Het Beste van 2023 met Jonas Van Geel en typetjes Jordy en Els

Jonas Van Geel heeft met zijn typetjes als Jordy en Els een echte hit te pakken. Elke video haalde gemiddeld een half miljoen views. Niet gek dat VTM dus met de show Het Beste van 2023 is gestart. Iedere zondag (vanaf 3 december – kun je om 19.55 uur bij VTM (en op VTM GO) kijken naar de opvallendste tv-fragmenten, inclusief het commentaar van Jordy, Els en alle andere typetjes van Jonas Van Geel.

Typetjes Jonas Van Geel

Hij is de bekendste Leuvenaar van Leuven, zij een mondige Deerlijkenaar en “fulltime zotte doos”. Jordy en Els, de populaire typetjes uit het brein van Jonas Van Geel, doken het afgelopen jaar te pas en te onpas op op de sociale media van VTM om er hun ongefilterde mening te geven over wat er leefde in de (showbizz)wereld. En nu krijgen de typetjes van Jonas Van Geel een nieuw programma: Het Beste van 2023.

Jonas Van Geel

Jonas Van Geel vertelt over Het Beste van 2023: “Jordy en Els veroverden het voorbije jaar het internet met hun gevatte oneliners. Het is heel fijn om te zien dat de twee typetjes zo geliefd zijn bij het publiek. Iedereen kent ook wel iemand zoals Jordy of Els en net dat maakt hen zo toegankelijk. Jordy ging naar Ibiza voor zijn eigen SHORTIE op VTM GO en ondertussen wordt hij zelfs gevraagd als dj in discotheken over heel Vlaanderen. Een eigen televisieprogramma kon dus absoluut niet uitblijven en is de kers op de taart.” Jonas Van Geel ken je niet alleen als presentator en acteur*, maar ook van Cleymans & Van Geel. Hij is daarnaast te zien in musicals als Les Miserables.

Het Beste van 2023

Jordy, de onbetwiste dj-koning uit Leuven. Zotte doos Els uit Deerlijk. Antwerpse stylist Dominique. En dynamische best friends Nora en Debora ofwel ‘de Ora’s’. Ze kruipen gezellig in de zetel in Het Beste van 2023. De populaire typetjes uit het creatieve brein van Jonas Van Geel laten elke week hun ongefilterde mening los op de belangrijkste momenten van het voorbije televisiejaar. Van de pechvogel en onverwachte verrassing van 2023. Tot de grote helden van het scherm en het meest memorabele televisiemoment van het voorbije jaar. Elke week werpen ze een kritische blik, gekruid met een vleugje humor, op de opvallendste tv-fragmenten van 2023. Iedere week staat er een ander thema centraal in Het Beste van 2023 op VTM.

Tv-fragmenten uit 2023

Wordt het Maureen Vanherberghen die tijdens het Gala van de Gouden K’s niet alleen het publiek in vuur en vlam zette? Of Tom Waes op het slagveld van Julius Caesar in Het verhaal van Vlaanderen? Of misschien toch eerder Bart Appeltans die zijn slag thuishaalde in de verbluffende finale van De Verraders? In de eerste aflevering gaan internetfenomenen Els, Jordy, Dominique en de Ora’s op zoek naar de meest memorabele tv-momenten van het afgelopen jaar. In de tweede aflevering gaan ze juist op zoek naar de pechvogels van 2023. De derde aflevering is voor de verrassing van het jaar. Welk fragment is de absolute favoriet en mag Elske bekronen met de felbegeerde trofee voor Het Beste van 2023? 

Foto’s VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 december 2023 /