De Roelvinkjes kijken op Videoland met Dave, Donny en Dries

Dave, Donny en Dries Roelvink zijn weer gevolgd door de camera’s voor hun realityserie De Roelvinkjes. De eerste twee afleveringen van De Roelvinkjes staan vanaf vandaag – maandag 28 augustus – op Videoland.

De Roelvinkjes

De Roelvinkjes zijn terug! Opnieuw volgen we Dave, Donny én Dries tijdens hun overvolle dagelijkse leven. De Roelvinkjes hebben een uitdagende tijd achter de rug. Zo heeft Dave heeft zijn verslaving overwonnen en recent het mooiste cadeau gekregen: het vaderschap. Na het herstel van zijn ongeluk én na zijn strijd tegen kanker, heeft Donny gemerkt hoe kostbaar het leven is en dat niks voor lief mag worden genomen. En uiteraard vader Dries, die zich inmiddels dankzij TikTok de bekendste Nederlander ooit mag noemen, maar ook steeds een dagje ouder wordt. Hoe gaat het met de mannen en hoe staan zij nu in het leven? 

Dave, Donny & Dries

  • Dave Roelvink zagen we in Special Forces VIPS seizoen 1. Hij deed ook mee aan The Big Balance.
  • Donny Roelvink maakte indruk in Special Forces VIPS seizoen 2. Maar je zag hem ook in Temptation Island VIPS en Expeditie Robinson.
  • Dries Roelvink* is natuurlijk al jarenlang zanger en een echt tv-gezicht. Wie herkent de gele zwembroek niet meer… Twee jaar geleden verscheen zijn biografie Dries*, met hierin ook aandacht voor de commotie rondom zijn zoons Dave en Donny.

Zoon Dave Roelvink

In De Roelvinkjes zien we ook de zoon van Dave Roelvink. Wat meteen opvalt, is dat Dean niet herkenbaar in beeld komt. Waar vader Dries Roelvink de keuze maakte om zijn zonen Dave en Donny meteen in beeld te brengen, kiest Dave Roelvink ervoor om zijn zoontje uit de publiciteit te houden. Zo kan hij er later zelf voor kiezen of hij bekend wil worden of niet. Die keuze hebben de andere Roelvinkjes nooit gehad. In de eerste afleveringen zien we wel de moeder van Dean in beeld: Jazzlyn. En ook Honoria -de tweede vrouw van Dries Roelvink – mag niet ontbreken in de reeks.

Seizoenen De Roelvinkjes

Wist je dat er inmiddels al meerdere seizoenen van De Roelvinkjes zijn? De eerste reeks zag je vanaf februari 2015, waarna je op Videoland in 2016 kon kijken naar Dave het huis uit. In 2017 werd toen De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken uitgezonden. En in 2018 zagen we twee series op Videoland, namelijk Dave en Dien op Ibiza en Dave en Donny op expeditie. In 2018 en 2019 zagen we ze vervolgens op SBS in De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken en De Roelvinkjes: Passen op de winkel.

De Roelvinkjes kijken

Wil jij naar oude seizoenen kijken? Dat kan nog steeds. We zetten alles even op een rijtje. Het nieuwe seizoen (2023) wordt op Videoland seizoen 2 genoemd.

  • De Roelvinkjes seizoen 1 staat op Videoland en telt 7 afleveringen van ongeveer 45 minuten.
  • De reeks Dave en Donny doen zaken, kan ik niet meer terugvinden. Online vind je wel nog fragmenten van deze serie.
  • Dave Het huis uit is nog steeds beschikbaar op Videoland. De reeks telt negen afleveringen van ieder tien minuten.
  • Dave en Donnie op Expeditie staat nog steeds op Videoland. Deze reeks telt vier afleveringen van een klein kwartiertje.
  • De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken is nog steeds beschikbaar op Kijk.nl. De reeks telt acht afleveringen van ongeveer veertig minuten.
  • De Roelvinkjes: Passen op de winkel is nog steeds beschikbaar op Kijk.nl. Ook dit seizoen telt acht afleveringen van ongeveer veertig minuten.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 augustus 2023 /