De Bachelorette 2023 deelnemers: wie wordt vriend Sylvia Geersen

Wie van De Bachelorette 2023 deelnemers wordt de nieuwe vriend van Sylvia Geersen? Ontdek hier alles over de zeventien deelnemers aan De Bachelorette met Sylvia Geersen. Lees meer over de show die sinds donderdag 2 februari op Videoland van start is gegaan.

En voor de liefhebbers van juice en spoilers: ontdek welke deelnemer de nieuwe vriend van Sylvia Geersen is.

De Bachelorette 2023

Gaby Blaaser was natuurlijk de eerste deelneemster aan de Nederlandse versie van De Bachelorette. En in België zagen we Elke Clijsters als Bachelorette. Maar nu heeft Nederland weer een nieuwe dame, die op zoek gaat naar de liefde. Sylvia Geersen is De Bachelorette 2023. Lukt het haar na Gaby Blaaser (die je recent zag in Echte Meisjes In De Jungle), Elke Clijsters en niet te vergeten Bachelors Tony Junior, Thomas van der Vlugt en Fabrizio Tzinaridis wel om de liefde te vinden?

Bachelorette Sylvia Geersen

Sylvia Geersen is, na een tumultueus liefdesleven, klaar voor haar nieuwe, grote liefde die ze hoopt te vinden via het programma De Bachelorette bij Videoland. In Zuid-Afrika gaat zij – met behulp van presentatrice Monica Geuze – een groep charmante en zelfstandige vrijgezelle mannen leren kennen. Via de iconische ‘rozenceremonie’ valt er iedere week een kandidaat af. Wie blijft over en verovert het hart van Sylvia Geersen. We leerden het oud-model recent nog beter kennen als deelneemster aan Special Forces VIPS seizoen 2.

Sylvia Geersen

Sylvia Geersen (die bekend werd in Nederland door haar deelname aan Holland’s Next Top Model 2006) vertelt over haar deelname aan De Bachelorette. “Ik heb zo’n ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Ondanks dat ik al een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek! Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan!”

De Bachelorette deelnemers

Maak in dit artikel kennis met de zeventien deelnemers die vanuit het prachtige Zuid-Afrika strijden om de laatste roos en het hart van de Rotterdamse beauty Sylvia Geersen. Lees hieronder alles over De Bachelorette 2023 deelnemers Matthijs Verkade, Oscar Coster, Donny, Giancarlo Luciano, Joris Smits, Melvin Van Hoeve, Malcolm Hugo Glenn, Jordy van der Laan, Otman Chacha, Rick van Oudgaarden, Robert, Tjeerd Parqui, Tom Meeuwisse, Marlon Vries, Stan, Maarten Vlielander en Sam van Putten. In de derde aflevering worden daar ook Same, Shaka en Mitchell aan toegevoegd.

Hieronder lees je alles over deze deelnemers, maar we hebben het natuurlijk eerst over Joris Smits.

Sylvia Geersen & Joris Smits

Bachelorette Sylvia Geersen gaf na de 24-uursdate haar laatste roos aan Joris Smits. Dat komt niet meteen als een verrassing. Want nog voor De Bachelorette 2023 begon, kwam er juice naar buiten over de deelnemers. Dat verwerkten we in de onderstaande stukjes, maar de belangrijkste spoiler: dat Sylvia Geersen en Joris Smits een koppen zouden zijn, durfden we nog niet hardop uit te spreken… Nu weten we – na de reünie-aflevering – dat de kanalen het toch bij het juiste eind hadden. Sylvia Geersen en Joris Smits zijn een stelletje!

