Ten minste houdbaar tot cast met o.a. Ricky Koole en Ruben van der Meer

Ten minste houdbaar tot is de nieuwe komische dramaserie van AVROTROS met in de hoofdrollen Ricky Koole en Ruben van der Meer. Ontdek in dit artikel alles over deze tv-serie en de Ten minste houdbaar tot cast. Naast Ricky Koole en Ruben van der Meer spelen er namelijk nog de nodige bekende namen mee…

Ten minste houdbaar tot

Jarenlang heeft Anna met liefde haar carrière in de koelkast gezet om volledig in dienst te staan van haar gezin en de baan van haar man Paul. Nu de kinderen op het punt staan van uitvliegen, zijn Anna en Paul klaar voor de zeven vette jaren. Het is eindelijk Anna’s beurt! Maar als haar lichaam plotseling dwingende tekenen van de overgang vertoont, ziet de toekomst er ineens een stuk minder rooskleurig uit. Anna is echter niet van plan om zich zonder slag of stoot over te geven aan de terreur van moeder natuur en gaat met een goeie dosis ontkenning en irrationele uitspattingen de strijd aan. Ondertussen neemt Pauls carrière een vlucht en is hij niet bij machte Anna te ondersteunen. Hoe harder Anna roept, hoe meer hij zwelgt in onbegrip. Of Anna en Paul het ondanks hun geschiedenis en liefde redden, is nog maar de vraag…

Serie Ten minste houdbaar tot

Worden we samen oud? Dat is het vraagstuk waar Anna (Ricky Koole) en Paul (Ruben van der Meer) mee worstelen nu de kinderen bijna het huis uit zijn en de focus opeens op hun relatie ligt. Beiden blijken echter andere doelen te hebben. Paul stort zich op zijn promotie in de paardenvoedingssupplementen. Anna wil zichzelf herontdekken, een opgave die negatief wordt beïnvloed als de overgang om de hoek komt kijken. Op zoek naar invulling van haar leven zonder kinderen en een afwezige Paul overweegt Anna haar opties. Kan ze haar acteercarrière op pakken of gooit ze het roer om? Geen enkel plan komt van de grond door de talloze symptomen van de aftakeling.

Ondertussen loopt het op Pauls werk ook niet van een leien dakje als hij concurrentie krijgt van een veel jongere werknemer. De kloof tussen Anna en Paul groeit… Toch proberen beiden er alles aan te doen om het nest bij elkaar te houden. Terwijl Anna heil zoekt in het spirituele, zoekt Paul steun bij een praatgroep voor mannen met partners in de overgang. Of hun inspanningen de liefde zal doen opvlammen en dichterbij elkaar brengt, moet nog maar blijken.

Cast Ten minste houdbaar tot

De cast van Tenminste houdbaar tot bestaat uit Ricky Koole, Ruben van der Meer, Bobby van Vleuten, Babbelot Leeman, Juul Vrijdag, Nazmiye Oral, Mattijn Hartemink, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Jennifer Evenhuis en Rian Gerritsen. Bobby van Vleuten speelt Job; de zoon van Anna en Paul. Babbelot Leeman is Mila; de dochter-van. Juul Vrijdag kruipt in de huid van de moeder van Anna. Welke personages de andere acteurs en actrices uit Ten minste houdbaar tot cast spelen, is mij nog niet bekend. Ben je nieuwsgierig waar je de acteurs en actrices nog meer van kent? We zetten de Ten minste houdbaar tot cast even verder in de spotlight.

Hier ken je de acteurs en actrice van:

  • Ricky Koole zag je recent nog in Diepe Gronden, maar je kunt haar ook kennen uit Oogappels en de kerstserie Kerstgezel.nl. Wist je dat ze ook al verschillende cd’s en boeken op haar naam heeft. Hier ontdek je meer over de series en films waarin ze speelde, maar ook over haar cd’s en boeken.
  • Ruben van der Meer ken je natuurlijk van De Lama’s, maar hij heeft ook verschillende (hoofd)rollen in series en films gespeeld. Denk aan Ronnie in Papadag, maar ook aan DJ Evert in Amazon-serie Trecx of Van kemmenade in Baantjer het Begin. En kinderen kennen hem bijvoorbeeld uit Rudy’s Grote Kerstshow en Vlogmania. Recent was hij eveneens te zien in H3L en Downtown.
  • Bobby van Vleuten was eerder te zien als Wouter in Meester Kikker en hij speelde Bastian in Rendez-Vous.
  • Babbelot Leeman debuteerde in 2018 in De IJslandbende.
  • Juul Vrijdag zag je eerder in Onze Straat: Krassen. Maar je zag haar bijvoorbeeld ook in Nood en als moeder van Pieter in de Nederlandse Dertigers.
  • Nazmiye Oral speelt de hoofdrol in het derde seizoen van Undercover. Daarnaast zag je haar onder andere in De Zitting, Koppensnellers, Nieuw Zeer, Hoogvliegers, Swanenburg en Niks te melden.
  • Mattijn Hartemink ken je bijvoorbeeld als Wilco uit Toren C. Maar hij speelde ook mee in de film Porselein. Wist je dat hij ook een rol heeft gespeeld in Familie in 2015-2016. Mattijn Hartemink heeft al heel wat rollen op zijn naam staan.
  • Manoushka Zeegelaar Breeveld ken je bijvoorbeeld als actrice uit De Libi en DNA. Recent zag je haar in Dirty Lines. Ze werkt op dit moment aan All Inclusive, die in 2023 wordt verwacht.
  • Jennifer Evenhuis speelde in Dertigers de bazin van Pieter. Je zag haar verder nog in Mijn Kleine Grote Broer.
  • Rian Gerritsen speelde de hoofdrol in Ron & Riet vertrekken niet, maar je kent haar ook als Kim uit De Luizenmoeder. Recent was ze nog in Het Jaar van Fortuyn te zien als Marja.

Makers

Het scenario van Ten minste houdbaar tot is geschreven door Eva Aben. Ze werkte onder andere mee aan De Luizenmoeder, Swanenburg en Adem In Adem uit. De regie van Ten minste houdbaar tot is in handen van Jan Albert de Weerd. Die regisseerde bijvoorbeeld ook mede Luizenmoeder – De film en de serie. De serie is een productie van Bing Film & Televisie en AVROTROS.

Ten minste houdbaar tot kijken

Ten minste houdbaar tot is vanaf donderdag 2 juni te kijken om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO1; de afleveringen kijk je terug op NPO Start. Vanuit België (of elders buiten Nederland) de aflevering gemist, gebruik dan een VPN Verbinding die je op Nederland zet. Op NPO Plus zijn alle acht de afleveringen van Ten minste houdbaar tot meteen te kijken. De afleveringen duren ongeveer 25 minuten.

Foto: AVROTROS – Guido van Gennep

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 juni 2022 /