Kevin Janssens in Catacombe met Willem de Bruin

Kevin Janssens is te zien in Catacombe. Dit is het speelfilmdebuut van Willem de Bruin, die je kent van The Opposites. Hij speelt de hoofdpersoon: profvoetballer Jermaine Slagter. In deze thriller vecht hij in de kleder van het betaalde voetbal om uit de handen te blijven van Chinese matchfixers. Wanneer zijn hardnekkige gokverslaving hem verder in het nauw drijft, dreigt zijn leven hem door de vingers te glippen.

Kevin Janssens in Catacombe - hoofdrol Willem de Bruin The OppositesDe rol van Kevin Janssens is – net als die van Liliana De Vries, Werner Kolf en Orion Lee – een dragende. Verder spelen ook de Nederlandse oud-profvoetballers Bjorn van der Doelen en Glenn Helder een rol in deze film.

Catacombe is het solo-regiedebuut van Victor D. Ponten. Samen met Jim Taihuttu maakte hij zijn regiedebuut met de veelgeprezen en prijswinnende film Rabat. De Director of Photography is Lennart Verstegen. Het scenario is geschreven door Victor D. Ponten in samenwerking met Mustafa Duygulu. Haifaa Al-Mansour (Wadjda).

De film is geproduceerd door New Amsterdam Film Company. In coproductie met de NTR en Wrong Men met steun van het Nederlands Filmfonds, het NPO Fonds en het CoBO-Fonds. Catacombe komt tot stand in het kader van de Oversteek.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

3 september 2018 /