Nieuwe vriend Sylvia Geersen

Voor aanvang van het programma schreef Instagram-juice-kanaal Realityfbi dus dat de nieuwe vriend van Sylvia Geersen één van de deelnemers aan De Bachelorette 2023 is. Ze is met kerst in het vliegtuig gespot op weg naar Sint Maarten – St. Barth, terwijl ze tegen andere passagiers sprak over haar man de kapitein. En ze telefoneerde met hem en zei I love you… Ik schreef destijds: “Tja, er zitten natuurlijk meer kapiteins bij de deelnemers van De Bachelorette 2023, maar ze noemde hem Jor. Dat doet dus vermoeden dat Joris Smits de nieuwe vriend van Sylvia Geersen is. Of hij ook de winnaar is en dus als laatste van De Bachelorette 2023 deelnemers is overgebleven, weten we niet… Dat hoeft namelijk niet. Bij Prince Charming (de gay-variant van deze show) zien we tenslotte dat er vaak uiteindelijk voor de nummer twee wordt gekozen.”

Sylvia Geersen over juicechannels

In de reünie-aflevering van De Bachelorette 2023 gaat Sylvia Geersen nog in op de juicechannels. Ze vertelt dat ze speciaal over Parijs was gevlogen, zodat ze geen Nederlanders tegen zou komen. Maar toch was er dus iemand die haar filmde en het doorgaf. Toen ze aankwam in Sint Maarten, moest ze dan ook meteen weer terugvliegen, omdat de twee niet samen gezien mochten worden. Sylvia Geersen vertelt dat dit zeker impact heeft gehad op haar relatie met Joris Smits.

Sylvia Geersen & Joris Smits nog samen?

Sylvia Geersen en Joris Smits hebben een relatie vertelden ze tijdens de reünie-aflevering van De Bachelorette. Direct na het programma zijn ze twee weken lang bij elkaar geweest en daarna moest Joris weer terug naar Sint Maarten. Inmiddels is de kapitein weer terug in Nederland en kijken de twee naar een toekomst samen. Als presentatrice Monica Geuze vraagt aan de andere deelnemers hoe zij de toekomst van Sylvia Geersen en Joris Smits zien, dan wordt er meteen ‘baby’s’ geroepen. We zijn in ieder geval benieuwd of het zover gaat komen… Het zou verrassend zijn, omdat die shows nooit heel succesvol eindigen. Maar het kan wel, zo zagen we in Wie wordt de man van Wendy (2006). Wendy van Wanten en deelnemer Frans Vancoppenolle zijn nog steeds samen.

De Bachelorette 2023 deelnemers

Nu terug naar De Bachelorette deelnemers. Want we willen natuurlijk ook meer over de mannen zelf weten. Wie is winnaar Joris Smits eigenlijk? En hoe zit het met Samé. Of hebben we misschien nog juice over de andere deelnemers. Lees snel verder…

De Bachelorette: Joris Smits

De 37-jarige Joris Smits zagen we eerder als date van Julia Mekkes in First Dates VIPS. Hij is in het dagelijkse leven ‘captain Joris’. Joris Smits is namelijk werkzaam op een jacht. Als hij niet werkt is hij graag in zijn appartement in Breda. Hij heeft een relatie van drie jaar gehad en een paar keer gedatet, maar door verschillende leefomstandigheden is het helaas niets geworden. Humor, elkaar begrijpen en dezelfde interesses hebben vindt Joris belangrijk in zijn leven, hij omschrijft zichzelf als grappig, rustig en avontuurlijk. Joris Smits kijkt eerst de kat uit de boom, hij is geen machoman en zal niet als eerste op een vrouw afstappen.

De Bachelorette: Samé

De goedlachse Samé (33) uit Amsterdam heeft een eigen meubelzaak en woont in Amsterdam. In zijn vrije tijd doet hij aan motorrijden, mindfulness en vindt hij het leuk om podcasts te luisteren en zichzelf verder te ontwikkelen. Daarnaast sport hij ook graag, het liefst staat hij vijf keer in de week in de sportschool. Samé is vanaf zijn 28e jaar vrijgezel en heeft niet veel lange relaties gehad. Hij is naar eigen zeggen klaar voor een serieuze relatie. Hij vindt Sylvia een prachtige dame waar hij zeker op zou kunnen vallen. Hij zoekt iemand met veel energie en zelfverzekerdheid. Ook vindt hij het belangrijk dat ze er verzorgd & netjes uitziet en intelligent is en open staat om samen iets moois op te bouwen, dat is precies wat hij zoekt in een vrouw. 

