Johan Heldenbergh in cast Kleine IJstijd (op tv te kijken)

De film Kleine IJstijd van Paula van der Oest uit 2017 kun je op NPO Start, NPO Plus en Videoland kijken. De cast van Kleine IJstijd telt tal van bekende namen van Nederlandse acteurs en actrices, maar wie ons natuurlijk opvalt is Johan Heldenbergh. Johan Heldenbergh speelt één van de hoofdrollen in deze film.

Kleine IJstijd

Een groep vrienden, vroeger allemaal lid van dezelfde band, komt bij elkaar om de as van bandleider Kas Peter te Bos) te verstrooien. Ze zijn bijna allemaal iets anders gaan doen en hebben hun wilde haren verloren. Voor niet iedereen is het leven gelopen zoals verwacht, maar de reünie belooft als vanouds gezellig en drank overgoten te worden.

Iedereen is bij de reünie: Kas’ ex-vrouw Valerie (Ariane Schluter), manager Alex (Johan Heldenbergh) en bandleden als Bertus (Cees Geel) en zijn vrouw Marije (Monic Hendrickx). De sfeer is goed totdat gistaris Lo (Steef Cuijpers) verschijnt met zijn nieuwe, veel te jonge, vriendin Delphina (Hannah Hoekstra). Zij blijkt een nogal ontregelende werking op het gezelschap te hebben en de vriendschap wordt hevig op de proef gesteld.

Kleine IJstijd cast

Zoals je ontdekt, zitten er heel wat bekende namen in de Kleine IJstijd cast. We zetten ze nogmaals op een rijtje en voegen daar nog een paar nieuwe namen aan toe. In de cast van Kleine IJstijd maken we kennis met Johan Heldenbergh, Cees Geel, Hannah Hoekstra, Steef Cuijpers, Monic Hendrickx, Ariane Schluter, Thijs Boermans, Bas Keijzer, Anniek Pheifer en Manouska Zeegelaar Breeveld.

Acteurs en actrices

Benieuwd wat de cast van Kleine IJstijd anno 2022 doet – de film komt tenslotte uit 2017 – we zetten het hieronder voor je op een rijtje.

Makers

De Kleine IJstijd is een film van regisseur Paul van der Oest. Het scenario is geschreven door Rifka Lodeizen (die je bijvoorbeeld zag in Maud & Babs). Zij liet zich inspireren door de film The Big Chill uit 1983.

Kleine IJstijd kijken

Wil je de film de Kleine IJstijd met onder andere Johan Heldenbergh kijken, dan kan dit op dit moment via NPO Start, NPO Plus en Videoland. Daarnaast is-ie ook op dvd beschikbaar. Wil je Kleine IJstijd buiten Nederland kijken dan kan dat via de site van NPO Start als je gebruik maakt van een een VPN Verbinding. Zet deze op een Nederlandse server en je kunt deze film ook kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 juni 2022 /