Nieuw seizoen De Gevaarlijkste Wegen met bekende Nederlanders

Het populaire reisprogramma De Gevaarlijkste Wegen is in de zomer van 2023 in de herhaling te kijken op NPO3 bij Powned. Iedere maandag om 20.20 uur kun je de onvergetelijke reis van bekende duo’s zien langs een extreem gevaarlijke weg ergens ter wereld. Hier lees je meer over het seizoen dat je in 2021 op tv zag. Natuurlijk stellen we ook de BN’ers die dit seizoen te zien zijn in De Gevaarlijkste Wegen aan je voor.

Dit bericht publiceerde ik oorspronkelijk op 19 december 2021. Het is bijgewerkt in de zomer van 2023.

De Gevaarlijkste Wegen

In het nieuwe seizoen van De Gevaarlijkste Wegen reizen negen duo’s van BN’ers over riskante modderwegen, extreme bergpassen en langs steile afgronden. De BN’ers kennen elkaar niet (goed) voor ze aan dit avontuur beginnen. Ze laten zich verwonderen door de ongerepte natuur, maken kennis met de lokale bevolking en verruilen hun luxeleventje voor spartaanse logeerplekken. Tijdens hun verkenningstocht leren de twee elkaar steeds beter kennen en ontstaan er mooie gesprekken. Maar de emoties lopen geregeld op wanneer de nauwelijks begaanbare wegen om ongekende rijkunsten vragen. Slagen de avonturiers erin om hun reis door het woeste landschap tot een goed einde te brengen? Dit jaar gaat de reis naar Portugal, Turkije, Oekraïne, Noord-Macedonië, Guatemala, Mexico, Colombia en Oezbekistan.

Duo’s van bekende Nederlanders

Welke BN’ers er dit seizoen meedoen aan De Gevaarlijkste Wegen? Dat zijn:

  • Zangeres Maan de Steenwinkel & Mehdi Chafi ‘rapper Sjaak’ – Portugal
  • Zangeres Lakshmi* & presentator Renze Klamer – Turkije
  • Musicaldiva Pia Douwes & acteur André Dongelmans – Oekraïne
  • Sportpresentator Sjoerd van Ramhorst & presentator Ron Boszhard – Noord-Macedonië
  • Radiopresentator Frank van der Lende & judoka Henk Grol – Guatemala
  • First Dates-barman Victor Abeln & presentatrice Iris Enthoven – Mexico
  • Zanger Rene le Blanc & actrice Imanuelle Grives – Colombia
  • Actrice Esmée van Kampen* & actrice Hanna van Vliet – Oezbekistan

BN’ers in De Gevaarlijkste wegen

Ben jij benieuwd waar je de BN’ers uit De Gevaarlijkste wegen eigenlijk van kent. Over verschillende van hen hebben we op VlaamsKijken eerder al geschreven. We zetten het op een rijtje.

De Gevaarlijkste Wegen is een productie van Warner Bros International Television Production Nederland B.V.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

24 juli 2023 /