Over De Oceaan najaar 2020 op VIER; nu op Telenet

Over De Oceaan – dit najaar te zien op VIER – is vanaf vandaag volledig beschikbaar op Telenet Play & Play More. Hier een voorproefje van het avontuur van hun leven van Jani Kazaltzis, Imke Courtois, Dominique Persoone, Otto-Jan Ham, Charlotte Vandermeersch en Evi Hanssen.

Atlantische Oceaan over zeilen

Jani Kazaltzis, Imke Courtois, Dominique Persoone, Otto-Jan Ham, Charlotte Vandermeersch en Evi Hanssen zijn allemaal onervaren zeilers. Zij gaan de uitdaging aan om maar liefst 5.000 kilomeer te varen en daarmee de Atlantische Oceaan over te steken. Zullen zij erin slagen om de oceaan te trotseren? Komen ze aan op hun bestemming? Vanaf vandaag kun je het ontdekken op Telenet Play & Play More. Over De Oceaan is een productie van Woestijnvis en wordt najaar 2020 ook uitgezonden op VIER. Er zijn acht afleveringen.

Kapitein Piet Smet

Jani Kazaltzis, Imke Courtois, Dominique Persoone, Otto-Jan Ham, Charlotte Vandermeersch en Evi Hanssen stappen samen aan boord van een zeiljacht om de indrukwekkende Atlantische Oceaan over te zeilen, onder het toeziend oog van de ervaren kapitein Piet Smet. Het is een extreem uitdagend avontuur. Alle zes de bekende Vlamingen hebben namelijk geen zeilervaring. En daarnaast zijn ze ook nog eens drie weken afgesloten van alle contact met de buitenwereld.  Ze leggen hun lot volledig in de handen van de natuur en de oceaan.

Van Lanzarote naar Guadeloupe

De tocht van meer dan 5000 kilometer gaat van Lanzarote naar Guadeloupe. Onderweg zullen ze geen ondersteuning van buitenaf krijgen, vaart er geen assistentieschip mee, zullen ze buiten bereik van reddingshelicopters zeilen en zal er in de wijde omgeving geen land noch mens te bespeuren zijn.  Ze varen dag en nacht door, zonder stoppen.

Bekende bemanning

Dit programma toont uit welk hout je gesneden moeten zijn om de indrukwekkende Atlantische Oceaan over te steken. Daarnaast geeft het programma ook een inkijk in de persoonlijke odyssee die elk bemanningslid zal ervaren in deze volledige afzondering. 

Maakt hier uitgebreid kennis met de bemanning. Over de Oceaan met Jani Kazaltzis, Imke Courtois, Dominique Persoone, Otto-Jan Ham, Charlotte Vandermeersch en Evi Hanssen.

Foto’s Over De Oceaan

Foto’s Woestijnvis / Telenet Play & Play More

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

6 juli 2020 /