Vierde seizoen Dertigers nu op Eén en volledig te kijken op VRT NU

Het vierde – en helaas laatste – seizoen van Dertigers is vanaf vanavond (maandag 10 januari) weer op Eén te kijken. Het complete vierde seizoen staat zelfs al op VRT NU. Hoe gaat het inmiddels met de populaire Vlaamse vriendengroep? Het nieuwe seizoen pikt een jaar na het vorige in. Kim Van Oncen, Kristof Goffin, Yemi Oduwale, Yannick de Coster, Ellen Verest, Evelien Van Hamme en Tom Dingenen zijn in ieder geval weer van de partij.

Het vierde seizoen was het laatste van ‘deze’ Dertigers, maar er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe reeks. Ontdek hier alles over de nieuwe Dertigers cast en het verhaal.

Vierde seizoen Dertigers

Wat ons allemaal staat te wachten in het vierde seizoen van Dertigers? We zetten het op een rijtje:

 • Alex (Kristof Goffin) en Elias (Yemi Oduwale) vormen nu al een jaartje een gezin met hun pleegdochter Renée. Ze zijn intussen erg aan haar gehecht. Maar dan zoekt de mama van Renée hen op…
 • Pieter (Yannick de Coster) en Saartje (Kim Van Oncen) zijn nog steeds een koppel en ze lijken klaar voor een volgende stap. Ze zoeken een appartement om samen te kopen. Stiekem droomt Pieter ook van een kindje én een huwelijk, maar of Saartje daar klaar voor is?
 • Nora (Ellen Verest) is haar hart gevolgd en is bij Hans (Ron de Rauw) ingetrokken in Vosselaar. Blijft de band met de vriendengroep, ondanks de afstand, even sterk?
 • Voor Bart (Tom Dingenen) breekt een nieuw hoofdstuk aan: hij gaat samenwonen met zijn vriendin Caroline (Carmen Lauwers) en haar tienerzoon Thomas (Cédric Galle). Die lijkt echter niet van plan Bart zomaar te aanvaarden als pluspapa.
 • Robbe en Louise dragen hun nieuwe plusmama wel op handen en dat steekt bij Tinne (Evelien Van Hamme). Dat ook haar vrienden Barts nieuwe vriendin helemaal in de groep opnemen, zorgt ervoor dat ze zich wat verloren voelt. Onder druk van de vrienden waagt ze zich op de online datingmarkt.

Carmen Lauwers en Cédric Galle in Dertigers

Actrice Carmen Lauwers is nieuw in de cast van Dertigers (het vierde seizoen). Zij speelt de rol van Caroline Baetens, de vriendin van Bart. Ze is 35 jaar, schoonheidsspecialiste en mama van de zeventienjarige Thomas. Die rol wordt – als ik het goed zie – gespeeld door Cédric Galle. Natuurlijk zullen we deze acteurs ook uitgebreid aan je voorstellen in het artikel over de cast van Dertigers (dit wordt bijgewerkt op dinsdagochtend 11 januari – kom bij onze Facebook-groep en je mist niet wanneer het zover is).

Cast vierde seizoen

Naast Carmen Lauwers en Cédric Galle zien we vooral veel bekende gezichten in de cast van het vierde seizoen Dertigers. Natuurlijk hoofdrolspelers Kim Van Oncen, Kristof Goffin, Yemi Oduwale, Yannick de Coster, Ellen Verest, Evelien Van Hamme en Tom Dingenen. Maar ook Ron de Rauw, Ruben Francq en Amber Janssens. Het leuke is dat we steeds meer Dertigers-acteurs ook in andere rollen zien.

 • Yemi Oduwale is op dit moment één van de deelnemers aan Dancing with the Stars.
 • Kim Van Oncen speelde recent mee in Onder Vuur.
 • Ellen Verest zag je recent in telenovelle Lisa als Vanessa. (Haar Dertigers lief, gespeeld door Ron de Rauw, zag je ook in deze reeks).
 • Evelien van Hamme zag je eerder dan al in Grenslanders.
 • Tom Dingenen zag je als agent Jan in Black-Out en hij speelde elf afleveringen Lenny in Familie.
 • Amber Janssens had rolletjes in Shaq, tweede seizoen Hoodie en als mountainbikster in Glad Ijs.
 • Ruben Francq zal te zien zijn in Billie Vs Benjamin, die volgende week op Streamz komt.

Dertigers kijken (vanuit Nederland)

Dertigers is vanaf vandaag – 10 januari – elke maandag tot en met donderdag rond 22.10 uur te kijken, net voor Laat op Eén. Het volledige seizoen is nu ook te bekijken via VRT NU. heb je de eerste drie seizoenen gemist? Of heb je gewoon zin om alles nog eens te bingewatchen? Dat is mogelijk via VRT NU. Hier zijn de vorige drie seizoenen integraal te kijken. Vanuit Nederland heb je twee keuzes; of alle afleveringen van het vierde seizoen Dertigers via Eén kijken. Of je kijkt via een VPN verbinding op VRT NU.

Dertigers met audiodescriptie kijken

Het vierde seizoen is ook met audiodescriptie te bekijken, lineair op het Ketnet-kanaal van dinsdag tot en met vrijdag om 21.00 uur, en op VRT NU telkens vier afleveringen op maandag.

Foto: Eén.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 januari 2022 /