Hij mocht net als Joris Smits mee op 24-uursdate met Bachelorette Sylvia Geersen, maar uiteindelijk kon hij met zijn gedichten haar hart niet veroveren.

De Bachelorette mannen

Hier lees je alles over de mannen die het niet geworden zijn… Zij vielen af in de aanloop naar de 24-uursdate.

Deze vrijgezel moest – verrassend, of toch niet? – De Bachelorette in aflevering 11 verlaten:

Tjeerd Parqui

De 32-jarige Tjeerd Parqui uit Amsterdam organiseert evenementen en naast het organiseren is hij thuis en op evenementen bezig met het draaien van platen. In zijn vrije tijd gaat hij graag kitesurfen en traint hij in de sportschool. Tjeerd Parqui heeft drie relaties gehad, maar omdat het op een gegeven moment niet meer werkte zijn deze beëindigd. Tjeerd omschrijft zichzelf als sportief, gepassioneerd, creatief en avontuurlijk. Hij zoekt dan ook een partner die ondernemend, verzorgd en sportief is. Ook humor vindt hij – net als diverse andere De Bachelorette deelnemers – belangrijk in een relatie.

Deze vrijgezel moest De Bachelorette in aflevering 10 verlaten:

Matthijs Verkade

De 29-jarige Matthijs Verkade uit Amsterdam kan je bekend voorkomen. Hij deed namelijk mee aan Temptation Island: Love or Leave 2021. Hij probeerde destijds het hart van Jaydi te veroveren, maar zij ging met ‘verleider’ Ricky naar huis. Nu gaat deze deelnemer aan De Bachelorette 2023 voor Sylvia Geersen.

Matthijs Verkade is na het stoppen van zijn Hotelschool-opleiding de modellenwereld ingerold. Hij houdt van avondjes uit met vrienden en is erg avontuurlijk ingesteld. Deze vrijgezel vindt het binnen een relatie belangrijk dat hij een goede klik heeft en veel kan lachen. Hij is een ‘mensenmens’. Hij kijkt wel vaak eerst de kat uit de boom. Verder laat hij niet zo snel zien dat hij verliefd is. Matthijs Verkade ziet zijn deelname aan De Bachelorette 2023 als een kans om weer de liefde te vinden.

Deelnemer die De Bachelorette in aflevering 9 moest verlaten:

Oscar Coster

De 28-jarige Oscar Coster woont in Amsterdam en werkt in een café op De Wallen… Althans, dat lezen we in het persbericht van RTL, maar – als ik goed gespot heb – is hij sinds kort werkzaam in de IT. Oscar Coster is zeker van zijn zaak en blijft bij zichzelf. Buiten werktijd is hij een echte sportfanaat, daarnaast kookt hij graag en gaat hij graag uit met vrienden. Inmiddels is Oscar Coster drie jaar vrijgezel en dat komt door ingrijpende gebeurtenissen binnen een vorige relatie. Qua uiterlijk is Sylvia Geersen zeker zijn type: haar stralende ogen, glanzende haren en haar algehele verzorgdheid, is wat hem zo aantrekt.

Deelnemer die De Bachelorette in aflevering 8 moest verlaten:

Giancarlo Luciano

De 31-jarige Giancarlo Luciano komt uit Helmond. Hij is werkzaam als fotograaf en model via This Is Karel. In zijn vrije tijd gaat hij graag uit met vrienden en houdt hij van stedentripjes, daarnaast is hij ook vaak te vinden sportschool. In het verleden heeft Giancarlo Luciano een paar relaties gehad, maar door verkeerde keuzes is het helaas niks geworden. Sinds het overlijden van zijn broertje staat hij serieuzer in het leven en maakt hij zich niet druk om de kleine dingen. Giancarlo Luciano omschrijft zijn karakter als zacht en lief en wil dit graag delen met Sylvia Geersen. Deze deelnemer aan De Bachelorette heeft Italiaanse roots.

