Seizoen 2 nieuwe Dertigers komt! Dit weten we o.a. over cast

De nieuwe Dertigers seizoen 2 wordt gemaakt! Op donderdag 20 april – de dag dat de laatste aflevering van de eerste reeks te zien was – heeft Eén dit bekendgemaakt. Op Instagram schrijven ze. “Groot nieuws! Onze Dertigers komen terug. Wij beginnen alvast met aftellen!” Voor ons komt dit natuurlijk niet meer als nieuws. Lees maar wat wij alvast hebben ontdekt over de nieuwe Dertigers cast van seizoen 2!

Update 21 maart 2024: De nieuwe Dertigers is nu te bingewatchen. Zoek op VRT MAX snel naar Dertigers seizoen 6 en je kunt alle 24 afleveringen meteen kijken. Je leest er alles over via Nieuw seizoen Dertigers België op VRT MAX kijken (met deze cast).

Onderstaand bericht schreef ik op 11 april. Ik heb het geheel bijgewerkt op donderdag 20 april 2023. Er is namelijk goed nieuws van Eén: er komt een tweede seizoen van de nieuwe Dertigers.

Tweede seizoen nieuwe Dertigers

Komt er een tweede seizoen met de nieuwe Dertigers cast? Dat vroegen wij ons meteen af na het bingewatchen van de nieuwe Dertigers. We hebben verschillende oproepjes op een figuratie website gezien, waardoor we dat vermoeden heel sterk hadden. Het kon tenslotte niet meer voor het eerste seizoen zijn, want die reeks is op dit moment te bingewatchen via VRT MAX en was op dat moment op tv.

Nieuwe Dertigers

Als we meer weten over seizoen 2 van Dertigers met Laura, Nele, Jonas, Ruben en Sami (plus Marvin en Ada, maar dat zijn natuurlijk nieuwkomers in de vriendengroep) dan delen we dat natuurlijk via onze social media. Volg jij ons al via Instagram, Facebook of nieuwsbrief? Hieronder lees je alvast wat we vermoeden, nadat we op het spoor van het tweede seizoen kwamen…

Dit schreven we destijds 11 april:

Seizoen 2 nieuwe Dertigers

Op de website Figuratie.be zien we dat er een maand geleden verschillende oproepjes zijn geplaatst voor Dertigers door Warner Bros / Eyeworks België. Zo wordt er gezocht naar een appartement binnen de Groene Gordel. En men zoekt een Huis binnen de Groene Gordel. Maar wat natuurlijk extra interessant is, is dat ze ook acteurs zoeken…

Mannelijke bijrol vervolg Dertigers

We lezen namelijk ook dat er twee keer een casting voor mannelijke bijrol is geopend, zowel bij het type acteur als type edelfigurant. Er wordt gezocht naar een man tussen de 23 en 34 jaar en de opnames zullen plaats vinden in Zaventem. Kortom: dat lijken ons allemaal goede signalen voor een reeks met de nieuwe Dertigers cast.

Dertigers succesvolle reeks Eén

De tv-serie Dertigers is natuurlijk al vanaf de start ontzettend succesvol. Van de oude groep namen we eind vorig jaar afscheid met de kerstspecial. Maar ook de nieuwe groep Dertigers – met Laura, Nele, Jonas, Ruben, Sami en Marvin – is inmiddels populair. Op 3 april deelde de VRT dat de nieuwe reeks daar al 1.889.071 starts had gehaald. We zijn inmiddels ruim een week verder, dus daar zullen er zeker een hoop bij gekomen zijn.

Dertigers seizoen 5

Let op: op VRT MAX vind je deze nieuwe Dertigers als seizoen 5. Wil je vanuit Nederland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet. Meer over dat seizoen lezen, ga dan naar: Nieuwe Dertigers (Eén) met nieuwe cast, vriendengroep én locatie.

Foto’s: VRT – Maarten De Bouw

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 april 2023 /