Tussen 4 Buren met Jani Kazaltzis en deze interieurdesigners

Jani Kazaltzis laat buren elkaars interieur onder handen nemen in gloednieuw zomerprogramma Tussen 4 Buren, dat vanaf 14 augustus 2023 iedere maandag tot en met donderdag om 21.00 uur op Play4 en GoPlay te kijken is. De buren krijgen hierbij de hulp van interieurdesigners, die een heel eigen stijl hebben. Ontdek hier meer over Tussen 4 Buren, Jani Kazaltzis, interieurdesigners Anneke Crauwels, Katrien Vanderlinden*, Harald Ligtvoet & Wim Soete, Klaas Van Tilburgh, Daan Alferink en handy(wo)men: Adriaan Gobert en Camille Marlier .

Tussen 4 Buren

In het nieuwe programma Tussen 4 Buren laat Jani Kazaltzis bevriende buren twee dagen lang van huis wisselen om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Eindelijk dat ouderwets behang van de muur trekken, die grijze grauwe kinderkamer omtoveren tot een kleurrijk speelparadijs of de kale woonkamer veranderen in een gezellige oase van rust? Alles kan en alles mag. Met gewaagde kleuren, originele decoraties en een stevige portie enthousiasme hebben de buren maar één doel voor ogen: hun favoriete buren verrassen met een eigenzinnig droominterieur.

Jani Kazaltzis: Tussen 4 Buren

Jani Kazaltzis* vertelt over Tussen 4 Buren: “Ik vond het geweldig om mensen blij te kunnen maken met een gloednieuw interieur. Ik ben ook ontzettend tevreden met mijn fantastische interieurdesigners die zich telkens weer overtroffen hebben. Tussen 4 Buren is een echt feelgood programma om naar te kijken. Ik heb er zelf enorm van genoten, en ik hoop dat de kijker net zo veel plezier zal beleven bij het zien van het programma!” Je kent Jani Kazaltzis natuurlijk van dat andere populaire woonprogramma: Blind Gekocht.

Interieurdesigners Tussen 4 Buren

Uiteraard staan de deelnemers aan Tussen 4 Buren er niet alleen voor. Naast het goedkeurend oog van Jani, krijgen de buren de hulp van interieurdesigners die met hun eigen stijl en vakmanschap verbluffende en soms zeer onverwachte resultaten neerzetten: Anneke Crauwels, Katrien Vanderlinden, Harald Ligtvoet & Wim Soete, Klaas Van Tilburgh en Daan Alferink. De buren worden daarbovenop ook nog eens bijgestaan door handyman Adriaan Gobert en handywoman Camille Marlier. Er wordt geverfd, geklust, gelachen én gehuild… Want de vraag die bij elke aflevering op ieders lippen brandt: zijn de buren wel tevreden met hun vernieuwd en soms héél gewaagd interieur?

Tussen 4 Buren kijken

Tussen 4 Buren is vanaf maandag 14 augustus iedere maandag tot en met donderdag om 21.00 uur bij Play4 en GoPlay te kijken. Wil je vanuit het buitenland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet en ga dan naar de GoPlay site.

Wil je meer weten over de interieurdesigners uit Tussen 4 Buren; hieronder stellen we ze uitgebreid aan je voor:

Katrien Vanderlinden

Naast tv-regisseur, artdirector en beeldend kunstenaar is Katrien Vanderlinden ook de wonderwoman achter Wonderwalls*, haar eigen bedrijf waarmee ze in het verleden al vele kale muren transformeerde in gepersonaliseerde kunstwerken en gigantische street art projecten neerzette. Onder andere in Brussel en Berlijn kan je haar kleurrijke creaties terugvinden. Katrien Vanderlinden zal zeker niet twijfelen om compleet out of the box te denken en de kamer om te toveren in een verrassend kunstwerk. Zelf zegt Katrien Vanderlinden: “Wanneer ik een ontwerp maak probeer ik altijd te zorgen voor een frisse, sfeervolle, kleurrijke ruimte met een combinatie van oude en nieuwe materialen. Voor mij is het ontwerp geslaagd wanneer de allereerste indruk van kandidaten die ruimte binnenstappen is ‘ja, dit ben ik en hier wil ik zijn.’”

Daan Alferink

Daan Alferink is geboren in Rotterdam en woont nu al zo’n zes jaar in Antwerpen. Zijn fascinatie voor interieur zit er al van kinds af in en hij heeft van die passie zijn fulltime job gemaakt. Met zijn eigen bureau geeft hij persoonlijk interieuradvies op maat. En ook op sociale media heeft hij een enorme aanhang waar hij geregeld wel eens tips and tricks meedeelt. De populaire Nederlander heeft het hart op de tong en zal zich zeker niet inhouden om de kamer volledig naar zijn hand te zetten. Daan Alferink over Tussen 4 Buren: “Met keuzes die buiten de lijntjes vallen iets geven aan mensen wat ze misschien zelf nooit hadden gedurfd maar stiekem altijd al hadden gewild.”

Anneke Crauwels

Anneke Crauwels heeft in Extreme Makeover al heel wat dromen kunnen verwezenlijken, en daar zal ze ook nu weer haar uiterste best voor doen. Samen met haar team ontwerpt en realiseert de Mechelse interieurdesigner projecten voor particulieren, bedrijven en horeca. Voor Anneke is designen geen job, maar eerder een levensstijl. Met haar enthousiasme en creativiteit zal ze ongetwijfeld een frisse wind door de afgeleefde kamers kunnen jagen. Anneke Crauwels: “Ik creëer ruimtes met een ziel, een thuis voor iedereen die houdt van het leven en schoonheid.”

Harald Ligtvoet & Wim Soete 

Het designersduo Harald Ligtvoet en Wim Soete zien we ook in Tussen 4 Buren. Het duo is niet enkel zot van elkaar, maar ook zot van gewaagde kleurcombinaties. Harald is all-round designer, deco & fashion stylist én docent. Wim is opvoeder van beroep, maar ook actief betrokken bij het plannen van modeshows en bedenken van thema’s, decors en kostuums voor feesten. Hun Kleurrijke stijl trekken ze overal door: de kleren die ze maken, de outfits die ze dragen én de kamers die ze een grondige make-over geven. Eén ding is zeker: Witte muren zal je niet snel terugvinden in de afgewerkte kamers van dit olijke duo. Ze zeggen: “Elk interieur verdient wat kleur.” 

Klaas Van Tilburgh

Al op 6-jarige leeftijd ging Klaas Van Tilburgh met oude magazines, schaar en lijm aan de slag om interieurontwerpen te maken. Die eerste grote liefde is altijd gebleven. De sympathieke Antwerpenaar belandde na een aantal verschillende buitenlandse avonturen in Parijs, waar hij nu 10 jaar woont en zijn eigen designstudio heeft, Studio Vantilburgh. Klaas Van Tilburgh zal alles uit zijn zelfontworpen kast halen om de buren omver te blazen met een origineel en hyperpersoonlijk interieur. “Mooi is belangrijk, maar ook subjectief en vergankelijk – Voor mij is een goed ontwerp pas mooi als het bruikbaar en tijdloos is.”

Adriaan Gobert en Camille Marlier 

Voor de iets lastigere klusjes kunnen de designers en buren in Tussen 4 Buren rekenen op handyman Adriaan Gobert en handywoman Camille Marlier. Van metaalbewerking, houtbewerking en schilderen tot het realiseren van de meest onmogelijke ideeën van de designers. Voor deze manusjes-van-alles is niets te veel.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 augustus 2023 /