Deelnemers die De Bachelorette in aflevering 7 moesten verlaten:

Rick van Oudgaarden

De 32-jarige Rick van Oudgaarden uit Noordwijk zag je ook eerder op tv. En niet zomaar in een programma. Nee, hij was één van de deelnemers aan Gewoon. Bloot. In het dagelijkse leven is Rick van Oudgaarden zelfstandig fysiotherapeut. Hij heeft een eigen methode bedacht waarmee hij zijn eigen praktijk runt. Deze deelnemer aan De Bachelorette 2023 is zelfverzekerd en straalt veel energie uit. Hij weet waar hij het over heeft en is innovatief in zijn vak. Ook is hij een echte gentleman en houdt altijd de deur open voor een dame. In totaal heeft Rick van Oudgaarden acht relaties gehad maar deze beëindigd, omdat hij zijn roerige verleden nog niet goed had verwerkt. Hij wil niets liever dan samen een ‘imperium’ opbouwen met iemand die eerlijk is en met wie hij alles kan delen. Rick is een man met een missie en visie en gaat het avontuur graag aan.

Shaka

De 31-jarige Shaka woont en werkt op Aruba. Toen hij 12 was is hij met zijn ouders verhuisd naar Aruba. Nu werkt hij daar als huizen verhuurder en tourguide. Zo kan hij iedere dag genieten van de zon en kwijnt hij niet weg op kantoor. De vader van Shaka is George Mc Crae; een old school disco artiest die in de jaren 70 een wereldhit heeft gehad Rock your baby. Dus de zangtalenten van Shaka heeft hij niet van een vreemde. Na een relatie van 12 jaar is Shaka sinds een jaar weer vrijgezel. Hij is gek op de liefde en houdt van verzorgde meiden die wel van gezelligheid en een praatje houden en dat ziet hij terug in Sylvia. 

In aflevering 6 moest de volgende kandidaat De Bachelorette verlaten:

Melvin van Hoeve

De 26-jarige Melvin van Hoeve uit Amsterdam werkt als bedrijfsleider in een supermarkt. Hij noemt zichzelf een leuke en gezellige jongen met veel humor. Daarnaast is hij een luisterend oor voor andere mensen waardoor hij zichzelf weleens vergeet. Familie is erg belangrijk voor Melvin, hij heeft een sterke band met zijn ouders en zijn opa’s en oma’s. Melvin van Hoeve gaat blanco het liefdesavontuur in. Hij vindt dat Sylvia een mooie uitstraling heeft met mooie ogen en daar valt hij op.

Deelnemers die De Bachelorette in aflevering 5 moesten verlaten:

Tom Meeuwisse

De 27-jarige Tom Meeuwisse uit Gouda werkt als persoonlijke begeleider in de gehandicaptenzorg en doet daarnaast ook wat modellenwerk. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de sportschool en is hij wekelijks te vinden bij zijn vrienden om een wijntje te doen. Na een aantal serieuze relaties gehad te hebben, vindt Tom Meeuwisse het belangrijk dat je elkaar kan vertrouwen en op elkaar kunt bouwen. Hij zoekt een vrouw die stevig in haar schoenen staat en een beetje van gekkigheid houdt. Tom beschrijft zichzelf als een hele sociale, vrolijke en energierijke man. Hij geniet van de kleine dingen in het leven. Tom gaat zonder verwachtingen het liefdesavonduur aan, maar denkt wel dat hij één van de deelnemers is die Bachelorette Sylvia rust en stabiliteit kan bieden.

