Vijfde seizoen Het Perfecte Plaatje op RTL 4

Het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje start vanavond (dinsdag 13 oktober) om 20.30 uur bij RTL 4. Niet acht, maar tien deelnemers strijden deze keer om de titel.

Deelnemers Het Perfecte Plaatje

Oud-darter Raymond van Barneveld, youtuber Bibi Breijman, culinair journalist Janny van der Heijden, cabaretier/kunstenaar Stefano Keizers, actrice Victoria Koblenko, acteur Soy Kroon, presentator Bert van Leeuwen, diva van de Lage Landen Patricia Paay, presentator Art Rooijakkers en presentatrice Miljuschka Witzenhausen (van #eerlijkefoto). Wie mag zich de beste hobby-fotograaf noemen?

Tijl Beckand

Onder leiding van Tijl Beckand voeren de hobby-fotografen de meest uiteenlopende opdrachten uit om zo te laten zien dat zij de mooiste foto’s kunnen maken.

Tijl Beckand: “Een vijfde seizoen kunnen maken van één van de leukste programma’s die er zijn is een groot plezier en een nog grotere eer! Ik kijk uit naar de verrichtingen, de missers én de pareltjes van een wederom verrassende en gevarieerde groep deelnemers.”

William Rutten en Cynthia Boll

Ook dit seizoen worden alle foto’s met een scherp oog beoordeeld door een zeer ervaren jury. In de jury celebrityfotograaf William Rutten en documentairefotograaf en Zilveren Camera-winnaar Cynthia Boll. Iedere week komen daar gastjuryleden bij. Die hebben allemaal hun eigen expertise en helpen de deelnemers met nuttige tips en tricks.

Wie wint Het Perfecte Plaatje 2020?

De winnaar van ‘Het Perfecte Plaatje’ seizoen 5 wint een fotoreportage in National Geographic Magazine. Wie wint Het Perfecte Plaatje 2020? En volgt daarmee Humberto Tan, Estelle Cruijff, Patty Brard en Jamie Westland.

Foto: William Rutten / RTL 4.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

13 oktober 2020 /