Kinderen voor Kinderen – De Grote Show | Muzikale film

Geen Kinderen voor Kinderen concert dit jaar, maar een muzikale film. Natuurlijk met de nummers van het nieuwe album Worden wat je wil. Kinderen voor Kinderen – De Grote Show is zaterdag 6 november om 19.20 uur te kijken bij BNNVARA op NPO Zapp.

42ste Kinderen voor Kinderen

De 42e editie van dit jaarlijkse spektakel is een muzikale film waarin de splinternieuwe liedjes van het nieuwe album Worden wat je wil voorbijkomen, samen met bekende hits, zoals Zij aan zij, Pasapas en En toen?. De film speelt zich af op het Kinderen voor Kinderen muziekkamp, waar het koor toewerkt naar een spetterend optreden voor familie en vrienden. Maar het optreden dreigt ook in de soep te lopen, als dat maar goed gaat…

De Grote Show

Dit jaar gaat het koor op muziekkamp. Naast het oefenen van de liedjes voor het optreden, maken de kinderen ook een hoop spannende, leuke en minder leuke dingen mee. Zoals het op kamp meestal gaat, delen ze lief en leed en leren ze vooral elkaar beter kennen. De kinderbegeleider van het kamp (Esmée van Kampen), heeft totaal geen overwicht. Ze raakt zelfs wel eens een kind kwijt, waardoor de show in de soep dreigt te lopen. Chaotisch of niet, de stoere en creatieve muziekdocent (André Dongelmans), valt als een blok voor haar. En de locatiemanager van het kamp (Ridder van Kooten) is een lieverd, maar hij heeft smetvrees. Niet heel handig met 31 kinderen op kamp.

Spannende avonturen

Stiekem – hopend dat ze niet gesnapt worden met hun telefoon in bed – blikken twee beste vrienden uit het koor via Whatsapp-gesprekken terug op de bijzondere kampweek. Aan de hand van foto’s en video’s die ze met elkaar delen, wordt de kijker meegenomen door alle spannende avonturen die zich op het kamp hebben afgespeeld. Kortom: een muzikale film, die de liefhebbers van Kinderen voor Kinderen niet mogen missen.

Terug kijken

Voor iedereen die de show nog een keer wil zien, wordt Kinderen voor Kinderen – De Grote Show traditiegetrouw herhaald voor de Landelijke intocht van Sinterklaas. De herhaling is te zien op zaterdag 13 november om 11.05 uur bij BNNVARA op NPO Zapp. Natuurlijk kun je deze muzikale film ook kijken via NPO Start en NPO Plus.

Foto: Annemieke van der Togt

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 november 2021 /