Sam van Putten

De 30-jarige Sam van Putten uit Arnhem is projectmanager bij een hoveniersbedrijf en gaat elke zomer naar Kroatië om als zeilschipper te werken en met gezinnen rond te varen. Hij heeft actieve hobby’s zoals mountainbiken, surfen en zeilen. Sam van Putten heeft een positieve mindset en is een echte levensgenieter. Hij heeft een aantal relaties gehad en is op zoek naar liefde. Deze deelnemer aan De Bachelorette vindt dat Sylvia Geersen hele sprekende ogen heeft en een mooi figuur, hij vindt het in een relatie belangrijk dat je echt gelukkig wordt van elkaar. Hij wil zowel fysieke aantrekkingskracht vinden in een relatie als een beste maatje.

Na aflevering 4 nemen we afscheid van:

Marlon Vries

De 31-jarige Marlon Vries uit Alkmaar werkt als autoschade-herstelmonteur en is bezig met de opstart van zijn eigen autobedrijf. Hij is een gezellige, spontane man die wel houdt van een babbeltje. In zijn vrije tijd houdt hij van hardlopen, fitnessen en af en toe kickboksen. Verder vindt Marlon het leuk om te borrelen met vrienden. Marlon is in een relatie iemand die gezellig is, vastigheid zoekt en veiligheid kan bieden. Zijn vorige relatie werd een jaar geleden beëindigd. Marlon vindt Sylvia heel erg knap en denkt dat er iets heel moois achter haar schuilt, hij gaat dan ook graag het avontuur aan.

Jordy van der Laan

De 31-jarige Jordy van der Laan uit Almere werkt fulltime als IT business consultant. Hij heeft bedrijfskunde gestudeerd en in het verleden heeft hij als leidinggevende gewerkt. Buiten werk is Jordy van der Laan vaak te vinden in de sportschool, waar hij vijf à zes keer in de week traint. Deze Bachelorette deelnemer vindt Sylvia een mooie vrouw met sprankelende ogen. Hij beschrijft zichzelf als een lief, zorgzaam en sociaal persoon. Jordy van der Laan vindt goede communicatie en variatie belangrijk binnen een relatie. Hij kijkt ernaar uit om Sylvia te ontmoeten.

Afvallers De Bachelorette Sylvia Geersen aflevering 3:

Malcolm Hugo Glenn

De 40-jarige Malcolm Hugo Glenn werkt in het dagelijkse leven in een tegelhandel, maar je kunt hem ook kennen als acteur. Zo zag je hem in kleine rolletjes in Tropenjaren, Mocro Maffia, Klem, Voetbalmaffia en nu ook in het nieuwe Dag & Nacht. Buiten werktijd fotografeert, schrijft gedichten en sport hij graag. Malcolm omschrijft zichzelf als een humoristisch, intelligent en behulpzaam persoon. Hij heeft vier relaties gehad én vindt het belangrijk dat je chemie hebt in een relatie en op dezelfde golflengte zit. Via FBI Reality zagen we dat hij wel van kinky feestjes houdt… Ook vindt Malcolm Hugo Glenn humor zeer belangrijk en moet een vrouw zijn woordgrappen begrijpen. Malcolm heeft zich opgegeven als deelnemer voor The Bachelorette 2023 omdat Sylvia Geersen zijn type is. Voor de rest heeft hij geen research gedaan, want hij vindt het leuk om in het diepe te worden gegooid.

Robert uit Zuidland

De 36-jarige Robert uit Zuidland werkt als manager bij een loodgietersbedrijf en volgt daarnaast een deeltijd HBO-opleiding managementtrainingen. In zijn vrije tijd sport hij graag en vindt hij het ook weleens leuk om met vrienden uit te gaan of een festival te bezoeken. Robert omschrijft zichzelf als eerlijk en loyaal, hij heeft zijn hart op de tong. Robert heeft elf jaar lang een relatie gehad en heeft samen met zijn ex een dochtertje van vijf. Hij vindt Sylvia een leuke meid en haar humor trekt hem aan. Daarnaast vindt het belangrijk dat je naast je relatie ook een eigen leven leidt.

