Cabaret voor kinderen door Katinka Polderman, Rayen Panday en meer

Katinka Polderman, Rayen Panday, Annick Boer, Andries Tunru, Nabil Aoulad Ayat en VET kindercabaret maken cabaret voor kinderen. Dit is te zien in de show Voor de Grap, die wordt uitgezonden vanaf zondag 31 oktober om 10.40 uur op NPO Zapp. Edson da Graça  is de presentator.

Voor de Grap – cabaret voor kinderen

In Voor de Grap gaan cabaretiers op zoek naar grappige, ontroerende, meeslepende en vaak absurde verhalen van kinderen. Geïnspireerd door deze anekdotes, maken ze een korte voorstelling en gaan we zien of die om te lachen is. Waarom? Gewoon Voor de Grap!

Waar halen cabaretiers inspiratie vandaan?

Cabaretiers hebben allemaal hun eigen manier om ons aan het lachen te maken: iemand nadoen, een beetje pesten, zingen, beatboxen. Maar waar halen ze hun ideeën vandaan? De inspiratie komt vaak uit hun eigen leven, uit wat er om hen heen gebeurt, of in het geval van Voor de Grap: uit gesprekken met kinderen!

Cabaretiers Voor de Grap

Katinka Polderman, Rayen Panday, Annick Boer, Andries Tunru, Nabil Aoulad Ayat en VET kindercabaret zijn voor dit nieuwe programma naar basisscholen gegaan. Daar voedden de leerlingen hen vol enthousiasme met hun verhalen.

Volgorde van uitzending:

Foto: NTR

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 oktober 2021 /