F*ck de liefde met deze cast op tv kijken | Vervolg film al in de maak…

Je kunt vanavond (woensdag 29 december) om 22.53 uur op RTL 4 kijken naar de film F*ck de liefde. De cast telt tal van bekende namen, zoals Bo Maerten, Nicolette van Dam, Yolanthe Cabu, Nienke Plas en Victoria Koblenko. Ontdek in dit artikel alles over het verhaal en de cast van F*ck de liefde. Wist je dat er zelfs een tweede deel aan komt. Daar vertellen we onderaan dit artikel meer over.

F*ck de liefde

Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even helemaal doorheen. Lisa’s vriendinnen besluiten haar als afleiding mee te nemen naar Curaçao. De eerste dagen op het zonnige eiland lopen stroef voor Lisa, totdat ze de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer) ontmoet. De wispelturige Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt zo in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). De vraag is: wie overleeft de liefde?

Cast F*ck de liefde

De cast van F*ck de liefde mag er absoluut zijn! De hoofdrollen in F*ck de liefde worden gespeeld door Bo Maerten, Thijs Römer, Yolanthe Cabau, Maurits Delchot, Victoria Koblenko, Timor Steffens, Nicolette van Dam, Defano Holwijn, Nienke Plas en Edwin Jonker. Stuk voor stuk Nederlandse acteurs die bekend zijn bij het grote publiek.

  • Bo Maerten heeft ondanks dat ze nog geen dertig is al een heleboel rollen op haar naam staan: variërend van Feuten, Spangas tot aan Gtst, Celblok H. en Trecx. Momenteel werkt ze aan het tweede deel van deze film en ze zal te zien zijn in Zwanger & Co.
  • Thijs Römer zag je bijvoorbeeld in Keizersvrouwen, maar ik vond hem misschien wel het leukste in Weemoedt. Hij speelt niet meer heel veel rollen, maar zal in het nieuwe jaar te zien zijn in Het Jaar van Fortuyn.
  • Yolanthe Cabau zag je recent in Nederlandse films als Liefde zonder grenzen en Just Say Yes. Maar je kent haar bijvoorbeeld ook uit de tv-serie DNA.
  • Maurits Delchot ken je ook wel als rapper Negativ. Je zag hem eerder bijvoorbeeld in Hollands Hoop en in Niks vreemds aan.
  • Victoria Koblenko heeft al ontzettend veel rollen op haar naam staan. Momenteel werkt ze niet alleen aan het vervolg op deze film, maar ook aan Ik wist het. We zagen haar verder in Alles is zoals het zou moeten zijn, maar bijvoorbeeld ook in Feuten. Haar bekendste rol blijft waarschijnlijk die van Isabella Kortenaer in Goede tijden, slechte tijden.
  • Timor Steffens debuteerde in deze film. Eigenlijk is hij natuurlijk danser en kennen we hem van Dance, Dance, Dance. Momenteel werkt hij aan de film Costa!
  • Nicolette van Dam heeft al heel wat rollen op haar naam staan. Ze werd bekend met Zoop, maar we zagen haar ook als Solange in Voetbalvrouwen en niet te vergeten als presentatrice van tal van programma’s. Met haar man Bas Smit schreef ze het boek Nederland heeft Alles.
  • Defano Holwijn kun je ook kennen van TV Avondklok en als deelnemer aan Expeditie Robinson 2021.
  • Nienke Plas kennen we als cabaretière, zangeres en dus actrice. Ze was ook te zien in Diep. Ze werkt ook mee aan het vervolg op deze film en je zag haar eveneens in Just Say Yes.
  • Edwin Jonker speelt al jaren in tal van Nederlandse series en films. Zo zie je hem op dit moment in het tweede seizoen van Ninja Nanny. Daarnaast is hij in Goede tijden, slechte tijden te zien als Richard van Nooten.

F*ck de liefde 2

Daarnaast is er goed nieuws voor de liefhebbers van F*ck de liefde er komt namelijk een tweede film, waarin we zowel nieuwe hoofdrolspelers als oude bekenden gaan zien. Zo maakt Alex van der Zouwen alias rapper Kraantje Pappie zijn acteerdebuut. En ook Anouk Maas doet haar intrede. Verder bestaat de cast van F*ck de liefde 2 uit Boe Maerten, Nienke Plas, Victoria Koblenko, Yolanthe Cabau, Maurits Delchot, Edwin Jonker, Geza Weisz (die de rol van Jim van Thijs Römer overneemt), Bettina Holwerda, Juvat Westendorp en Dorian Bindels. Deze keer speelt de film zich grotendeels op Ibiza af. F*ck de liefde 2 is een Netflix Original en verschijn in 2022 wereldwijd op Netflix.

Verhaal tweede deel

Nadat haar relatie met Jim is stukgelopen, keert Lisa gedesillusioneerd terug naar Nederland. Tijdens de uitvaart van Lisa’s geliefde oma komt Kiki op haar bekende lompe manier met het nieuwtje dat ze gaat trouwen. Maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa en Angela (Bettina Holwerda) op Ibiza. De vakantie loopt voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht; Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met de spannende Javier (Juvat Westendorp), waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. Lisa raakt gecharmeerd van de perfecte Noah (Dorian Bindels), die ze nog kent uit haar jeugd, totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. En bij Kiki slaan de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk met Johnny. 

Ondertussen heeft Said het voor de zoveelste keer verpest bij Bo en is voor haar de maat vol. Said doet er alles aan om haar terug te winnen, maar Bo lijkt te vallen voor een aantrekkelijke artiest. Cindy is inmiddels hoogzwanger van Jack en kan niet wachten tot de baby er is. Maar Jack krijgt koudwatervrees en vlucht in de armen van een andere vrouw, Monica (Anouk Maas), die ook zwanger van hem raakt. Monica besluit het kindje te houden en leert tot overmaat van ramp Cindy kennen in een babywinkel. Jack zit helemaal vast en doet er alles aan om zijn relatie met Cindy in stand te houden, maar raakt daarbij steeds verder verstrikt in zijn eigen leugens…

Deze film kijken

De eerste F*ck de liefde film kun je nu dus op tv kijken. Hij staat verder op Netflix en Videoland. En hij is ook nog steeds op dvd verkrijgbaar.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 december 2021 /