Ron & Riet vertrekken niet met Ron Boszhard

Ron Boszhard, Rian Gerritsen, Dennis Willekens en Beppie Melissen spelen de hoofdrol in de nieuwe komische familieserie Ron & Riet vertrekken niet! van AVROTROS. De reeks is vanaf 17 september iedere week te zien op het YouTube-kanaal van NPO Zapp. Diederik Ebbinge (De Luizenmoeder) heeft Ron & Riet vertrekken niet geschreven.

Ron & Riet vertrekken niet!

Ken je het verhaal van Ron en Riet die naar Spanje gingen? Ze gingen niet! Het echtpaar wil heel graag aan de Spaanse Costa een mobiele frietzaak beginnen. Onderweg naar het zonnige zuiden gooit de coronacrisis roet in het eten. Dus… ze vertrekken niet en stranden op de camping in Brabant. Daar openen ze noodgedwongen hun friettent. Dat gaat niet zonder slag of stoot.

Spanningen op Brabantse camping

Op de camping in Brabant is het keihard werken en gaat niet alles van een leien dakje. Ze krijgen het aan de stok met buurman Molenaar, die hen als een bedreiging voor de rust ziet. Gelukkig krijgen ze hulp van bekende gasten die op dezelfde camping zitten. Zo lossen de jongens van de Proefkeuken, Willem Voogd en Pieter Hulst, een groot probleem op voor Ron en Riet en hun klanten.

Moeder Ria denkt dat Ron & Riet in Spanje zitten…

Tijdens de dagelijkse videogesprekken met Riets moeder Ria doen Ron en Riet alsof ze wél in Spanje zitten en daarvoor halen ze alles uit de kast. Ondertussen kan Ron zijn ogen niet afhouden van Delayla, die op de camping aerobics en yoga geeft. Tot ergernis van Riet, die Ron aanspoort in de gaten te houden of de grenzen al open zijn. Want zij wil maar één ding: dat haar Spaanse droom alsnog uitkomt.

Cast Ron & Riet vertrekken niet!

Het echtpaar Ron en Riet wordt gevormd door Ron Boszhard (Zappsport, Bommetje) en Rian Gerritsen (De Luizenmoeder). Dennis Willekens (Dit zijn wij) speelt de broer van Riet. Beppie Melissen (Gooische Vrouwen, Oogappels) is Riets moeder.

En er zijn rollen weggelegd voor Bas Hoeflaak, Bert Hana, Fenna Ramos, Remko Vrijdag en René Groothof. In elke aflevering spelen Zapp-presentatoren en andere bekende gezichten een gastrol. Waaronder Buddy Vedder, meesterpatissier en CupCakeCup-jurylid Rémy Duker en Willem Voogd en Pieter Hulst van De Proefkeuken.

Ron & Riet vertrekken niet! is vanaf 17 september elke week te zien op het YouTube-kanaal van NPO Zapp

Fotocredits: AVROTROS

Cast Ron & Riet vertrekken niet met hoofdrollen voor Ron Boszhard, Rian Gerritsen, Dennis Willekens en Beppie Melissen.
Cast Ron & Riet vertrekken niet

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

18 augustus 2020 /