Tien Om Te Zien, De Musical met deze cast (Studio 100)

Wist je dat Tien Om Te Zien een musical krijgt! Vandaag – vrijdag 9 februari 2024 – is Tien Om Te Zien, De Musical en de cast gepresenteerd. Heel wat bekende namen zullen op het podium iconische Vlaamse tophits ten gehore gaan brengen. Gert Verhulst heeft deze musical bedacht en het idee samen met Anja Van Mensen en Tijl Dauwe uitgewerkt. Op 8 december 2024 gaat de musical in premiere in het Studio 100 Pop-UP Theater in Puurs.

Voor alle Studio 100 fans is er de webshop.

Tien Om Te Zien

Vandaag 35 jaar geleden werd de allereerste aflevering van het legendarische Tien Om Te Zien uitgezonden op VTM. De ideale dag dus om Tien Om Te Zien, De Musical aan te kondigen! Het muzikale programma is nog steeds razend populair, want ook in 2024 staan er maar liefst 8 shows in Westende op het programma. Lees hier alles over: Tien Om Te Zien 2024. Laura Tesoro (één van de nieuwe presentatrice) behoort ook tot de cast van de TOTZ-musical.

Opvolger Vergeet Barbara

Tien Om te Zien, De Musical is de opvolger van de succesvolle feelgood musical Vergeet Barbara, die 120.000 bezoekers mocht verwelkomen, die de nummers luidkeels meezongen. Wist je dat Vergeet Barbara op dvd verkrijgbaar is? Ook de nieuwe feelgood musical is een perfecte mix van humor en nostalgische Vlaamse tophits. Gert Verhulst zegt: “De muziek die toen populair was, is nu nog steeds breed bekend. Tien Om Te Zien was het eerste programma waar het Vlaamse lied zo in de kijker werd gezet.”

Tien Om Te Zien, De Musical

De musical vertelt het verhaal van 4 vrienden die met de komst van Tien Om Te Zien hun kans zien om als boysband een plaats in de spotlights te veroveren. Maar… is iedereen wel zo opgezet met hun plannen? En is de Vlaamse showbizz wel klaar voor hen? Qua muziek kun je bekende Vlaamse nummers verwachten. Gert Verhulst (die we natuurlijk ook van De Verhulstjes kennen) vertelt: “We gebruiken in deze musical muziek uit de eerste 5 jaar van Tien om te zien. De muziek krijgt een nieuw jasje, maar zal altijd herkenbaar zijn.”

Cast Tien Om Te Zien, De Musical

Het wordt een onvergetelijke musical, boordevol nostalgische Vlaamse tophits en met een indrukwekkende sterrencast, met onder meer Nathalie Meskens, Ruth Beeckmans, Kürt Rogiers, Laura Tesoro, Jonas Van Geel, Mathias Mesmans, Peter Thyssen en Tom Audenaert. Stuk voor stuk acteurs en actrices, die we natuurlijk al uitgebreid op VlaamsKijken beschreven hebben.

TOTZ-musical cast ken je van…

Tickets

De TOTZ-musical gaat op 8 december 2024 in première. Je kunt de voorstelling bezoeken in het Studio 100 Pop-Up Theater Puurs. Klik hier voor meer informatie en tickets. Kaartjes zijn er al vanaf 45,- euro (categorie 3). De prestige Seats zijn 107,50 euro per stuk (maar moet je wel per 2 personen boeken). Via VlaamsKijken partner TUI kun je een verblijf in de buurt van Puurs boeken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 februari 2024 /