Mitchell

De 36-jarige Mitchell uit Aalsmeer werkt als ondernemer en is sinds 2009 personal trainer. In het verleden heeft hij topsport judo en kickboksen gedaan en nu begeleid hij andere om hun doelen te bereiken. Daarnaast is hij model en heeft hij meerdere titels gewonnen met Mister Senior Netherlands verkiezingen. Dat is een nieuwe verkiezing voor mannen van boven de 32 jaar. Mitchell is vader van 3 kinderen. Hij staat sinds een tijdje weer helemaal open voor de liefde want hij zit in een nieuwe fase van zijn leven. Hij heeft alles op de rit en is naar eigen zeggen ‘uitgespeeld’ en klaar voor rust in de liefde… 

De eerste afvallers van De Bachelorette 2023 zijn (einde aflevering 2):

Stan

De 26-jarige Stan woont tegenwoordig in Amsterdam, maar hij komt eigenlijk uit Almelo. Hij heeft zijn eigen onderneming en is daarnaast DJ. Waarschijnlijk doet hij dat onder de naam Stan Am See en draait hij minimal house… Maar we kunnen online weinig over hem vinden… Natuurlijk werken we dit bericht bij als we meer weten.

Wat we uit het persbericht weten, is dat hij in zijn vrije tijd graag uitgaat met vrienden en houdt van voetballen. Stan is zelfverzekerd en weet goed wat hij wil in het leven. Hiervoor heeft Stan geen vaste relaties gehad, maar staat daar nu wel open voor. Hij wil laten zien aan Sylvia dat hij er alles aan doet om haar voor zich te winnen én gaat dan ook graag het liefdesavontuur aan als een van de deelnemers aan De Bachelorette 2023.

DJ Donny Brasco

De 34-jarige Donny uit Zandvoort kun je ook wel kennen als dj Donny Brasco. Hij was volgens zijn Facebook-pagina resident dj in de Shooters Mallorca in 2015, 2016, 2017 en 2018. Inmiddels is hij zelfstandig ondernemer en heeft hij een een reparatieservice van een elektrisch scooterbedrijf. In zijn vrije tijd gaat hij graag fitnessen, padellen en golfen en is hij dus DJ.

‘Dj Donny Brasco’ is erg beschermend en een echte binnenvetter. Na acht maanden single te zijn geweest staat hij open voor de liefde. Donny zoekt naast romantiek warmte, gezelligheid en een beste vriend binnen een relatie. Deze deelnemer aan De Bachelorette 2023 hoopt de aandacht van Sylvia Geersen te winnen door een veilig gevoel te creëren. Na de scheiding van zijn ouders heeft hij besloten om bij zijn moeder te gaan wonen. De moeder en zus van Donny staan op nummer één bij hem.

Maarten Vlielander

De 35-jarige Maarten Vlielander uit Zutphen werkt al achttien jaar in de hulpverlening en is drie jaar geleden als ZZP’er begonnen. In zijn vrije tijd doet hij aan kickboksen, motorrijden en reist hij graag. Maarten Vlielander omschrijft zichzelf als sociaal, humoristisch, ambitieus en ondernemend. Hij vindt dat Bachelorette Sylvia Geersen mooie blauwe ogen heeft, een leuke uitstraling en dat ze er verzorgd eruitziet. Ook denkt hij dat er meer achter haar schuilt dan dat zij daadwerkelijk laat zien.

Otman Chacha

De 44-jarige Otman Chacha uit Harderwijk is personal trainer in de sportschool en heeft van zijn werk zijn passie gemaakt. Hij is een ijdele man en vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Ondanks dat Otman Chacha stoer overkomt, helpt hij graag andere mensen en biedt hij een luisterend oor. Hij zoekt een maatje met wie hij alles kan delen. Hij is ervan overtuigd dat liefde bestaat uit dingen met elkaar delen, ook in moeilijke tijden. Otman Chacha vindt Sylvia een mooie vrouw en gaat haar verleiden met zijn ogen.

Foto: JPF Photo (mannen) – Jasper Suyk (Bachelorette Sylvia)

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 april 2023 /