Dertigers seizoen 3 Nederland nu op tv te kijken mét deze cast

Dertigers seizoen 3 Nederland is vanaf vandaag – maandag 8 augustus – weer dagelijks op tv te kijken. Op NPO Plus kun je al vier afleveringen vooruit kijken. Natuurlijk staan we hier op VlaamsKijken uitgebreid bij stil, want deze Nederlandse serie is een remake van de Vlaamse succesreeks. Lees hier alles over Dertigers seizoen 3 in Nederland!

Wist je dat het artikel over de Nederlandse Dertigers cast al sinds de start één van de populairste is op VlaamsKijken?

Dertigers seizoen 3 Nederland

Zwanger scheiden, een onvervulde kinderwens, een stukgelopen huwelijk en ondertussen dating avonturen met nieuwe en oude liefdes. Dertigers is terug! Dertigers seizoen 3 Nederland neemt de kijker nóg verder mee in de levens van een vriendengroep, waarin vele herkenbare dertigersdilemma’s de revue zullen passeren. Hoe is het om na een jarenlange relatie weer te gaan daten? Wat als je een kinderwens hebt en zelf geen kinderen kan krijgen? En hoe ga je om met je eigen kinderwens als je nieuwe liefde geen kinderen meer wil?

Nieuw seizoen Dertigers Nederland

Na de heftige slotaflevering van afgelopen seizoen probeert iedereen de draad weer op te pakken. Pieter (Wieger Windhorst) en Luuk moeten enorm wennen aan de nieuwe woonsituatie, maar zij niet alleen. Het is een raadsel voor de hele vriendengroep wat er nu precies is gebeurd tussen hen en Saar (Eva Laurenssen). Lot (Leonoor Koster) twijfelt ondertussen over haar zwangerschap, want zij en Bart (Lykele Muus) staan op het punt te scheiden. En dat terwijl juist Alex (Justus van Dillen) en Elias (Jelle de Jong) misschien toch wel een kinderwens hebben en dat gaat bij hen niet vanzelf.

Dertigers cast

De hechte vriendengroep wordt gespeeld door de vaste cast met Justus van Dillen, Jelle de Jong, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Joy Wielkens, Lykele Muus en Wieger Windhorst. Naast de vaste cast zijn Abbey Hoes en Eric Corton dit seizoen ook weer te zien en maken Mingus Dagelet, Loes Schnepper en Steef de Bot hun opwachting. Waar de Vlaamse acteurs uit Dertigers in eerste instantie nog onbekend waren, hebben de meeste van de acteurs uit de Nederlandse Dertigers al volop ervaring. Dat kon je ook lezen in ons uitgebreide artikel over de Dertigers acteurs. Dit artikel wordt deze week (van 8 augustus 2022) nog geactualiseerd. Wil je dat niet missen, volg ons dan via social media (de links vind je hieronder).

Makers

Dertigers is een bewerking van de gelijknamige succesvolle Vlaamse serie. De regie ligt in handen van Elzelien Peters, Allard Westenbrink en Janice Pierre. Dertigers is een coproductie van Hollands Licht en BNNVARA.

Dertigers seizoen 3: wanneer op tv

Wanneer komt Dertigers seizoen 3 op tv in Nederland? Die vraag werd de afgelopen tijd heel vaak aan Google gesteld. Niet gek, want Dertigers seizoen 2 werd natuurlijk alweer een jaar geleden uitgezonden. Maar nu – vanaf maandag 8 augustus 2022 – is het eindelijk zover: Dertigers seizoen 3 is op tv te kijken. Check je (digitale) tv-gids vooraf, want het tijdstip wil nog wel eens wisselen.

Dertigers Nederland kijken

Je kunt het derde seizoen van Dertigers in Nederland vanaf 8 augustus 2022 dagelijks kijken op wisselende tijdstippen op de late avond bij BNNVARA op NPO3. Daarnaast is de serie op NPO Start terug te kijken en leden van NPO Plus kunnen wekelijks vier afleveringen vooruit kijken.

Dertigers Nederland in België kijken

Voor Belgische Dertigers-liefhebber die nieuwsgierig zijn naar de remake van het derde seizoen Dertigers is het – zij het via een omweg – ook mogelijk om de serie te kijken. Zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland kunt zetten. Ik gebruik zelf VPN Nederland. Helaas zijn seizoen 1 en seizoen 2 van Dertigers Nederland alleen via NPO Plus te kijken.

Dertigers België kijken

Voor Nederlandse liefhebbers van Dertigers, die maar geen genoeg krijgen van de reeks, heb ik ook goed nieuws. Op VRT NU kun je seizoen 1, seizoen 2, seizoen 3 en seizoen 4 van Dertigers kijken. Als je in België verblijft, gaat dat heel eenvoudig, maar ook vanuit Nederland is dit gewoon via een omweg mogelijk. Zet je VPN Verbinding op België en start via de VRT NU site gewoon met kijken. Ieder seizoen telt maar liefst 24 afleveringen, dus als je er nog niets van hebt gezien, heb je in totaal 96 afleveringen van Dertigers te kijken.

Laatste seizoen Dertigers

Seizoen 4 is het laatste van Dertigers, maar in België wordt momenteel al aan een nieuwe reeks gewerkt. Ontdek hier alles over de nieuwe Dertigers en de cast (en blijf ons natuurlijk volgen via social media om niet te missen wanneer je die op tv kunt kijken).

Foto: BNNVARA

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 augustus 2022 /