Ferry film 2: Frank Lammers, Huub Smit en cast (2024, Netflix)

Ferry Bouman krijgt een tweede film! Dat werd op 16 november 2023 bekendgemaakt. En in februari 2024 ontdekten we dat er 14, 15 en 16 februari opnames zijn in en rond het gesloten zwemparadijs Scheldorado in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen). Op 9 april is daarnaast de cast gepresenteerd en weten we dus wie we naast Frank Lammers en Huub Smit nog meer in de hoofdrol zien. Hier ontdek je alles.

Blijf ons volgen via InstagramWhatsApp, kom bij de speciale Ferry / Undercover fans Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te missen.

Tweede Ferry Film

Fran Lammers en Huub Smit spelen de hoofdrollen in de tweede Ferry film. De film zet het verhaal voort van het derde seizoen van Undercover. De tweede Ferry film is een productie van De Mensen. Wat we al weten is dat Wannes Destoop de regisseur is. Tibbe van Hoof en Geerard van de Walle schrijven het scenario. De cast van Ferry 2 is daarnaast op 9 april 2024 bekendgemaakt. Ik heb dit artikel nu dus bijgewerkt.

Ferry film 2

Ferry heeft alles verloren en leeft nu een teruggetrokken leven, ver weg van Brabant. Hoewel alles op het eerste gezicht goed lijkt te gaan, verandert alles wanneer Ferry’s achternichtje, Jezebel van Kamp, hem om hulp vraagt en Ferry belast met een zwaar geweten. Ferry weet dat één geheim nooit aan het licht mag komen: zijn betrokkenheid bij de moord op Jezebel’s vader, Jurgen (gespeeld door Kevin Janssens). De inzet is hoog en de waarheid weegt zwaar op Ferry’s schouders…

Ferry 2 cast

Netflix heeft vandaag – dinsdag 9 april 2024 – de volledige cast van Ferry 2 bekendgemaakt. Naast hoofdrolspelers Frank Lammers en Huub Smit spelen ook Aiko Mila Beemsterboer, Tobias Kersloot, Marouane Meftah, Hamza Othman, Jonas Smulders, Kendrick Etmon en Charlie-Chan Dagelet een rol in deze nieuwe film.

Acteurs en actrices ken je van…

Opnames Scheldorado, Terneuzen

Wat we in ieder geval over de tweede Ferry film weten – dat is begin februari 2024 bekendgemaakt – is dat het verpauperde zwemparadijs Scheldorado in Terneuzen drie dagen lang het decor zal zijn. Of beter gezegd: drie nachten lang (14, 15 en 16 februari) zijn er opnames in en om Scheldorado in Terneuzen. Het subtropisch zwemparadijs waar ik zelf nog de nodige herinneringen aan heb, maar wat inmiddels alweer jaren permanent gesloten is. Ik ben dan ook erg benieuwd. De eerste schietopnames vinden plaats bij het buitenzwembad. In de tweede en derde nacht filmen ze binnen en wordt er ook geschoten. De schoten, maar ook de kunstmatige verlichting kunnen opvallen bij buurtbewoners. Die zijn dan ook allemaal geïnformeerd per brief. Nu zijn we helemaal benieuwd naar meer nieuws over Ferry film 2, want als Zeeuws-Vlaanderen het terrein wordt dan zullen we meer plekken herkennen.

Aankondiging

In de aankondiging die Netflix zojuist heeft gedeeld zien we Frank Lammers en Huub Smit. We horen: Zo. Het staat er weer op. Yes! Waarna een man zegt: “Ja, maar we gaan nog een film opnemen.” Waarop Frank Lammers reageert met ‘huh?’ En vraagt of Huub Smit nog tijd heeft. “Zeker wel.” Zegt Frank alias Ferry Bouman “Plak maar weer achterover dan.” En Huub Smit: “Ga ik me efkes omkleden.” Frank Lammers heeft er in ieder geval zin in!

Tweede Ferry film in 2024 op Netflix

De film wordt gemaakt met de steun van Tax Shelter van de Belgische Federale overheid en VRT. Je kijkt Ferry 2 in 2024 exclusief op Netflix. Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van de verdere Ferry 2 cast en het verhaal. Op dit moment kun je op Netflix kijken naar Ferry De Serie.

Foto: screenshot aankondiging

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 april 2024 /