The Big Bang met Staf en Mathias Coppens in Nederland

The Big Bang met Staf en Mathias Coppens is donderdag 14 september 2023 om 20.30 uur van start gegaan op SBS6. Een uurtje later kun je de aflevering dan terugzien op Kijk.nl. Vlaamse kijkers moeten nog eventjes geduld hebben, want het seizoen start bij VTM 23 september 2023. Net zoals bij Code van Coppens hebben Mathias en Staf Coppens, zowel een Nederlandse editie, als een Vlaamse editie van The Big Bang gemaakt. Lees hier alles over The Big Bang, deelnemers en meer…

Wist je dat Staf Coppens ook weer op tv is met Camping Coppens en De Verraders presenteert? In België is ook The Big Bang bij VTM gestart.

Nieuwe programma Staf en Mathias Coppens

Na Code van Coppens gaan Staf en Mathias Coppens in het nieuwe SBS6-programma The Big Bang een stap verder. Ze laten BN’ers in duo’s toe in het universum van Coppens en nemen hen daar met veel plezier te grazen. De broers bedachten een massa aan groots opgezette spellen vol next-level-obstakels en plagerijen met één belangrijke rode draad: ballonnen ploffen. Drie bekende duo’s strijden tegen elkaar in deze knotsgekke wereld met één ultiem doel: het snelst een megaballon laten knallen. Het team dat daarin slaagt, wint The Big Bang en gaat niet alleen naar huis met eeuwige roem, maar ook met een jaar gratis lucht voor al zijn Big Bang-feestjes.

The Big Bang (SBS6)

Werden de bekende Vlamingen en Nederlanders in Code van Coppens nog onderworpen aan experimenten en mysteries, in The Big Bang krijgen duo’s met de bekende deelnemers curieuze spellen voorgelegd. En wat voor! Vol adrenaline knopen zij de strijd aan met andere duo’s. Racend in een kart, zittend op een elektrische stoel, glijdend van een trap en schietend met een kruisboog worden zij tot het uiterste gedreven. Wie denkt dat hij hier zonder kleerscheuren van afkomt… heeft het goed mis!

The Big Bang kijken

The Big Bang is vanaf donderdag 14 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6 en een uurtje later op KIJK.nl. Wil je vanuit België al kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, voordat je naar Kijk.nl gaat.

Deelnemers The Big Bang

Wie de deelnemers aan The Big Bang in Nederland zijn? In de eerste aflevering zien we Leo Alkemade en Dennis Weening in actie. Zij nemen het op tegen Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven, en Tooske en Bastiaan Ragas. Een week later is het de beurt aan de duo’s Ruben van der Meer-Horace Cohen, Pim Muda-Anne-Marie Jung en Rutger van Barneveld-René le Blanc. De derde aflevering is het de beurt aan Thomas Cammaert & Sanne Wallis de Vries, Kees van der Spek & Kim Lian van der Meij en Natasja & Natascha Froger. In de vierde aflevering zijn de gasten Sylvia Geersen en Stefano Keizers, Dave en Donny Roelvink en Gers Pardoel en Klaasje Meijer

Hier ken je deelnemers van

Foto: (c) VTM/Siegfried Eggers

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 oktober 2023 /