De Verraders – nieuw seizoen op Videoland te kijken met deze deelnemers

De Verraders is terug met een nieuw seizoen; de eerste aflevering is vanavond – zondag 5 december – nog op RTL 4 te kijken, maar de andere afleveringen van De Verraders zijn alleen op Videoland te kijken. Ontdek hier alles over het programma én over de bekende deelnemers aan dit nieuwe seizoen.

De Verraders op Videoland

Art Rooijakkers presenteert het nieuwe seizoen van De Verraders dat exclusief te zien zal zijn op Videoland. Hij ontvangt de deelnemers in landhuis Havixhorst. Op Videoland lees ik: “Terwijl de zon al lang en breed onder is nemen de verraders intrek in het landhuis. Klaar om te muiten, te verraden en via hun conclaaf chaos te creëren die zijn weerga niet kent. Wordt het een stille nacht of slaan de verraders genadeloos toe?” Ik lees dat er dit jaar nieuwe regels zijn, maar die worden – tijdens het kijken – volgens de omschrijving al snel duidelijk… Spannend! (Hier lees je de regels van De Verraders – seizoen 1).

Deelnemers De Verraders Videoland

Nieuwsgierig naar wie de deelnemers zijn van De Verraders op Videoland? Dit keer zijn dat twaalf, uiteenlopende BN’ers. Romana van Baaijen, Envy Peru, Jay Francis, Henk Grol, Bettina Holwerda, Ellen Hoog, Iliass Ojja, Tim Senders, Amara Onwuka, Britt Scholte, Shelly Sterk en Thijs Zeeman gaan de strijd aan. Wie zijn de Verraders en wie de Getrouwe?

Ken jij de kandidaten?

Nieuwsgierig naar waar je de deelnemers van De verraders van kent. We zetten het natuurlijk voor je op een rijtje.

 • Romana van Baaijen deed mee aan B&B Vol Liefde. Zij kwam voor Bert, maar vond uiteindelijk de liefde niet.
 • Envy Peru is drag queen en winnares van het eerste seizoen van Drag Race Holland.
 • Jay Francis is stand-up comedian. Misschien denk je nu ‘huh, wie’, maar als ik zeg Tisjeboy Jay, dan weet je waarschijnlijk meteen over wie ik het heb. Hij was verleider in Temptation Island VIPS.
 • Henk Grol stond als judoka wereldwijd aan de wereldtop. Hij is na de Olympische Spelen van Tokio gestopt. In 2008 en 2012 won hij brons op de Olympische Spelen, daarnaast won hij drie keer zilver op het WK.
 • Bettina Holwerda ken je als musical-actrice en als de vrouw van Jim Bakkum.
 • Ellen Hoog is een voormalig hockeyster, die twee gouden Olympische medailles (en een zilveren plak) op zak heeft. Inmiddels is ze moeder en schrijfster van verschillende boeken rondom gezondheid, zoals Hem versus Haar – recepten met een twist om keukendiscussies te smoren.
 • Iliass Ojja is acteur. Je kent hem onder andere van Mocro Maffia, waarin hij de rol van Younes – Taxi – Al Saddiqi speelt. Hij was daarnaast in Klem te zien als Mounir. Ik leerde deze acteur kennen in Shouf shouf habibi, waarin hij debuteerde als Driss Bentarek.
 • Tim Senders is presentator; je kent hem van Streetlab, Try Before You Die en Family Drop.
 • Amara Onwuka is weervrouw bij RTL4.
 • Britt Scholte is bij de lezers van VlaamsKijken inmiddels wel bekend. Zij is namelijk de Nederlandse actrice, die te zien zal zijn in de nieuwe Kapitein Zeppos-film. Maar je kunt haar ook kennen uit Misfit: The Series en Sas heeft een SOA. Ze speelde 340 afleveringen mee in Goede tijden, slechte tijden als Kimberly Sanders.
 • Shelly Sterk ken je als presentatrice van bijvoorbeeld Roadtrippers, Shownieuws, Galileo en als reporter van RTL Boulevard. Ze werd in 2018 verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland. Inmiddels is ze samen met haar man en zoontje naar Spanje vertrokken waar ze Villa Fuerte hebben. Recent zag je Shelly Sterk op tv met het programma Zeikwijven.
 • Thijs Zeeman is presentator. Je kent hem bijvoorbeeld van Zeeman Confronteert. In het nieuwe seizoen – dat net gestart is – confronteert hij oplichters, internettrollen en louche aannemers.

Videoland première

De Verraders zal alleen op Videoland te zien zijn. Maar om de RTL4-kijkers die nog geen abonnement hebben toch over de streep te halen, wordt er gestart met een Videoland première. De eerste aflevering is om 21.30 uur te kijken op RTL4. Aansluitend staat ook de tweede aflevering al op Videoland. Sowieso gaat RTL dit vaker met nieuwe shows van hun streamingdienst doen. Ook het programma Special Forces VIPS is op zondag 19 december om 21.30 uur met één aflevering op tv te kijken. Wil je meer over die show weten, blijf ons dan volgen.

Foto: Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 december 2021 /