Blind Gekocht (Kopen zonder kijken België) op Videoland

Goed nieuws voor de Nederlandse liefhebbers van Blind Gekocht of te wel Kopen zonder kijken België. De eerste vier seizoenen staan namelijk op Videoland, wekelijks krijg je een nieuwe aflevering van seizoen 5 (de eerste twee staan nu op Videoland), maar je kunt de complete reeks ook via GoPlay streamen. Ontdek er hier alles over.

Dit bericht heeft een update gekregen op maandag 12 juni 2023, omdat Blind Gekocht seizoen 5 nu wekelijks op Videoland wordt getoond als Kopen Zonder Kijken België seizoen 5.

Blind Gekocht

Blind Gekocht of Kopen zonder Kijken België is inmiddels toe aan seizoen 5. Het nieuwe seizoen met presentator Jani Kazaltzis, makelaar Kinga Kantorska, interieurarchitecten Bart Appeltans en Kelly Claessens ging op donderdag 6 april van start. De eerste vier seizoenen staan inmiddels op Videoland. En sinds maandag 12 juni 2023 komt daar ook seizoen 5; wekelijks komt er een nieuwe aflevering online. Maar je kunt seizoen 5 ook compleet via GoPlay kijken met een VPN Verbinding die je op België zet.

Wist je dat je met een VPN Verbinding veel meer gratis programma’s uit België en verder kunt kijken.

Kopen zonder kijken België

In Nederland kennen de kijkers Blind Gekocht dus als Kopen zonder Kijken België. De eerste vier seizoenen staan op Videoland. In de eerste twee seizoenen is Dina Tersago de presentatrice. Het derde seizoen werd gepresenteerd door Kobe Ilsen. En vanaf seizoen 4 is Jani Kazaltzis de presentator van Blind Gekocht. We zagen de afgelopen jaren altijd makelaar Bea Vandendael, maar zij heeft afscheid genomen en wordt in seizoen vijf opgevolgd door Kinga Kantorska. Interieurarchitect Bart Appeltans – die ook verschillende interieurboeken heeft geschreven – is al vanaf het begin een vaste waarde voor het programma.

Australië en Amerika

Maar er zijn meer internationale edities van dit programma. Wist je dat je op Videoland ook kunt kijken naar seizoen 1 van Kopen zonder Kijken Australië? Of wat dacht je van seizoen 1 van Kopen zonder Kijken Amerika. Wat ons opvalt, is dat de afleveringen uit Amerika veel korter duren, terwijl daar ook zes koppels worden geholpen bij de zoektocht naar een nieuwe woning.

Nieuwe seizoen Kopen zonder Kijken (Nederland)

We hebben daarnaast nog meer goed nieuws, want er is ook een nieuw seizoen van Kopen zonder Kijken Nederland. Op maandag 17 april is het zesde seizoen van Kopen Zonder Kijken gestart met Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstyliste Roos Reedijk. En zo zijn er nog meer woonprogramma’s op komst… Zo kun je nu ook kijken naar Bob Sikkes in De Moeite Waard.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 juni 2023 /