Sorry Baby van Stefano Keizers op tv kijken

Wil jij de de voorstelling Sorry Baby van Stefano Keizers kijken; dat kan nu op tv bij BNNVARA. Zondag hij uitgezonden op NPO3 om 22.25. Althans, volgens de gids…

Sorry Baby

In deze cabaretvoorstelling van Stefano Keizers zegt hij sorry: “sorry dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen, voor de rook en voor de dieren. Sorry voor mij en sorry voor alle andere mensen.”

Stefano Keizers

Stefano Keizers is één van de cabaretiers van dit moment; kleinkunstenaar Gover Julius Samuel Meit – zoals hij eigenlijk heet – is te zien in tal van tv-programma’s. Zo is hij één van de bekende deelnemers aan Expeditie Robinson 2021. Maar je zag hem onder andere ook in Maestro, Rooijackers Over De Vloer, in het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje en als acteur in Herres. Wist je dat hij daarnaast schrijver is? Hij schreef het boek Twee Luitenanten.

Foto: BNNVARA – Julie Hrudova

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

26 augustus 2021 /