Tweede seizoen Ninja Nanny | ontdek alles over cast en verhaal

Ken jij de stoere, superheldenserie Ninja Nanny al? Vanaf zondag 7 november om 09.00 uur kun je bij AVROTROS op NPO Zapp kijken naar het tweede seizoen. Ontdek hier alles over het verhaal en de cast van Ninja Nanny.

Verhaal Ninja Nanny

Ken je de serie nog niet, dan praten we je even bij. Het eerste seizoen werd uitgezonden vanaf 13 januari 2019. Met tegenzin verhuist puber Hunter naar het bekakte Gooidorp. Ze voelt zich een enorme outsider tussen de bitcherige hockeymeisjes. Tot overmaat van ramp zit ze ook nog eens opgescheept met een strenge nanny. Kortom, haar leven lijkt te zijn veranderd in een hel. Een onverwachte vriendschap ontstaat als blijkt dat de nanny (Denise Aznam) een ‘Pencak Silat Ninja’ is en haar redder in nood blijkt te zijn. 

Eerste seizoen

Hunter (Gina Spadaro) is dol op haar moeder, maar ze begint zich steeds meer te ergeren aan haar hijgerige gedrag om bij de fake societyfiguren in het nieuwe dorp te horen en haar stiefvader kan ze al helemaal niet uitstaan. Als beroemde ex-profvoetballer is hij alleen maar bezig met BN’er-schnabbels. Hunters onaangepaste gedrag leidt al snel tot pestgedrag op school. Als Hunter in elkaar geslagen dreigt te worden, weet een ninja haar op spectaculaire wijze te redden. Al snel komt ze erachter dat het nanny Farah was. De twee outcasts sluiten een verbond. Als voormalig ‘Pencak Silat Ninja’ leert ze Hunter de mystieke kunst van zelfverdediging, magie en meditatie, als Hunter belooft zich beter te gedragen. Terwijl iedereen druk bezig is met zichzelf, strijden de twee als ninja’s tegen het onrecht en bevechten ze gaandeweg ook een plekje voor zichzelf in het dorp.

Nu naar het tweede seizoen van Ninja Nanny dat zondag 7 november start om 09.00 uur bij NPO Zapp.

Ninja Nanny tweede seizoen

Na een lange zomervakantie is Hunter in het tweede seizoen van Ninja Nanny weer terug in Gooidorp waar zij samen met Christa (Dana Goldberg) de ninja’s tot een superheldenstatus brengt. Compleet met fanclub en bijbehorende merchandise. Hunter komt hierdoor lijnrecht tegenover haar nanny Farah en beste vriend Joaquim (Yassin van Veenendaal) te staan. Zij vinden dat alle aandacht en adoratie voor de ninja’s niet past bij filosofie van Pencak Silat. Ondertussen bestrijdt kersverse burgemeester Van der Kraai (Bas Keijzer) met harde hand een motorbende die het dorp teistert. Door een schoolopdracht is iedereen op zijn of haar manier bezig met vaderschap en doet Hunter in de zoektocht naar haar biologische vader een verbijsterende ontdekking…

Cast Ninja Nanny

De cast van Ninja Nanny wordt gevormd door jong talent en diverse bekende, ervaren acteurs. Zo zijn er rollen voor Gina Spadaro, Dana Goldberg, Denise Aznam, Eva van de Wijdeven, Edwin Jonker, Yassin van Veenendaal, Bas Keijzer, Victoria Koblenko, Tim Haars, Marian Mudder en Frédérique Spigt.

Rolverdeling:

Hunter: Gina Spadaro, zag je eerder in Voetbalmeisjes.
Christa: Dana Goldberg, deed mee in Midden In De Winternacht.
Nanny Farah: Denise Aznam. Deze actrice zag je eerder in Flikken Rotterdam, De eeuw van mijn moeder, in Doodstil en De Oost.
Moeder Denny: Eva van de Wijdeven, is deelneemster van Expeditie Robinson 2021. Als actrice zag je haar onder andere in Singel 39 en Onze jongens in Miami. Haar bekenste rollen zijn die van Desie in Dunya & Desie, Eva uit A’dam – E.V.A. En Freddy uit Celblok H. Of wat dacht je van De mannentester (een must see voor de liefhebbers van Meisje van Plezier)? Kortom: deze actrice ken je van diverse rollen. Voorlopig is ze gestopt met acteren.
Stiefvader Stanley: Edwin Jonker ken je bijvoorbeeld van Fuck de liefde (waar op dit moment een vervolg van wordt opgenomen) en De Ontsnapping. Hij is eveneens te zien in Goede tijden, slechte tijden.
Joaquim: Yassin van Veenendaal, was eerder te zien in De Vloer op jr.
Van der Kraai: Bas Keijzer. Deze acteur heeft al heel wat rollen op zijn naam staan. Recent zag je hem in het tweede seizoen van Undercover en in de nieuwe Baantjer.

Jeugdserie

Ninja Nanny is een moderne, stoere jeugdserie die op een speelse manier onderwerpen behandelt die jongeren bezighouden, zoals seksuele geaardheid, LHBTQ+, afkomst, familieverhoudingen en vriendschappen. De tiendelige serie is geschreven door Sia Hermanides en Alieke van Saarloos, die de serie ook regisseren. Voor het tweede seizoen is Janice Pierre toegevoegd aan het regieteam. 

Foto: Carli Hèrmes

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 november 2021 /