Philippe Geubels en Jeroom Snelders op Prime Video met LOL

Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren LOL: Last One Laughing op Prime Video. Hierin dagen ze tien bekende Nederlandse comedians uit om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze tegelijkertijd hun tegenstander aan het lachen proberen te maken. Deze nieuwe Nederlandse Amazon Original comedy serie wordt vanaf 2023 verwacht op de voordelige streamingdienst. Deze reeks zal niet alleen in Nederland te kijken zijn, maar wereldwijd in meer dan 240 landen en gebieden. Ontdek hier meer over Philippe Geubels, Jeroom Snelders en LOL (Last One Laughing).

LOL: Last One Laughing (NL)

LOL: Last One Laughing, is een comedyserie die gepresenteerd wordt door de Vlaamse comedians Philippe Geubels en Jeroom Snelders. In de serie daagt Philippe Geubels 10 bekende Nederlandse comedians uit, om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze tegelijkertijd hun tegenstander aan het lachen proberen te maken. Het is een wedstrijd met als hoofdprijs €50.000, dat naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat.

Philippe Geubels

“Ik ben zo vereerd dat ik LOL mag presenteren – ik weet dat mensen verwachten dat het een chaos wordt met 10 Nederlandse cabaretiers samen in één ruimte, en dat klopt!”, zegt Philippe Geubels. “De rivaliteit tussen de comedians was fantastisch, het was een groot feest voor mij en co-host Jeroom Snelders om te kunnen meegenieten van hun beproeving terwijl ze worstelden om niet te lachen!”

Philippe Geubels en Jeroom Snelders

Ben je nieuwsgierig naar presentatoren Philippe Geubels en Jeroom Snelders?

Nederlandse comedians LOL

De Nederlandse comedians die meedoen aan LOL: Last One Laughing NL zijn Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos el Ahmadi en Bas Hoeflaak. Over verschillende van deze cabaretiers hebben we op VlaamsKijken eerder al geschreven; enerzijds omdat ze ook acteren, anderzijds omdat hun shows op tv kwamen.

Cabaretiers Last One Laughing (Prime Video)

Late we ze even op een rijtje zetten:

Nederlandse comedians; Belgische hosts

“Het publiek gaat genieten van een serie boordevol scherpe Nederlandse humor en zelfspot van een schitterende line-up van top comedians”, zegt Jacomien Nijhof, head Netherlands Originals, Amazon Studios. “Voeg aan deze mix nog wat vriendelijke rivaliteit van onze Belgische co-hosts toe, en het wordt een serie die je zeker niet wilt missen!”

Last One Laughing (LOL) kijken

LOL: Last One Laughing is vanaf 2023 exclusief te kijken voor Prime Leden. De reeks wordt niet alleen in Nederland uitgezonden, maar wereldwijd in meer dan 240 landen en gebieden. Als je nieuwsgierig bent naar het format, kun je nu op Prime Video al verschillende edities bekijken. Het format is namelijk wereldwijd een succes en al uitgebracht in Japan, Mexico, Brazilië, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Wist je dat je Prime Video dertig dagen gratis kijken kunt? Kun je meteen kennismaken met het Last One Laughing (LOL). En er staan ook best een hoop Vlaamse series op Prime Video.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

4 augustus 2022 /