Sorry Baby van Stefano Keizers op tv kijken

Wil jij de de voorstelling Sorry Baby van Stefano Keizers kijken; dat kan nu op tv bij BNNVARA. Zondag hij uitgezonden op NPO3 om 22.25. Althans, volgens de gids…

Sorry Baby

In deze cabaretvoorstelling van Stefano Keizers zegt hij sorry: “sorry dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen, voor de rook en voor de dieren. Sorry voor mij en sorry voor alle andere mensen.”

Stefano Keizers

Stefano Keizers is één van de cabaretiers van dit moment; kleinkunstenaar Gover Julius Samuel Meit – zoals hij eigenlijk heet – is te zien in tal van tv-programma’s. Zo is hij één van de bekende deelnemers aan Expeditie Robinson 2021. Maar je zag hem onder andere ook in Maestro, Rooijackers Over De Vloer, in het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje en als acteur in Herres. Wist je dat hij daarnaast schrijver is? Hij schreef het boek Twee Luitenanten.

Foto: BNNVARA – Julie Hrudova

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 augustus 2021 /