Deep Shit met o.a. Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk in cast

Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk spelen de hoofdrollen in de tv-serie Deep Shit van BNNVARA. Ontdek alles over het verhaal en de cast van Deep Shit in dit artikel. De serie is vanaf vanavond – zondag 17 oktober – zeven weken lang om 20.20 uur te kijken bij BNNVARA op NPO 3. Op NPO Plus staan de eerste 4 afleveringen al.

Deep Shit

In de nieuwe comedyserie Deep Shit beseffen vinexvrouwen Veerle (Jennifer Hoffman) en Sara (Fockeline Ouwerkerk) hoe verschrikkelijk ze zijn teleurgesteld in de sleur van hun eigen saaie levens. Ze hebben elkaar gevonden na een toevallige, maar confronterende ontmoeting in de supermarkt. En zijn vanaf dat moment bondgenoten. Gewapend met het gevonden pistool van de onhandige crimineel Tarik, besluiten ze vanaf dat moment de zaken net even anders aan te pakken. Terwijl ze thuis de schijn op moeten houden, draaien ze zichzelf steeds verder vast in een onbedoeld crimineel avontuur. Zo tart de serie alle conventies van het jonge, gesettelde gezinsleven.

Cast Deep Shit

Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk kwamen samen met producent Fiction Valley met het initiatief voor deze serie. De cast van Deep Shit bestaat verder uit Tarik Moree, Ayla Çekin Satijn, Sieger Sloot, André Dongelmans, Vincent van der Valk, Jaike Belfor, Jip Smit en Tessa Jonge Poerink. Jamille van Wijngaarden regisseerde de serie waarvoor Dirk van Pelt en Lucas de Waard de scenario’s schreven. Deep Shit is een coproductie van Fiction Valley en BNNVARA.

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman: “Het is ook verschrikkelijk herkenbaar. We willen allemaal wel eens zeggen hoe kut iets eigenlijk is. Even geen schone schijn ophouden, maar juist dansen buiten de norm. Sara en Veerle vertolken het duiveltje in ieder van ons. Want eerlijk is eerlijk, we zouden allemaal weleens door dat laatste laagje beschaving heen willen breken.”

Fockeline Ouwerkerk

Fockeline Ouwerkerk: “En dan komt er een punt waarop ze samen besluiten een keertje “nee” te zeggen op alles. En vanaf daar gaat het verhaal rollen en komen ze nog dieper in de shit. Op een gegeven moment zijn ze helemaal los en dat is zó leuk om te spelen. Het is zo fijn dat ze door drift gedreven worden en dat er eigenlijk geen grenzen meer zijn.”

Deep Shit kijken

Wil je Deep Shit kijken? Dat kan op zondagavond bij BNNVARA. Daarnaast zijn de eerste vier afleveringen al te kijken op NPO Plus. Aflevering 5 tot en met 8 zijn vanaf maandag 25 oktober te zien op NPO Plus. Aflevering 7 en 8 worden uitgezonden als dubbelaflevering.

Foto: Mark de Blok

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 oktober 2021 /