Sanne Wallis de Vries show Kom op tv te kijken

Sanne Wallis de Vries is aanstaande zondag 14 augustus om 21.10 uur te zien bij BNNVARA op NPO3 met haar show Kom. Ze zorgt – samen met haar vaste muzikanten – voor een bijzondere combinatie van stand-up comedy en muziek.

Kom

Zelf omschrijft Sanne Wallis de Vries de show Kom op haar website op de volgende wijze. ” Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek.”

Sanne Wallis de Vries

We kennen Sanne Wallis de Vries niet alleen van haar theatershows, zoals Kom, maar ook van haar werk als actrice. Ze kreeg grote bekendheid als één van de vaste medewerkers van het programma Kopspijkers en Koefnoen. We zagen haar samen met Thomas Cammaert tot het eind in Wie is de Mol? 2017. Wist je dat ze dit voorjaar nog samen met Thomas Cammaert heeft meegedaan aan de Code van Coppens Nederland? Maar je kunt haar ook kennen van de film Moordwijven, uit de Mees Kees-reeks of recent van haar boek JubeL. Dit boek wordt ook wel omschreven als een wervelende leesvoorstelling.

Foto: BNNVARA – Jaap Reedijk

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 augustus 2022 /