Tweede seizoen Ik geloof in mij met o.a. René Le Blanc

Het tweede seizoen Ik geloof in mij met onder andere René Le Blanc is vanaf maandag 8 maart weer terug op tv te zien bij SBS6. Het programma was afgelopen jaar veel besproken. Alle reden dus om weer mee over de schouders te kijken van rasartiesten als Rutger van Barnevel, Dario, Johan Kettenburg, Wally McKey, Dave van Well, Gio en Renee Le Blanc.

Artiesten Ik geloof in mij

Eén ding hebben de artiesten uit Ik geloof in mij gemeen. Ze steken hun heilige geloof in zichzelf ook nu niet onder stoelen of banken en hebben nog steeds dat ene grote doel: doorbreken en wereldberoemd worden. Hierbij worden Rutger van Barneveld, Dario, Johan Kettenburg, Wally McKey, Dave van Well, Gio en René Le Blanc – beter bekend als de Nederlandse Engelbert Humperdinck – gevolgd door de camera’s van Ik geloof in mij.

Tweede seizoen Ik geloof in mij

In het nieuwe seizoen gaat in ieder geval een droom in vervulling: de mannen mogen optreden in een van de grootste poptempels van Nederland, de Ziggo Dome inAmsterdam. In het tweede seizoen volgen we de mannen op de voet op weg naar het concert van hun leven. Ze proberen alles tot in de puntjes voor te bereiden om iedereen in de zaal straks te verpletteren, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Zo liggen de zangers niet helemaal op één lijn met de organisatie en is er onder andere discussie over hoeveel liedjes iedereen mag zingen.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

René Le Blac is inmiddels een bekende Nederlander

Intussen ligt een groot deel van Nederland al aan hun voeten… René Le Blanc is ineens een bekende Nederlander geworden, hoe gaat hij om met alle aandacht in de bladen en op tv? Dario wil ook meer media aandacht en verzint een list om die gedroomde nummer 1-hit te scoren, gaat hem dat lukken? Rutger van Barneveld krijgt eindelijk zijn dik verdiende platencontract, maar zijn relatie met Ivana loopt door alle belangstelling wel een paar flinke deuken op. Komt het weer goed voordat ze samen in de Ziggo Dome staan?

Rotsvast geloof in zichzelf

De artiesten uit Ik geloof in mij hebben ook in het nieuwe seizoen weer genoeg noten op hun zang, maar gelukkig blijft één ding onveranderd: hun rotsvaste geloof in zichzelf!  Ik geloof in mij is een productie van Zodiak Nederland.  Uitzending: vanaf maandag 8 maart, wekelijks om 21.30 uur op SBS6 en KIJK.nl.

Foto: SBS6 – Wessel de Groot

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 maart 2021 /