MAX PubQuiz met Sybrand Niessen en deze bekende barman of -vrouw

Sybrand Niessen is vanaf vanavond – vrijdag 7 januari – weer terug op tv met MAX PubQuiz. Elke week dagen zes teams elkaar uit. Sybrand Niessen presenteert de show en krijgt daarbij de hulp van een bekende barman of -vrouw (lees snel verder om te ontdekken wie dat dit seizoen zijn). Daarnaast is er livemuziek onder leiding van Jan Rietman. MAX PubQuiz is te kijken om 21.25 uur op NPO1.

MAX PubQuiz

Zes teams bestaande uit twee personen nemen het in het tweede seizoen van MAX PubQuiz tegen elkaar op. In vijf rondes van vier vragen wordt de kennis getest op het gebied van onder andere muziek, geschiedenis, sport en eten & drinken. En ook een puzzelronde ontbreekt niet. Vragen in MAX PubQuiz gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen: Welk land heeft de grootste wijnproductie ter wereld? Wie won de Elfstedentocht in 1963? Wat betekent Boeddha? En welke gebeurtenis wordt herdacht op Witte Donderdag? De winnaars van elke aflevering strijden op 11 maart om de felbegeerde MAX Pubquiz Trofee. Let op: Op vrijdag 4, 11 en 18 februari wordt MAX PubQuiz niet uitgezonden.

Eerder schreven we dit over het eerste seizoen van deze quiz.

Bekende barman of -vrouw

In MAX PubQuiz zien we iedere week een bekende barman of -vrouw. Dit seizoen zijn dat Anne-Marie Jung, Anita Meyer, Steven Brunswijk, Rachel Rosier, Diggy Dex, Leona Philippo en Richard Groenendijk . De eerste barvrouw is Anne-Marie Jung zij vertelt: “Ik ben dol op quizzen en daarom vond ik het ontzettend leuk om in de eerste aflevering te gast te zijn. Dat bepaalde vragen specifiek aan mij gelinkt waren, maakte het extra bijzonder. Daarnaast is de quiz erg muzikaal. Een feest voor mij als zangeres om dan ook zelf te zingen, samen met de Jan Rietman Band. En al die weetjes; je steekt er zelf ook nog wat van op!”

Ontdek meer over de bekende barman of -vrouw uit het tweede seizoen MAX PubQuiz.

  • Anne-Marie Jung is op dit moment te zien in Welkom in de Middeleeuwen.
  • Zangeres Anita Meyer zag je eind 2021 nog in Even tot hier in een duet met Lee Towers over de corona-situatie.
  • Steven Brunswijk ken je als de Braboneger; hij deed bijvoorbeeld mee aan De Alleskunner VIPS.
  • Rachel Rosier kun je kennen van het Sinterklaasjournaal, maar recent zag je haar ook in Drop it: over jongeren en hun wapens.
  • Diggy Dex deed mee aan Beste Zangers 2020 (het seizoen van Milow en Stef Bos).
  • Leona Phillipo is zangeres, maar je zag haar afgelopen najaar ook in het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik.
  • Richard Groenendijk is op dit moment te zien in Secret Duets met Jamai Loman.

Foto: Elvin Boer / MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 januari 2022 /