Sanne Wallis de Vries show Kom op tv te kijken

Sanne Wallis de Vries is aanstaande zondag 14 augustus om 21.10 uur te zien bij BNNVARA op NPO3 met haar show Kom. Ze zorgt – samen met haar vaste muzikanten – voor een bijzondere combinatie van stand-up comedy en muziek.

Kom

Zelf omschrijft Sanne Wallis de Vries de show Kom op haar website op de volgende wijze. ” Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek.”

Sanne Wallis de Vries

We kennen Sanne Wallis de Vries niet alleen van haar theatershows, zoals Kom, maar ook van haar werk als actrice. Ze kreeg grote bekendheid als één van de vaste medewerkers van het programma Kopspijkers en Koefnoen. We zagen haar samen met Thomas Cammaert tot het eind in Wie is de Mol? 2017. Wist je dat ze dit voorjaar nog samen met Thomas Cammaert heeft meegedaan aan de Code van Coppens Nederland? Maar je kunt haar ook kennen van de film Moordwijven, uit de Mees Kees-reeks of recent van haar boek JubeL. Dit boek wordt ook wel omschreven als een wervelende leesvoorstelling.

Foto: BNNVARA – Jaap Reedijk

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

14 augustus 2022 /