Forever Rich (Netflix) | ontdek alles over cast & bekijk de trailer

Forever Rich is de nieuwe Nederlandse Netflix Original. Deze film van Shady El-Hamus met Jonas Smulders in de hoofdrol is vanaf 1 oktober wereldwijd te zien op Netflix. Ontdek hier alvast alles over het verhaal en de cast van Forever Rich. En check dan meteen de teaser trailer. “Zelfs toen ik nul euro in mijn zak had, wist ik dat ik een miljoen waard was.”

Forever Rich

Richie (Jonas Smulders) staat op het punt de grootste rap-artiest van Nederland te worden. Maar vlak voor een belangrijk optreden wordt hij door een groep gewapende tieners beroofd van zijn pronkjuweel; een peperduur horloge. Als de beelden van de vernederende beroving viraal gaan, volgt een koortsachtig kat-en-muisspel waarin Richie in één nacht alles riskeert wat hij heeft opgebouwd om zijn beschadigde imago te herstellen.

Makers

Forever Rich is geschreven door Gouden Kalf winnaars Shady El-Hamus (De Libi, Nightshade) en Jeroen Scholten van Aschat (De Libi, Fenix). De regie is tevens in handen van Shady El-Hamus.

Cast Forever Rich (Netflix)

De cast van Forever Rich bestaat uit Jonas Smulders (Richie), Daniël Kolf (Tony), Sinem Kavus (Anna), Hadewych Minis (Els), Yootha Wong-Loi-Sing (Jessica), Mustafa Duygulu (Abdel), Yassin Dardour (Bilal) en Sergio Fontana (Witte Masker). Verder behoren ook Jelisa van Schijndel, Martijn Oversteegen, Kendrick Etmon, Sabri Saad El Hamus, Tim Olivier Somer, Richelle Plantinga, Safae Gounane, Matteo van der Grijn, Tony van der Veer, Simen van den Berg, Finn Klinkhamer, Simon van Lammeren en Zoë Love Smith tot de cast van Forever Rich.

Acteurs en actrices Forever Rich

Bijrollen:

  • Jelisa van Schijndel debuteerde in het Vlaamse Campus 12.
  • Martijn Oversteegen was onder andere te zien in Baantjer het Begin, Trecx en diverse andere Nederlandse films en series.
  • Kendrick Etmon was in Dit zijn wij te zien als de jonge Frank Lionaar.
  • Sabri Saad El Hamus zag je recent in onder andere Swanenburg, Oogappels en Red Light.
  • Tim Olivier Somer ken je uit Hemelrijken en als de jonge Cor van Hout in Judas.
  • Richelle Plantinga zag je als Naomi in Lieve Mama.
  • Safae Gounane is een creative, die je ook kunt kennen als model voor bijvoorbeeld Nike en Patta. Als ik het goed begrijp maakt Safae Gounane in Forever Rich haar debuut als actrice.
  • Matteo van der Grijn heeft al heel wat rollen op zijn naam staan. Zo zag je ‘m recent in Oogappels, maar ook in Klem, Keizersvrouwen en DNA.
  • Tony van der Veer is vooral achter de schermen werkzaam bij films en series. Maar wist je dat hij in 2010 te zien was als Fons Westenbrink in De co-assistent.
  • Simon van Lammeren was als stuntman in tal van series en films te zien.
  • Zoë Love Smith zag je eerder in Skam NL,
  • Simen van den Berg en Finn Klinkhamer zijn nieuwkomers.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 augustus 2021 /