Deelnemers Expeditie Robinson 2021 | survival in natuur Kroatië

Nieuwsgierig naar de deelnemers van Expeditie Robinson 2021? Ontdek er hier alles over! Deze achttien bikkels gaan de ultieme survivalstrijd met elkaar. Normaal vindt het programma plaats op een verlaten tropisch eiland; nu vindt Expeditie Robinson 2021 plaats in de ongerepte natuur van Kroatië. Te kijken vanaf vandaag – zondag 29 augtustus – om 20.00 uur. Daarnaast zie je vanaf donderdag om 20.30 uur de expeditie van acht oud deelnemers die een tweede kans krijgen. Natuurlijk stellen we die ook aan je voor.

Expeditie Robinson 2021

Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels presenteren Expeditie Robinson seizoen 21. De kandidaten gaan een bikkelharde strijd met elkaar én de natuurelementen aangaan. Het decor is anders, maar de spectaculaire proeven en zenuwslopende eilandraden blijven hetzelfde. Wie wint dit fysieke en mentale avontuur en mag zich Robinson 2021 noemen?

Deelnemers Expeditie Robinson 2021

De deelnemers aan Expeditie Robinson 2021 zijn: Annemiek Koekoek, Britte Lagcher, Defano Holwijn, Dennis Schouten, Dyantha Brooks, Eva van de Wijdeven, Jan van Halst, Jasmine Sendar, Jasper Demollin, John de Bever, René van Meurs, Robbert Rodenburg, Sandra Ysbrandy, Sieneke Baum-Peeters, Stefano Keizers, Sterrin Smalbrugge, Sylvana IJsselmuiden en Yuki Kempees.

Tweede kans in Expeditie Robinson 2021

In de bloedstollende eerste aflevering van Expeditie Robinson 2021 is te zien dat er, zonder medeweten van de achttien expeditieleden, acht oud deelnemers in het diepste geheim hun eigen expeditie starten. Na hun eerste deelname hebben ze er altijd van gedroomd om nog één keer te proberen de finale te halen; die tweede kans krijgen ze nu. Dit zijn de acht oud deelnemers die voor de tweede keer het Expeditie avontuur aangaan in Kroatië: Anouk Maas, Dominique (Do) Rijpma, Jayjay Boske, Loek Peters, Loiza Lamers, Rob Geus, Saar Koningsberger en Wietze de Jager.

Afleveringen op donderdag én zondag

Elke donderdag om 20.30 uur is de strijd van deze oud expeditieleden te zien bij RTL 4, terwijl de afleveringen elke zondag om 20.00 uur in het teken blijven staan van de andere expeditie met achttien deelnemers. Hoe en wanneer deze twee expedities samenkomen, wordt vanzelf duidelijk.

Hier ken je de deelnemers van

Zeggen de namen van de deelnemers aan Expeditie Robinson 2021 jou niks? Geen probleem. We zetten voor jou op een rijtje waar je ze allemaal van kent. Het is een mooie gevarieerde club, waarvan je waarschijnlijk meer deelnemers kent dan je van tevoren dacht.

