Dertigers seizoen 4 cast met deze acteurs en actrices in Nederland

Dertigers seizoen 4 Nederland is te kijken via NPO Plus. De serie die in de zomer van 2023 (vanaf 3 juli tot en met donderdag 10 augustus) werd uitgezonden zit er nu op. Voor de cast van Dertigers is seizoen 4 ook in Nederland het laatste seizoen. Of er in Nederland ook een nieuwe vriendengroep gevolgd zal worden voor Dertigers seizoen 5 is nog de vraag… Wat we inmiddels wel weten, is dat er ook in Nederland een kerstspecial komt.

Lees hier meer over de Nederlandse Dertigers kerstspecial.

Alles over Dertigers

In dit artikel lees je in ieder geval alles over de cast van Dertigers seizoen 4 en meer over de verhaallijn. Natuurlijk praat ik je ook nog bij over Dertigers in België; want daar is met een nieuwe vriendengroep seizoen 5 gemaakt en werkt men zelfs al aan seizoen 6 (de tweede in de reeks met de nieuwe Dertigers cast).

Nieuw seizoen Dertigers Nederland

Deze zomer brengt BNNVARA het laatste seizoen van de serie Dertigers. De inmiddels bekende vriendengroep, waarvan bijna iedereen richting de 40 gaat, krijgt wederom een flinke dosis typische dertigersdilemma’s voor haar kiezen. Twijfels over banen, relaties en kinderen. Alles komt voorbij. De vrienden helpen elkaar door de struggles van het leven. Kan de vriendengroep alle veranderingen aan en komen alle relaties er onbeschadigd uit?

Dertigers seizoen 4 BNNVARA

Wat gaat er met de Dertigers gebeuren in het laatste seizoen? Bart en zijn nieuwe vriendin Carmen (gespeeld door Denise Aznam) gaan samenwonen, maar Lot vindt de situatie moeilijker dan verwacht. Ook Bart heeft moeite met de drukte die het samengestelde gezin in huis brengt. Ondertussen begint Elias als gymleraar op Lots school. Saar maakt zich zorgen over de erfelijkheid van kanker in haar familie en er ontstaat rivaliteit tussen Bart en Anke op kantoor. Bij Noor speelt haar kinderwens weer op en begint de balans tussen kind en carrière steeds moeilijker te worden.

Cast Dertigers (seizoen 4)

De hechte Amsterdamse vriendengroep, gespeeld door de vaste cast met Justus van Dillen, Jelle de Jong, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Joy Wielkens, Lykele Muus en Wieger Windhorst, krijgt veel te verduren. Naast de vaste cast zijn er gastrollen weggelegd voor Denise Aznam, Henk Poort en Guido Pollemans. Hier stelden we de hoofdrolspelers uitgebreid aan je voor toen de reeks van start gaat. Hieronder een kort overzicht met tips anno 2023.

Dertigers cast

Ontdek hier in het kort meer over de Dertigers cast:

Dertigers terugkijken

Dertigers seizoen 4 kun je net als de andere seizoenen terugkijken via NPO PLUS. Ben je nieuwsgierig naar de Vlaamse Dertigers, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet en ga naar VRT MAX. Daar vind je de vier seizoenen van de eerste vriendengroep, hun kerstspecial én een seizoen van de nieuwe club.

Remake van Vlaamse serie Dertigers

De Nederlandse serie is een remake van de Vlaamse Dertigers, van wie we inmiddels ook afscheid hebben genomen na seizoen 4. De Vlaamse kijkers hebben daarbij nog een cadeautje gekregen, want er is een kerstspecial gemaakt. Ook in Nederland is de remake een enorme hit; de eerste drie seizoenen van Dertigers zijn bijna 25 miljoen keer gestart op NPO Start en NPO Plus. De regie in Nederland is in handen van Elzelien Peters en Allard Westenbrink. Dertigers is een coproductie van Hollands Licht en BNNVARA.

Dertigers seizoen 5

Er komt dus geen Dertigers seizoen 5 met deze cast. Althans, nu zegt BNNVARA in ieder geval dat dit het laatste seizoen van Dertigers is. Maar in Vlaanderen zien we dat ze een nieuwe reeks hebben gemaakt. Op het streamingplatform VRT MAX wordt die wel Dertigers seizoen 5 genoemd, omdat de titel natuurlijk hetzelfde is. Maar het verhaal, vriendengroep en dus de cast zijn helemaal nieuw. Ook deze reeks was zo’n succes dat het tweede seizoen met deze cast alweer is aangekondigd (die zal dan te vinden zijn als Dertigers seizoen 6 op VRT MAX).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 augustus 2023 /