Of ik gek ben: cast, verhaal en meer over film van Frank Lammers

De film Of ik gek ben – waarmee Frank Lammers in 2016 debuteerde als regisseur – is vanavond (vrijdag 17 februari) om 22.37 uur te kijken op NPO3. Ontdek hier alles over de film, waarin Mike Weerts de hoofdrol speelt. Daarnaast zien we in de Of ik gek ben cast nog meer bekende gezichten, zoals Monic Hendrickx, Cees Geel, Matteo van der Grijn en Sanne Langelaar.

Of ik gek ben

De succesvolle, jonge kunstenaar Benjamin (Mike Weerts) is compleet de weg kwijt als hij in een tbs-kliniek belandt. Hij herinnert zich niets van een gewelddadig vergrijp waarvoor hij is veroordeeld. Het leven in de kliniek is absurd en meedogenloos, maar langzaam krijgt Benjamin weer grip op zichzelf en beseft hij wat voor oppervlakkige narcist hij was voordat hij in de kliniek belandde. Eenmaal vrij, doet het weerzien met zijn oude vrienden de grond onder hem opnieuw wegzinken en zet hij een groot vraagteken bij wat nu eigenlijk de waarheid is.

Frank Lammers is regisseur

Frank Lammers kennen we natuurlijk allemaal als acteur, waarbij hij razend populair is als zijn personage Ferry Bouman. Het is nu zelfs wachten op Ferry De Serie. Daarnaast is Frank Lammers ook regisseur; Of ik gek ben is zijn debuut. De afgelopen jaren (in coronatijd) volgde daarnaast de films Groeten van Gerri en Herrie in Huize Gerri, waarin hij zelf ook de hoofdrol speelde.

Of ik gek ben cast

De Of ik gek ben cast wordt gevormd door tal van bekende gezichten. Mike Weerts speelt de hoofdrol. Maar we zien in de cast van Of ik gek ben ook Monic Hendrickx, Cees Geel, Matteo van der Grijn, Sanne Langelaar, Fedja van Huet, Bianca Krijgsman, Maarten Heijmans, Tibor Lukacs, Dennis Grotenhuis, Kees Boot, Ghislaine Pierie en Andre Dongelmans.

Acteurs en actrices ken je hier van…

Waar je de acteurs en actrices uit de Of ik gek ben cast van kent? We zetten het op een rijtje:

Of ik gek ben kijken

Je kunt Of ik gek ben vanavond (vrijdag 17 februari) om 22.37 uur te kijken op NPO3. Aansluitend zal de film ook op NPO Start en NPO Plus te zien zijn. Verder staat ie (volgens Just Watch) ook op Videoland. Daarnaast kun je ‘m op dvd aanschaffen. Wil je ‘m vanuit het buitenland kijken, dan kan dit via NPO Start. Het enige dat je dan nodig hebt is een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 februari 2023 /