Het beste van Bommetje met Ron Boszhard

Het beste van Bommetje is vanaf zaterdag 31 juli om 19.20 uur op NPO Zapp te kijken. Ron Boszhard blikt terug op 4 spectaculaire seizoenen Bommetje. Wie sprong het verst, gleed het snelst, balanceerde het best maar vooral: wie blobte het hoogst?

Het beste van Bommetje

Elke week keert Ron terug naar de plek waar het allemaal gebeurde, de haven van Huizen en ontvangt hij een mede presentator uit een van de legendarische afleveringen. Opnieuw te gast zijn onder anderen Raven van Dorst en Patrick Martens en samen kijken ze naar de meest spannende, sensationeelste en hilarische hoogte- en dieptepunten.

Niet jouw ding? Ontdek dan tal van streamtips dankzij Guidinc.

Bommetje

In Bommetje van AVROTROS nemen verschillende teams het tegen elkaar op onder leiding van Ron Boszhard. Ze hebben één ding met elkaar gemeen; ze bestaan allemaal uit een kind en een volwassene. In de meeste gevallen gaat het daarbij om een kind en zijn of haar ouder. Ze spelen verschillende, spectaculaire en hilarische waterspellen. De uitkomst daarvan bepaald vervolgens door welke persoon – en dan meer bepaald met welk gewicht – je wordt gelanceerd. De deelnemers liggen op het kussen, terwijl de zwaargewichten erop springen. Diegene die het hoogst komt gaat met de Bommetje!-award naar huis!

Foto: AVROTROS – Elvin Boer

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

25 juli 2021 /