Mocro Maffia seizoen 3 met Saïd Boumazoughe op Streamz | 1 juli

Mocro Maffia seizoen 3 met Saïd Boumazoughe kun je vanaf 1 juli kijken op Streamz. Het derde seizoen is in Nederland al op Videoland uitgezonden en nu hoeven dus ook de Vlamingen niet meer te wachten. Daarnaast is er meer goed nieuws. Ook de spin-off Komtgoed is vanaf dat moment op Streamz te zien.

Derde seizoen Mocro Maffia

Na de bloedstollende finale van Mocro Maffia seizoen 2 was de vraag naar een derde seizoen groot: “Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste. Na de laatste aflevering werden we overspoeld met de vraag of er een derde seizoen komt”, aldus Creatief Producent Achmed Akkabi. Eén ding is zeker in Mocro Maffia: geen enkel personage is groot genoeg om uit de serie te worden geschreven. De dood ligt altijd en voor iedereen op de loer… Wie overleeft het tot het einde van seizoen 3?

Seizoen 2

Maar eerst nog even over Mocro Maffia seizoen twee voor het geval dat je die hebt gemist. Na gevlucht te zijn uit de gevangenis is iedereen bezig met de vraag: “Waar is Romano (Mandela Wee Wee)?” De geruchten gaan dat hij ondergedoken zit in het buitenland, maar journalist Rein (Daan Schuurmans) is ervan overtuigd dat hij gewoon in Nederland zit. Muis (Oussama Ahammoud) wil keiharde wraak op de moord van zijn broer Elias (Achraf Koutet) en de verkrachting van zijn zus Nadira (Nora El Koussour), maar van zijn neef Adil (Walid Benmbarek) moet hij zich schuilhouden.

Seizoen 3

Mocro Maffia seizoen 3 gaat verder op waar 2 stopte. Potlood neemt het op tegen Paus, wiens organisatie nu onder leiding staat van Tatta (Robert de Hoog – die je kent uit Streamz-serie Red Light). Na haar persoonlijke wraak op Taliban neemt Nadira (Nora El Koussour) wraak voor haar twee geliquideerde broers. Ze vindt daarin de hulp van Eiffel (Achmed el Jennouni). Haar neef Adil (Walid Benmbarek) zit ondertussen in de gevangenis. Daar worstelt hij met een dilemma als hij ontdekt dat Taliban (Aziz Akazim) in hetzelfde cellencomplex zit.

Cast Mocro Maffia

De serie is ontwikkeld door Achmed Akkabi en Thijs Römer. Mocro Maffia is gebaseerd op het gelijknamige boek van Wouter Laumans en Marijn Schrijver. Met hoofdrollen dus voor Robert de Hoog, Nora El Koussour, Achmed el Jennouni, Walid Benmbarek en Aziz Akazim. Het entourage van de drie cocaïne handelaars wordt gespeeld door onder andere Illiass Ojja, Charlie Chan Dagelet (die je zag in Beau Séjour 2 & binnenkort in de Netflix-serie Dirty Lines), Sjoerd Fleur, Khalid Alterch en de Vlaamse acteur en rapper Saïd Boumazoughe.

Saïd Boumazoughe in Mocro Maffia

Saïd Boumazoughe speelt in het derde seizoen van Mocro Maffia de rol van als Achraf Makhloufi. Je kent hem uit Patser, GR5 én hij speelt ook in de nieuwe Netflix-serie Grond. Wie de trailer van het derde seizoen gezien heeft, weet dat het geen makkelijk seizoen wordt voor zijn personage.

Nederland en België

Waar seizoen één zich in Nederland en België afspeelde, laat het tweede seizoen meer van de internationale omvang van de cocaïne-industrie zien. Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig of de makers in het derde seizoen weer uitwijken naar België. Vreemd zou dat niet zijn, want je ziet steeds meer Nederlands-Vlaamse samenwerkingen op Videoland. Denk bijvoorbeeld aan Baantjer: Het Begin en Een Goed Jaar. De oplettende kijker zag in het tweede seizoen sowieso een nieuw ‘Vlaams’ gezicht voorbij komen. Ghalil Biada speelt Stoner in Mocro Maffia. Hij is in Vlaanderen te zien als de jonge Asim in de nieuwe Vlaamse serie GR5. Bart Slegers die ook een rol in De Twaalf speelde, komt voorbij als Oom Tatta.

Komtgoed

Wat we wel al weten, is dat we in het derde seizoen van MocroMaffia meer inzicht krijgen in de hoofdpersonages . We worden daarnast voorgesteld aan enkele nieuwe gezichten. Op Streamz ontdek je daar meer over in de zevendelige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed. Komtgoed komt net als Mocro Maffia seizoen 3 op 1 juli 2021 op Streamz. Deze spin-off speelt zich af tussen seizoen 2 en 3 van de show en neemt een andere wending. Het nieuwe personage Komtgoed (Marouane Meftah) staat hierin centraal en we volgen hem na een mislukte reddingspoging van Muis, waarmee hij dieper en dieper de problemen inkomt. Of het echt goed komt met hem? Maar één manier om erachter te komen.

Mocro Maffia seizoen 4

Inmiddels kun je op Videoland en Streamz kijken naar het vierde seizoen van Mocro Maffia. Ook hierin is Saïd Boumazoughe weer te zien als Ahsraf Mahkloufi.

Foto: Streamz.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 april 2020 /