Ontdek alles over de First Dates Kerstspecials én meer…

De First Dates Kerstspecials zijn vanaf vanavond – maandag 13 december – elke werkdag weer op tv te kijken. Tot en met 24 december kunnen de kijkers genieten van dates in kerststijl. Aan werkelijk alles is gedacht. En of dat nog niet genoeg is? We delen in dit artikel ook nog wat nieuwtjes over De Vlaamse First Dates!

First Dates Kerstspecials

Iedereen snakt naar liefde rondom de kerstdagen. En daarom is het First Dates Restaurant omgetoverd tot een kerstparadijs vol glitter and glamour. Van een kerstmenu tot foute truien en van kerstnummers tot een sneeuwkanon; in de First Dates Kerstspecials haalt het liefdesteam alles uit de kast om singles vanuit het hele land een onvergetelijke kerst te bezorgen. Want wat is er mooier dan net voor de kerstdagen een nieuwe liefde te ontmoeten?

Wist je dat maitre Sergio Vyent een boek heeft geschreven? Ontdek hier alles over De liefde volgens Sergio – Hartstochtelijke verhalen van de bekendste koppelaar van Nederland. Dat betekent nog meer genieten!

Oude bekenden

In deze kerstreeks gaan niet alleen nieuwe gasten op zoek naar de liefde, ook oude bekenden keren terug. Zo spreekt Roy ‘de one wiper boy’ een kerstboodschap in en komen Bianca en Dennis een drankje doen aan de bar bij Victor.

First Dates in Vlaanderen

Kijk je graag naar First Dates, dan hebben we goed nieuws. Ook in Vlaanderen is momenteel een nieuw seizoen bezig. Op dinsdagavond kun om 21.40 uur kijken naar de afleveringen. Daarnaast wordt 20 en 21 december een speciale Teens-editie van First Dates uitgezonden. En op zondag 2 januari staat er een nieuwjaarsspecial van First Dates op tv-zender Eén gepland. Kortom: volop te bekijken voor de liefhebbers. In België kun je de afleveringen daarnaast terugkijken via VRT NU. De Nederlandse afleveringen zijn terug te kijken op NPO Start en NPO Plus.

Foto: BNNVARA

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

13 december 2021 /