Celebrity Apprentice op Videoland met bekende Nederlandse deelnemers

We kunnen al een aantal weken genieten van Celebrity Apprentice op Videoland. Wie is de beste ondernemer van de tien bekende Nederlandse deelnemers? De BN’ers worden beoordeeld door selfmade miljonair Michel Perridon, die hierbij de hulp krijgt van Julie en Marie Reinders. Ontdek in dit artikel meer over de bekende deelnemers én de jury van Celebrity Apprentice (Videoland).

Celebrity Apprentice

Tien bekende Nederlanders strijden tegen elkaar om te bewijzen dat zij de beste business-skills hebben. De Rotterdamse selfmade miljonair Michel Perridon daagt de celebrities iedere aflevering uit met een pittige opdracht, waarin steeds een ander aspect van ondernemerschap aan bod komt. De BN’er die tijdens de aflevering het slechtst presteert, wordt ontslagen en moet de wedstrijd onmiddellijk verlaten.

Celebrity Apprentice deelnemers

Tien bekende deelnemers doen mee aan Celebrity Apprentice (wie de show op de voet volgt, weet dat er tijdens de show in ieder geval nog twee bekende deelnemers bijkomen in Celebrity Apprentice). Aan de ene kant heb je Team Positief met Henk Krol, Rob Geus, Justine Marcella, Michella Kox en Sjaak. Zij nemen het op tegen Catherine’s Angels met Catherine Keyl, Bizzey, Jessie Maya, Maxim Hartman en Anouk Hoogendijk. Later voegen Maik de Boer en Euvgenia Parakhina zich bij de teams, die dan door elkaar worden gehusseld.

BN’ers Celebrity Apprentice

Zeggen de namen van de bekende deelnemers aan Celebrity Apprentice op Videoland jou niks? Geen probleem. We zetten de BN’ers even op een rijtje.

 • Justine Marcella: hoofdredactrice van het weekblad Vorsten. Ze is tevens koningshuisdeskundige bij RTL Boulevard. Daarnaast schreef ze een aantal boeken over ons Koningshuis.
 • Michella Kox is op dit moment influencer. We leerden haar kennen in programma’s als Dames in de Dop en Echte meisjes in de jungle. Daarnaast was ze te zien in De slechtste chauffeur van Nederland.
 • Sjaak is rapper en acteur. Mehdi Chafi maakt al jaren muziek, waarvoor hij vaak samenwerkt met andere Nederlandse rappers. Maar je zag hem ook in De belofte van Pisa en met Maan deed hij mee aan De Gevaarlijkste Wegen.
 • Henk Krol was jarenlang hoofdredacteur van de Gaykrant. Daarnaast zat hij in de Tweede Kamer van 2012-2013 / 2013-2021.
 • Rob Geus kennen we natuurlijk van programma’s als De Smaakpolitie en Red mijn vakantie! Hij is niet alleen kok, maar ook expert op het gebied van hygiëne. Samen met Peter Gillis doet hij mee aan het nieuwe seizoen van Jachtseizoen. Recent is zijn biografie De echte Geus verschenen; Van keurmeester tot cultheld.
 • Maxim Hartman is bij het grote publiek bekend van Rembo & Rembo. Hij maakt nog steeds tv-porgramma’s, maar staat vooral ook bekend vanwege zijn provocerende stijl.
 • Catherine Keyl is journaliste en presentatrice van bijvoorbeeld De 5 Uur Show en later haar dagelijkse show Catherine. Daarnaast schreef ze tal van boeken, zoals recent het persoonlijke boek Oorlogsvader.
 • Jessie Maya is één an de grootste Nederlandse transgender influencers. Ze heeft haar hele transgenderproces op YouTube gedeeld.
 • Anouk Hoogendijk is voormalig profvoetbalster; tegenwoordig verzorgt ze het commentaar. Jaren geleden verscheen over haar het boek Balverliefd.
 • Bizzey is niet alleen rapper, maar ook ondernemer. Hij heeft verschillende bedrijven.
 • Maik de Boer is stylist. Hij kleedt verschillende tv-sterren, maar is ook al jaren betrokken bij diverse tv-programma’s en verschijnt ook zelf regelmatig als lifestyle-deskundige in talkshows.
 • Euvgenia Parakhinais een professionele danseres, die we leerden kennen in dansprogramma’s als Dancing with the Stars en So You Think You Can Dance.

Michel Perridon en zusjes Reinders

De jury in Celebrity Apprentice Nederland wordt gevormd door Michel Perridon en zijn assistentes Julie en Marie Reinders. Michel Perridon kennen we bijvoorbeeld van Dragon’s Den. Hij is een Rotterdamse selfmade miljonair. Heeft in het verleden het computeraccessoires merk Trust opgericht; na dat verkocht te hebben, is hij gaan investeren. De zusjes Reinders ken je van Reinders JM Fahsion / Reinders by Julie & Marie. De jonge tweelingzussen – die beide ook al moeder zijn – veroveren de momenteel de wereld met hun merk Reinders. Toen ze zes jaar oud waren, liepen de Reinders tweeling zusjes al op de catwalk.

Foto Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 mei 2022 /