De Verraders: alles over de deelnemers en het spel

De Verraders is de nieuwste spannende spelshow met BN’ers. In een sfeervol kasteel in Zuid-Limburg spelen achttien bekende Nederlanders een adembenemend spel. Drie van hen worden De Verraders en de overigen worden Getrouwen. Ontdek alles over de deelnemers en het spel, dat te zien is vanaf vanavond zaterdag 13 maart om 21.30 uur bij RTL 4 te zien is.

De Verraders

Je hebt in de Verraders dus drie Verraders en Getrouwen. Elke nacht ‘vermoorden’ de Verraders een Getrouwe. Overdag mag de hele groep een poging doen een Verrader te ontmaskeren en te verbannen. De kijker weet vanaf het begin wie deze verraders zijn. De overige deelnemers – de Getrouwen – hebben echter geen flauw idee. Angst, verdeeldheid en verdachtmakingen zijn het gevolg.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Het Zilver

De psychologische strijd tussen de verraders en de getrouwen – die 24 uur per dag doorgaat – krijgt elke dag een korte wapenstilstand waarin alle overgebleven deelnemers samen een missie uitvoeren. Hierin hebben ze allemaal hetzelfde belang; zoveel mogelijk zilver winnen. In het prachtige decor van Zuid-Limburg lossen de deelnemers puzzels op, gaan ze spannende uitdagingen aan en worden ze ook fysiek flink op de proef gesteld.

Duivels dilemma

In de laatste aflevering (er zijn er acht in totaal) blijft slechts een klein aantal deelnemers over die in een duivels dilemma moeten bepalen hoe ze al het gewonnen zilver verdelen. Wint het goede het van het kwaad? Winnen de getrouwen of winnen de verraders?

Deelnemers De Verraders

In totaal doen achttien bekende Nederlanders mee aan De Verraders. Dat zijn Kees Boot (acteur), Francis van Broekhuizen (operazangeres), Edson da Graça (presentator), Daan Nieber (presentator), Barbara Sloesen (actrice), Gertjan Verbeek (voetbaltrainer), Gaby Blaaser (actrice), Holly Mae Brood (actrice), Sinan Can (journalist), Chatilla van Grinsven (basketbal-international), Abbey Hoes (actrice), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist), Steven Kazàn (goochelaar/comedian), Loiza Lamers (model), Kim Lammers (hockey-international), Loek Peters (acteur), Jörgen Raymann (cabaretier/presentator) en Samantha Steenwijk (zangeres).

Tijl Beckand

“Ik heb al heel wat programma’s gemaakt in mijn leven. Maar zoveel spanning, emotie en intensiteit heb ik niet vaak gezien tijdens een opnameperiode”, zegt presentator Tijl Beckand. “Na twee draaidagen zaten heel wat deelnemers al helemaal stuk vanwege de grote mindfuck die dit programma teweegbrengt.” Een mindfuck die voor de kijker goed te doorgronden is. Zij zijn namelijk al vanaf de eerste aflevering op de hoogte wie de drie verraders zijn. “Met die kennis kijk je op een totaal nieuwe manier naar menselijk gedrag, naar smerige spelletjes, naar sluwe tactieken en valse beschuldigingen en beleef je het spel in meerdere lagen tegelijk. Super spannend!”, aldus Tijl Beckand, die samen met Julie Van den Steen ook Game of Talents presenteert.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 maart 2021 /