Lars Goossens en Sem Klarenbeek.

Abbey Hoes in de spannende film Vals naar het boek van Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries zien we in deze film niet alleen als de moeder van Casper. Ze is ook de schrijfster van dit verhaal. Deze film uit 2019 is geregisseerd door Dennis Bots, die je ook kunt kennen als regisseur van Engel en Circus Noël. Maar hij werkte bijvoorbeeld ook mee aan Het Huis Anubis.

Foto: KRO-NCRV / Jaap Vrenegoor.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

17 oktober 2020 /