Tien om te zien 2024: wat we nu al weten…

Tien om te zien keert ook in 2024 terug naar de Zeedijk van Westende. Dit is meteen na de laatste tv-show (op vrijdag 25 augustus 2023) bevestigd door VTM. We weten inmiddels dat de artiesten Westende tussen 15 en 25 juli op zijn grondvesten gaan laten daveren. In dit artikel lees je nog meer nieuwtjes over artiesten, optredens, precieze datums en natuurlijk vanaf wanneer je tickets kunt scoren voor Tien om te zien 2024.

Dit bericht publiceerden we op 1 september 2023; VlaamsKijken auteur Patricia de Ryck geeft het artikel een update als we nieuws hebben over Tien om te zien 2024, zoals op vrijdag 9 februari 2024.

Tien om te Zien 2024 (datum)

Tien om te zien 2024 kunnen we op onze ‘dit willen we niet missen volgend jaar’-lijst zetten. Ook in de zomer van 2024 gaat VTM samen met Willy Sommers, Anne De Baetzelier, Laura Tesoro en Aaron Blommaert weer naar Westende. Voor het derde jaar is het dan tijd voor het muziekspektakel aan De Rotonde in Westende. Er zijn 8 Tien om te zien feestavonden en wel van 15 tot 18 juli en 22 tot 25 juli 2024. In 2022 waren het er ook acht. In 2023 maar 5…

Op de hoogte blijven van Tien om te Zien 2024 volg ons dan InstagramFacebook-groep én de nieuwsbrief en krijg een seintje als wij meer weten.

Locatie: Rotonde, Westende

De keuze voor Tien Om Te Zien op het plein aan de Rotonde bij de zeedijk in Westende was een schot in de roos – zo meldt ook burgemeester Jean-Marie Dedecker. “Never change a winning team”, is zijn boodschap. (…) “Ik ben trouwens enorm benieuwd met welke verrassingen de makers van Tien Om Te Zien voor de dag gaan komen, komende zomer”, aldus de trotse burgemeester. We weten in ieder geval dat de locatie hetzelfde blijft. Ook Tien om te Zien 2024 vindt plaats aan De Rotonde op de zeedijk in Westende. En over die verrassingen, daar lees je snel meer over. Zo is vandaag de Tien Om Te Zien Musical aangekondigd.

Boek nu je verblijf in Westende.

Tickets Tien om te Zien 2024

We gaan er vanuit dat Tien om te Zien 2024 ook gewoon gratis te bezoeken is. Wil je verzekerd zijn van goede plaatsen, dan kon je voorgaande jaren kiezen voor Golden Circle kaartjes of tickets voor het VIP-deck. Daarnaast kon je ook een plek reserveren voor het rolstoelpodium. In 2023 kosten Tien om te zien tickets 32,50 euro voor het Golden Circle Pakket en 85,- euro voor het VIP pakket. Zo heb je alvast een idee van de kosten… Met alle stijgende kosten zullen die misschien zelfs iets hoger uitpakken. Althans, dat is een vermoeden. Pas als VTM de verkoop van tickets opent, zullen we dat zien. Deze keer deden ze dat medio juni…

Artiesten Tien om te zien 2024

Welke artiesten we in 2024 mogen verwachten? Daar hebben we nu natuurlijk nog geen idee van. Het is iedere keer zo divers. Die namen worden in aanloop naar het evenement gedeeld, meestal zo vanaf juni. Dus in juni 2024 verwachten we alvast met namen van artiesten voor Tien om te zien te kunnen komen. Wanneer ze precies optreden, communiceert VTM vaak op het laatst. Als je een bepaalde artiest wilt zien, dan is het soms dus een gok voor welke dag je tickets reserveert. Of je kiest ervoor om gewoon gratis te genieten van het muziekspektakel aan De Rotonde in Westende.

Voorspelling artiesten

Natuurlijk heb ik wel een vermoeden wat artiesten betreft… Mijn eerste voorspelling is dat Camille Dhont er bij is. Zij heeft in 2024 haar eigen telenovelle Milo bij VTM gekregen. En aangezien ze een graag geziene gast is, denk ik dat ze er zeker weer bij is. En als ik in de statistieken van afgelopen jaar duik, dan hopen jullie ook weer op K3.

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 februari 2024 /