Over De Oceaan in herhaling bij Play4 te kijken | Alles over deelnemers

Over De Oceaan is vanaf maandag 13 december 2021 om 20.35 uur in de herhaling op Play4 te zien. Eerder stond deze reeks al op Telenet Play & Play More. Hier een voorproefje van het avontuur van hun leven van Jani Kazaltzis, Imke Courtois, Dominique Persoone, Otto-Jan Ham, Charlotte Vandermeersch en Evi Hanssen.

Atlantische Oceaan over zeilen

Jani Kazaltzis, Imke Courtois, Dominique Persoone, Otto-Jan Ham, Charlotte Vandermeersch en Evi Hanssen zijn allemaal onervaren zeilers. Zij gaan de uitdaging aan om maar liefst 5.000 kilomeer te varen en daarmee de Atlantische Oceaan over te steken. Zullen zij erin slagen om de oceaan te trotseren? Komen ze aan op hun bestemming? Er zijn acht afleveringen. Het tweede seizoen van de serie is inmiddels ook opgenomen.

Kapitein Piet Smet

Jani Kazaltzis, Imke Courtois, Dominique Persoone, Otto-Jan Ham, Charlotte Vandermeersch en Evi Hanssen stappen samen aan boord van een zeiljacht om de indrukwekkende Atlantische Oceaan over te zeilen, onder het toeziend oog van de ervaren kapitein Piet Smet. Het is een extreem uitdagend avontuur. Alle zes de bekende Vlamingen hebben namelijk geen zeilervaring. En daarnaast zijn ze ook nog eens drie weken afgesloten van alle contact met de buitenwereld.  Ze leggen hun lot volledig in de handen van de natuur en de oceaan.

Wist je dat Evi Hanssen aan boord van het schip begon aan haar boek. De levenslessen van deze reis verzamelde ze in Ergens Onderweg.

Van Lanzarote naar Guadeloupe

De tocht van meer dan 5000 kilometer gaat van Lanzarote naar Guadeloupe. Onderweg zullen ze geen ondersteuning van buitenaf krijgen, vaart er geen assistentieschip mee, zullen ze buiten bereik van reddingshelicopters zeilen en zal er in de wijde omgeving geen land noch mens te bespeuren zijn.  Ze varen dag en nacht door, zonder stoppen.

In Nederland hebben ze ook een versie van dit programma opgenomen. Daar lees je hier alles over… Benieuwd of jij de deelnemers daar kent.

Bekende bemanning

Dit programma toont uit welk hout je gesneden moeten zijn om de indrukwekkende Atlantische Oceaan over te steken. Daarnaast geeft het programma ook een inkijk in de persoonlijke odyssee die elk bemanningslid zal ervaren in deze volledige afzondering. 

Maakt hier uitgebreid kennis met de bemanning. Over de Oceaan met Jani Kazaltzis, Imke Courtois, Dominique Persoone, Otto-Jan Ham, Charlotte Vandermeersch en Evi Hanssen.

Foto’s Over De Oceaan

Foto’s Woestijnvis / Telenet Play & Play More

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

6 juli 2020 /