Ferry film 2 met Frank Lammers en Huub Smit in 2024 op Netflix

Ferry Bouman krijgt een tweede film! Dat werd op 16 november 2023 bekendgemaakt. En in februari 2024 ontdekten we dat er 14, 15 en 16 februari opnames zijn in en rond het gesloten zwemparadijs Scheldorado in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen). We weten verder niet zo heel veel over de film. Alleen dat Frank Lammers en Huub Smit de hoofdrollen spelen. De rest van de cast wordt op een later moment bekendgemaakt. Natuurlijk houden we je hiervan op de hoogte.

Blijf ons volgen via InstagramWhatsApp, kom bij de speciale Ferry / Undercover fans Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Tweede Ferry Film

Fran Lammers en Huub Smit spelen de hoofdrollen in de tweede Ferry film. De film zet het verhaal voort van het derde seizoen van Undercover. De tweede Ferry film is een productie van De Mensen. Wie er verder in de Ferry 2 cast zitten, weten we nog niet. Dat horen we later. Wat we verder wel weten is dat Wannes Destoop de regisseur is. Tibbe van Hoof en Geerard van de Walle schrijven het scenario.

Ferry film 2

Ferry heeft alles verloren en leeft nu een teruggetrokken leven, ver weg van Brabant. Zijn verleden is gevuld met geweld, leugens en een spoor van verraad. Op het eerste gezicht lijkt het goed te gaan, maar diep van binnen achtervolgt zijn geweten hem. Zal de stoere drugsbaron met pensioen gaan of heeft hij nog een laatste truc in petto?

Opnames Scheldorado, Terneuzen

Wat we in ieder geval over de tweede Ferry film weten – dat is begin februari 2024 bekendgemaakt – is dat het verpauperde zwemparadijs Scheldorado in Terneuzen drie dagen lang het decor zal zijn. Of beter gezegd: drie nachten lang (14, 15 en 16 februari) zijn er opnames in en om Scheldorado in Terneuzen. Het subtropisch zwemparadijs waar ik zelf nog de nodige herinneringen aan heb, maar wat inmiddels alweer jaren permanent gesloten is. Ik ben dan ook erg benieuwd. De eerste schietopnames vinden plaats bij het buitenzwembad. In de tweede en derde nacht filmen ze binnen en wordt er ook geschoten. De schoten, maar ook de kunstmatige verlichting kunnen opvallen bij buurtbewoners. Die zijn dan ook allemaal geïnformeerd per brief. Nu zijn we helemaal benieuwd naar meer nieuws over Ferry film 2, want als Zeeuws-Vlaanderen het terrein wordt dan zullen we meer plekken herkennen.

Aankondiging

In de aankondiging die Netflix zojuist heeft gedeeld zien we Frank Lammers en Huub Smit. We horen: Zo. Het staat er weer op. Yes! Waarna een man zegt: “Ja, maar we gaan nog een film opnemen.” Waarop Frank Lammers reageert met ‘huh?’ En vraagt of Huub Smit nog tijd heeft. “Zeker wel.” Zegt Frank alias Ferry Bouman “Plak maar weer achterover dan.” En Huub Smit: “Ga ik me efkes omkleden.” Frank Lammers heeft er in ieder geval zin in!

Tweede Ferry film in 2024 op Netflix

De film wordt gemaakt met de steun van Tax Shelter van de Belgische Federale overheid en VRT. Je kijkt Ferry 2 in 2024 exclusief op Netflix. Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van de verdere Ferry 2 cast en het verhaal. Op dit moment kun je op Netflix kijken naar Ferry De Serie.

Foto: screenshot aankondiging

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

10 februari 2024 /