Tot Zonsondergang: cast, verhaal én meer…

De aankomende zes weken kun je iedere zondagochtend om 10.00 uur kijken naar een telefilm voor kinderen op NPO Zapp (kanaal van NPO3). De eerste film die wordt uitgezonden is Tot Zonsondergang van IJswater Films. Omdat dit vaak verrassende films zijn, delen we ze ook op VlaamsKijken. Ontdek hier alles over Tot Zonsondergang: cast, verhaal en meer.

Tot Zonsondergang

Tot zonsondergang gaat over een hecht groepje vrienden tijdens de laatste zomeravond voor het begin van de brugklas. Wanneer een van hen na het avondeten opeens verdwijnt, begint een spannende zoektocht vol avonturen. Van een achtervolging door hun oude school en een confrontatie met een paar oudere pestkoppen tot een ontmoeting met Gekke Marie, de vrouw waar ieder kind in het dorp bang voor is. De avond blijkt een bepalend moment tussen hun kindertijd en de aanstaande volwassenheid.

Tot Zonsondergang cast

De Tot Zonsondergang cast wordt gevormd door Anniek Pheifer, Astrid van Eck, Chloé Bouterse, David Lucieer, Isaac Powell, Josephine Arendsen, Juliette van Ardenne, Layla Zara Seme, Matsen Montsma, Pascale Kromkamp en Yèray Topcu. Daarnaast las ik op IMDB dat ook Lenoor Koster tot de cast van Tot zonsondergang zou horen. Over diverse acteurs en actrices uit Tot Zonsondergang hebben we al eerder geschreven. We zetten het op een rijtje.

Acteurs en actrices

Hier ken je de acteurs en actrices uit Tot zonsondergang van:

Over Isaac Powell, Pascale Kromkamp en Yeray Topcu kon ik nog niets vinden. Laat het me gerust via social media weten waar we deze acteurs van kennen dan maak ik het overzicht van de Tot Zonsondergang cast compleet. Mocht Leonoor Koster inderdaad tot de cast horen, dan ken je haar van de Nederlandse Dertigers.

Makers

Tot Zonsondergang is geregisseerd door Albert Jan van Rees naar een scenario van Reint Schölvinck. Albert Jan van Rees ken je bijvoorbeeld als regisseur van De regels van Floor, De De K van Karlijn en Adios Amigos. Maar denk ook aan Klem, Toren C en Overspel. Hij werkt momenteel aan Champagne en Net als in de film. Reint Schölvinck ken je van Zuipkeet, Baantjer het begin, maar ook van Hunter Street, Vrijland en Het huis Anubis. Het is een co-productie van IJswater Films (die je ook kent van producties als Luc, Dunya en films als Paradise Trips en In Blue) en de EO.

Tot Zonsondergang kijken

Wil je de telefilm Tot Zonsondergang kijken, dan kan dit op zondag 11 december om 10.00 uur bij NPO Zapp. De film is daarna ook terug te kijken via NPO Start en NPO Zapp. Wist je dat je NPO Start ook vanuit België terug kunt kijken? Zorg dan voor een VPN Verbinding, waarbij je de server op Nederland zet en je hebt toegang tot het ruime aanbod op npostart.nl.

Meer ontdekken over de volgende telefilms? Volg ons dan via de onderstaande social media.

Foto: IJswater Films

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 december 2022 /