Rudy’s grote kerstshow met Kylian de Pagter-Colin en Noëlle Simson

De nieuwe familieserie Rudy’s grote kerstshow is vanaf vandaag – maandag 27 december – om 17.01 uur in de herhaling te zien bij VPRO op NPO Zapp. Met in de hoofdrollen Kylian de Pagter-Colin en Noëlle Simson. Maar ook met Jasmine Sendar, die de lezers van dit blog kennen uit Dit zijn wij en Grenslanders. En natuurlijk als deelneemster aan First Dates Specials.

Rudy’s grote kerstshow

De spannende en komische serie gaat over de populaire kindster Rudy. Aan de vooravond van zijn grote kerstshow wordt hij ontvoerd door de ouders van de ernstig zieke Sara, in de hoop met het losgeld haar behandeling te betalen. Het lijkt een simpel plan, maar deze kerst loopt uiteindelijk alles anders dan verwacht. Een feel good serie voor de hele familie!

Twee werelden

Rudy Beckers is een ster. Hij scoort hit na hit, vlogt, meet en greet hordes uitzinnige fans en staat aan de vooravond van een uitverkochte kerstshow in de Rock Arena. Hoe anders is het leven van Sara. Ook zij is elf jaar oud, maar zij zit deze kerst gedwongen thuis. Sara heeft een afweerstoornis, die ervoor zorgt dat het meest onschuldige griepje al levensbedreigend kan zijn. Het enige dat helpt is een experimentele behandeling in Frankrijk, maar die is erg duur en wordt niet door de verzekering vergoed.

Ontvoering

De oplossing dient zich aan wanneer de werelden van Sara en Rudy elkaar op wonderbaarlijke wijze kruisen. Als de populaire zanger door een misverstand opduikt in de garage van het ouderlijk huis van Sara, zien haar ouders Rob en Jetty dit als een teken. Ze besluiten Rudy te houden en zijn ouders een flinke losgeldsom te vragen in de hoop eindelijk de behandeling van hun dochter te kunnen betalen. Een kerst om nooit te vergeten!

Cast van Rudy’s grote kerstshow

  • Kylian de Pagter-Colin (Rudy Beckers)
  • Noëlle Simson (Sara Martens)
  • Ruben van der Meer (Jim Beckers – vader Rudy) – deze acteur zag je onder andere in Papadag en de nieuwe Baantjer.
  • Nadja Hüpscher (Fay Beckers – moeder Rudy)
  • Ferdi Stofmeel (Rob Martens – vader Sara), zag je recent in Niks te melden en Jongens.
  • Jasmine Sendar (Jetty Martens – moeder Sara) – haar ken je bijvoorbeeld van Grenslanders.
  • Genesis Akesson (Julian), zag je eerder als Benjamin in Harkum.
  • Michiel Romeyn (Bernd – rechercheur) – die je kent uit Jiskefet enTrecx.
  • Abbey Hoes (Maya – rechercheur) zag je onder andere in Buiten is het feest en Vals. Ze zal eveneens te zien zijn in de Netflix-serie Dirty Lines.

Makers Rudy’s grote kerstshow

Creative director: Anna van der Heide (Brammetje Baas, Vrolijke Kerst, maar ook De Liefhebbers en Het A-Woord)
Regie: Anna van der Heide & Nicole van Kilsdonk (Oude liefde)
Scenario: Luuk van Bemmelen & Martijn Hillenius
Afleveringen: 20 x 10 minuten
Producenten: Pupkin in coproductie met VPRO

Rudy’s grote kerstshow neemt het stokje over van eerdere succesvolle kerstseries van VPRO zoals Vrolijke kerst en Alleen op de wereld.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 november 2020 /