Bekende deelnemers Kamp van Koningsbrugge Special Edition

Tien bekende deelnemers doen mee aan Kamp Van Koningsbrugge Special Edition. Het programma dat gebaseerd is op Kamp Waes, is na twee gewone seizoenen nu dus toe aan een VIP-editie. Ontdek alles over de bekende deelnemers aan Kamp van Koningsbrugge Special Edition. Bij mij gingen namelijk niet alle namen een belletje rinkelen. Ken jij al deze deelnemers wel? En wist je dat Dai een boek heeft geschreven? Kamp Van Koningsbrugge Special Edition is te kijken op donderdagavond om 20.30 uur.

Wist je dat in België momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen van Kamp Waes?

Deelnemers Kamp van Koningsbrugge

Na het succes van de eerste twee seizoenen Kamp Van Koningsbrugge met gewone burgers (seizoen 1seizoen 2) is het nu de beurt aan bekende Nederlanders. In Kamp Van Koningsbrugge Special Edition heeft Jeroen van Koningsbrugge tien bekende burgers gevonden die de zware training van de commando’s aandurven en bereid zijn om de uitdaging van hun leven aan te gaan. De deelnemers aan Kamp van Koningsbrugge Special Edition zijn Natasja Gibbs, Iris Enthoven, Edino van Dorsten, Tarikh Janssen, Daphne Koster, Ruben Annink, Celine Huijsmans, Niels Gomperts, Wouter Prudon en Boris Schreurs.

Kamp van Koningsbrugge Special Edition

De bekende burgers worden onder de vakkundige leiding van het inmiddels welbekende commando-duo Ray Klaassens en Dai Carter aan de extreme opleiding onderworpen. De cursisten worden zowel fysiek als mentaal flink uitgedaagd door een Special Forces-eenheid. Ze worden in deze editie voor dezelfde pittige uitdaging gesteld als de gewone burgers; er is geen speciale behandeling. Jeroen van Koningsbrugge zorgt voor de mentale ondersteuning tijdens de training. Wie lukt het om het einde te halen?

Boek Dai Carter

Wist je dat Dai Carter het boek Nu of nooit heeft geschreven? “Bouw aan je mentale kracht met de levenslessen van een commando speciale operaties.” Ook de boeken van Sander Aarts: Niet te breken en Missie Mindset zijn een aanrader voor liefhebbers van Kamp van Koningsbrugge, Kamp Waes en Special Forces VIPS.

Cast van Kamp van Koningsbrugge

De cast van Kamp van Koningsbrugge Special Edition (2022) wordt gevormd door Natasja Gibbs, Iris Enthoven, Edino van Dorsten, Tarikh Janssen, Daphne Koster, Ruben Annink, Celine Huijsmans, Niels Gomperts, Wouter Prudon en Boris Schreurs. Wij spreken zelf liever over deelnemers, want als je het over de cast hebt, dan heb je toch het idee dat ze acteren en de deelnemers aan Kamp van Koningsbrugge ondergaan ook in 2022 ook een ware, barre tocht. Ze hebben ook een zware auditie moeten doen voordat ze mee op dit avontuur mochten. Hieronder ontdek je wat deze BN’ers eigenlijk in het dagelijkse leven doen.

Deelnemers Kamp van Koningsbrugge 2022 (Special Edition)

  • Presentator en journalist Natasja Gibbs. Ze is te horen in De Nieuws BV op Radio 1 en ze vormt samen met Nadia Moussaid een presentatie-duo bij Op1 (sinds augustus op tv). Afgelopen zomer deed Natasja Gibbs ook mee aan De Slimste Mens en we zagen haar in de Racisme Kennistest.
  • YouTuber en presentator Iris Enthoven. Je kunt haar kennen van YouTube. In 2019 en 2020 was ze te zien in de serie Roadtrippers van StukTV. Ze zat in het team met JayJay en Jessie. Daarnaast zag je haar met Victor Abeln in De Gevaarlijkste Wegen.
  • Spreker en Kinderen van Ruinerwold’s Edino van Dorsten. We leerden zijn familie beter kennen in de indrukwekkende documentaire Kinderen van Ruinerwold. Zijn broer Israel van Dorsten heeft recent het boek Wij waren, ik ben – Weg uit Ruinerworld geschreven. Hierin ontdek je nog meer over het leven van Edino en zijn broers en zussen.
  • Acteur Tarikh Janssen zag je recent in de film Ik Wist Het en op tv in Good Bad Girl. Daarnaast draaide de documentaire Drijfvermogen over hem. We kunnen verder Anoniem en de kortfilm Amantea met hem verwachten.
  • Oud-Oranjeleeuwin en manager Ajax vrouwen Daphne Koster. Iris Koppe schreef over deze voetbalvrouw eerder het boek Daphne Koster – Nooit meer buitenspel.
  • Zanger Ruben Annink nam in 2012 deel aan het eerste seizoen van The Voice Kids, maar kwam niet door de Battle-ronde. Je zag hem daarnaast in 2015 in De beste singer-songwriter. Hij had toen een hit met Terwijl jullie nog bij mij zijn. In 2019 was hij een van de deelnemers aan Beste zangers.
  • Presentator en verslaggever Celine Huijsmans kun je bijvoorbeeld kennen van Shownieuws.En ze is op Veronica te horen. Celine Huijsmans deed ook mee aan Celebrity Masterchef op Viaplay.
  • Ateur Niels Gomperts kun je kennen als acteur uit Penoza, maar inmiddels is hij ook actief als zzp’er in de bouw. Recent zag je hem in de Vlaamse serie Een Goed Jaar, Dirty Lines en Quo vadis, Aida?
  • Chef’Special-drummer Wouter Prudon is ook één van de deelnemers aan deze VIP-editie van Kamp van Koningsbrugge. Wist je dat hij naast drummer ook filmmaker is?
  • Oud-Drag Race Holland finalist Boris Schreurs, beter bekend als My Little Puny. Hij was te zien in het tweede seizoen; klik op het artikel om meer over hem te ontdekken.

Kamp van Koningsbrugge Special Edition kijken

Kamp Van Koningsbrugge Special Edition is sinds donderdag 13 oktober om 20.30 uur te kijken bij AVROTROS op NPO 1. De afleveringen zijn ook terug te kijken via NPO Start en NPO Plus. Wil je dit vanuit België terug zien, maak dan gebruik van een VPN Verbinding, zet die op Nederland en surf dan naar de website van NPO Start.

Nieuw seizoen Special Forces Vips

Daarnaast misschien nog een andere leuke tip voor de liefhebbers van dit soort programma’s. In België is recent het eerste seizoen van Special Forces VIPS uitgezonden én het tweede seizoen komt er ook heel snel aan. De deelnemers van Special Forces VIPS seizoen 2 zijn: Ferry Doedens, Sylvia Geersen, Kaj Gorgels, Henk Grol, Mariska van Kolck, Donny Roelvink, Mark Schaaf, Denzel Slager, Ouassima Tajmout, Marianne Timmer en Thijs Zeeman. Het programma is sinds woensdag 2 november wekelijks te zien bij Videoland. Hier lees je alles: Special Forces VIPS: deelnemers en ‘staff’ seizoen 2.

Foto: cast Kamp van Koningsbrugge Special Edition – AVROTROS – Elvin Boer.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 oktober 2022 /