 • Annemiek Koekoek ken je als deelneemster aan Boer zoekt Vrouw (2019), het programma dat vanavond ook de deelnemers van seizoen 2021-2022 voorstelt aan het publiek.
 • Britte Lagcher is actrice. Je kent haar bijvoorbeeld als ‘de zus van’ uit Meisje van Plezier. Je zag haar ook in de film Redbad. En als hoofdrolspeelster naast Jeroen Spitzenberger en Carly Wijs in Suspects.
 • Defano Holwijn is rapper, acteur en YouTuber. Je kent hem bijvoorbeeld van Misfit en 100% Coco.
 • Dennis Schouten is een voormalig verslaggever van PowNed. Hij staat bekend als een ruwe bolster, die nu op YouTube de show Roddelpraat maakt met Jan Roos. Wist je dat hij meedeed aan First Dates VIPS?
 • Dyantha Brooks is presentatrice; je kunt haar kennen van SBS6 Shownieuws.
 • Eva van de Wijdeven is actrice; je zag haar onder andere in Singel 39 en Onze jongens in Miami. Haar bekenste rollen zijn die van Desie in Dunya & Desie, Eva uit A’dam – E.V.A. En Freddy uit Celblok H. Of wat dacht je van De mannentester (een must see voor de liefhebbers van Meisje van Plezier)? Kortom: deze actrice ken je van diverse rollen. Recent heeft ze aangegeven dat ze voorlopig stopt met acteren. Ze is nog niet zo heel lang moeder. Er was dus ook wat opschudding over dat je haar kindje zolang alleen liet om mee te doen aan Expeditie Robinson.
 • Jan van Halst is oud-profvoetballer van bijvoorbeeld Ajax en FC Twente. Inmiddels is hij voetbalanalist bij Ziggo Sport. En hij heeft een coachingbureau.
 • Jasmine Sendar kennen de lezers van VlaamsKijken natuurlijk als hoofdrolspeelster uit de serie Grenslanders. Verder zag je haar recent in series als Rudy’s Grote Kerstshow en Dit zijn wij. Ze startte haar carrière als Bibi in Goudkust en speelde daarna jarenlang Kyra in Onderweg naar Morgen. En zo zijn er nog tal van rollen waar je haar van kunt kennen. Jasmine Sendar heeft inmiddels een aantal jaar geleden een moeilijke jaren achter de rug, waarin ze te kampen kreeg met schulden, een scheiding en een depressie. Een sterke dame dus, die ons wel eens kan verbazen als deelnemer van Expeditie Robinson.
 • Jasper Demollin is acteur, maar je kent hem vooral van Streetlab.
 • John de Bever is ooit uit geroepen tot de beste zaalvoetbalspeler van de wereld. Hij was profvoetballer en werd na zijn carrière zanger.
 • René van Meurs is cabaretier.
 • Robbert Rodenburg is presentator en zeer actief op social media. Recent zag je hem in X-Y-SEX.
 • Sandra Ysbrandy is tv-kok; ze begon bij Het Familiediner en was jarenlang te zien bij Carlo & Irene: Life4You. Sinds 2017 zie je haar bij Kook mee met MAX. Ze bracht verschillende kookboeken uit.
 • Sieneke Baum-Peeters ken je als de zangeres die in 2010 meedeed aan het Songfestival in Oslo; met Ik ben verliefd haalde ze de finale niet.
 • Stefano Keizers ken je als cabaretier en van diverse programma’s. Zijn show Sorry Baby wordt op 29 augustus ook uitgezonden
 • Sterrin Smalbrugge is ecologe en reptielendeskundige. Je kunt haar ook kennen van de show Reptielengek op Videoland.
 • Sylvana IJsselmuiden werd in 2020 door FHM uitgeroepen tot de Mooiste Vrouw van Nederland. Ze is bekend als model en speelde een aantal rolletjes.
 • Yuki Kempees is muzikant en schrijver; je kent hem van het populaire Kris Kross Amsterdam.

Deelnemers tweede kans Expeditie Robinson

En natuurlijk mogen ook de deelnemers aan de tweede kans van Expeditie Robinson 2021 niet ontbreken. Maak kennis met:

 • Anouk Maas is actrice; je kent haar uit tal van musicals. Daarnaast was ze twee jaar te zien in Goede tijden, slechte tijden als Zoë Xander. Afgelopen jaar was ze te zien in Scrooge Live.
 • Dominique (Do) Rijpma is zangeres en ook regelmatig op tv te zien; zo heeft ze in het verleden verschillende programma’s gepresenteerd bij SBS6. Ze was daarnaast twee jaar lang het boegbeeld van lingerieketen Hunkemöller.
 • Jayjay Boske was professioneel rugbyspeler; nu is hij presentator, YouTuber en speelde hij een belangrijke rol – als voormalig manager – in de documentaire over Famke Louise
 • Loek Peters ken je bijvoorbeeld van Penoza, de reeks waarin hij Berry Reitens speelde. De lezers van VlaamsKijken kennen hem mogelijk van Als de dijken breken, waarin hij ook een hoofdrol had. Recent zag je hem ook in Nieuw Zeer.
 • Loiza Lamers won in 2015 Holland’s Next Top model. Ze is de eerste transgender ter wereld, die een dergelijke titel in de wacht sleept. In november 2017 werd ze getroffen door een herseninfarct, maar in 2018 zagen we al hoe ze zesde werd in Expeditie Robinson. Ze deed – net als Loek Peters – mee aan De Verraders. Samen met haar moeder Mirjam heeft Loiza Lamers een boek geschreven. Loiza – Over de kracht van onvoorwaardelijke liefde bij levensveranderende keuzes verschijnt eind dit jaar. Je kunt ‘m bij Amazon reserveren.
 • Rob Geus die op dit moment ook te zien is in De Alleskunner VIPS. Hij is van origine kok, maar inmiddels bekend als tv-presentator met een sterke focus op hygiene.
 • Saar Koningsberger is actrice en presentatrice; bij het grote publiek werd ze bekend als vj bij TMF.
 • Wietze de Jager is radio-dj bij 538; hij vormde jarenlang een duo met Mattie Valk (die zonder hem in te lichten een nieuw contract tekende bij Qmusic – wat voor een conflict tussen de dj’s zorgde).

Foto’s: Tom Cornelissen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 augustus 2021 /