Oogappels met Eva Van der Gucht

Eva Van der Gucht speelt één van de hoofdrollen in Oogappels. In deze dramaserie worden vier verschillende gezinnen gevolgd in een middelgrote stad in Nederland. Eva Van der Gucht speelt Carola, die samen met Mike Libanon (Marcel) een setje vormt. Zij hebben een zoon. Deze serie is nu op dvd verkrijgbaar.

Oogappels

Sociale media, prestatiedruk, drugs, merkkleding, seks: ga er maar aan staan als ouders van pubers. In de nieuwe BNNVARA-dramaserie Oogappels worden vier verschillende gezinnen gevolgd. Hun kinderen zitten op dezelfde middelbare school. De ouders hebben allen zo hun eigen manier van opvoeden. Maar voor allemaal geldt dat ze de lat voor zichzelf én hun oogappels heel hoog leggen. Het leven moet vooral perfect zijn!

Cast

De cast van Oogappels bestaat uit onder andere uit Bracha van Doesburgh (Fabie), Malou Gorter (Merel), Ramsey Nasr (Erik), Maryam Hassouni (Dina), Jeroen Spitzenberger (Tim), Eva Van der Gucht (Carola) en Mike Libanon (Marcel). De kinderen worden speeld door Noah de Nooij, Ciraj Amalal, Juna de Leeuw, Thor Braun, Susan Radder, Maas Bronkhuyzen en Vera de Vries. Hier lees je meer over de cast van Oogappels. Ik heb hier ook uitvoerig beschreven uit welke series en films je de acteurs en actrices uit Oogappels kunt kennen.

Productie

De serie, geschreven door Roos Ouwehand, Frank Houtappels en Lex Passchier, is geregisseerd door Will Koopman, Antoinette Beumer, André van Duren en Zip Wertwijn en is van de makers van onder andere Gooische Vrouwen en Divorce. Dit is een coproductie van BNNVARA en Talpa Fictie BV.

Oogappels’ – het eerste seizoen – is nu verkrijgbaar op DVD. Na het succes van het eerste seizoen kon een tweede niet uitblijven. En er komt nu zelfs een derde seizoen aan. Het derde seizoen Oogappels is in 2021 naar verwachting te zien op tv.

Foto: BNNVARA Wessel de Groot

De cast van Oogappels bestaat uit o.a. Bracha van Doesburgh (Fabie), Malou Gorter (Merel), Ramsey Nasr (Erik), Maryam Hassouni (Dina), Jeroen Spitzenberger (Tim), Eva Van der Gucht (Carola) en Mike Libanon (Marcel).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 januari 2019 /