Hilde De Baerdemaeker op tv in Vechtmeisje

Hilde De Baerdemaeker is te zien in de Nederlandse jeugdfilm Vechtmeisje, die op zondagochtend 27 september om 09.00 uur te zien is bij NPO 3. Vechtmeisje is ook op Videoland te zien.

Hilde De Baerdemaeker

De Vlaamse actrice Hilde De Baerdemaeker speelt de moeder van de licht ontvlambare Bo (een rol van het jonge talent Aiko Beemsterboer, die op dit moment te zien is in Het A-Woord). En ook Hilde De Baerdemaeker heeft een nieuw project voor de boeg. Ze zal namelijk de moeder van Lisa (Tinne Oltmans) spelen in de VTM-telenovelle Lisa die eind 2020 op tv te zien zal zijn. Verder kun je haar bijvoorbeeld kennen uit Familie, 13 Geboden, Coppers en Aspe.

Verhaal Vechtmeisje

Als haar ouders in een vechtscheiding belanden, verhuist de eigenzinnige en licht ontvlambare Bo (12) met haar moeder en broer naar een Amsterdamse buitenwijk. Daar introduceert buurmeisje Joy haar bij de kickboks-club. Ze blijkt een natuurtalent te zijn en mag al snel meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen, maar door de scheiding van haar ouders is Bo afgeleid en komt de wedstrijd steeds meer in gevaar. Bo moet leren zich te beheersen en accepteren dat ze niet alles onder controle heeft

Cast Vechtmeisje

Hilde De Baerdemaeker is de enige Vlaamse in de cast van Vechtmeisje (zoals ik zo op het eerste gezicht zie). Ali Ben Horsting speelt de vader. Imanuelle Grives kruipt in de rol van de bokstrainer van Bo. Daarnaast zijn er rollen voor Bas Keijzer, Noa Farinum en Dioni Jurado Gomez.

Makers

De regie van Vechtmeisje is in handen van Johan Timmers. Het script is geschreven door Barbara Jurgens. Vechtmeisje is geproduceerd door Ineke Kanters en Jan van der Zanden van The Film Kitchen. Het is een coproductie met het Belgische productiehuis A Private View en AVROTROS. Deze film is in 2018 in premieere gegaan op het Nederlands Film Festival. Dit festival is net weer van start gegaan, vandaar dat er nu meer Nederlandse films op tv komen zoals ook De Liefhebbers, Van de koele meren des doods en Instinct.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

8 maart 2018 /