Cabaret voor kinderen door Katinka Polderman, Rayen Panday en meer

Katinka Polderman, Rayen Panday, Annick Boer, Andries Tunru, Nabil Aoulad Ayat en VET kindercabaret maken cabaret voor kinderen. Dit is te zien in de show Voor de Grap, die wordt uitgezonden vanaf zondag 31 oktober om 10.40 uur op NPO Zapp. Edson da Graça  is de presentator.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Is dat niet jouw ding? Ontdek dan meer kijktips op Guidinc.

Voor de Grap – cabaret voor kinderen

In Voor de Grap gaan cabaretiers op zoek naar grappige, ontroerende, meeslepende en vaak absurde verhalen van kinderen. Geïnspireerd door deze anekdotes, maken ze een korte voorstelling en gaan we zien of die om te lachen is. Waarom? Gewoon Voor de Grap!

Waar halen cabaretiers inspiratie vandaan?

Cabaretiers hebben allemaal hun eigen manier om ons aan het lachen te maken: iemand nadoen, een beetje pesten, zingen, beatboxen. Maar waar halen ze hun ideeën vandaan? De inspiratie komt vaak uit hun eigen leven, uit wat er om hen heen gebeurt, of in het geval van Voor de Grap: uit gesprekken met kinderen!

Cabaretiers Voor de Grap

Katinka Polderman, Rayen Panday, Annick Boer, Andries Tunru, Nabil Aoulad Ayat en VET kindercabaret zijn voor dit nieuwe programma naar basisscholen gegaan. Daar voedden de leerlingen hen vol enthousiasme met hun verhalen.

Volgorde van uitzending:

Foto: NTR

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

27 oktober 2021 /