Dagelijkse kost: nieuwe keuken, scheurkalender 2024 Jeroen Meus

Dagelijkse kost is ook in het najaar van 2023 weer van de partij. Vanaf vanavond – maandag 4 september 2023 – kun je elke werkdag om 18.15 uur kijken naar een nieuwe aflevering van het kookprogramma van Jeroen Meus. Jeroen Meus kookt in Dagelijkse Kost najaar 2023 vanuit een nieuwe keuken. En we hebben meer nieuws. We hebben namelijk ook de Dagelijkse kost scheurkalender voor 2024 gespot!

Begin dit jaar kon je van Jeroen Meus kijken naar het indrukwekkende Dagen zonder broer.

Dagelijkse Kost: nieuwe keuken

Jeroen Meus* zorgt opnieuw voor dagverse kookinspiratie. Hij tovert heerlijke gerechten op tafel vanuit zijn gloednieuwe keuken. Deze nieuwe keuken werd volledig in België geproduceerd en werd afgelopen juni geïnstalleerd voor het nieuwe seizoen. Er is gekomen voor een keuken in massieve eik met een werkblad van composiet.

Daarnaast komt er ook een nieuw programma aan van Jeroen Meus: De poster van Meus is in 2024 te zien. Wil je dit niet missen, volg ons via InstagramFacebook of nieuwsbrief.

Scheurkalender 2024

En we spotten niet alleen het nieuwe tv-seizoen. Ook de nieuwe Dagelijkse Kost scheurkalender voor 2024 is er. ‘Koken is liefde tonen’, vindt Jeroen Meus. En dus selecteerde hij ook dit jaar weer meer dan 300 recepten om een jaar lang doordeweeks lekker te koken en te eten. Tijdens de weekends serveert hij heerlijk zoete zondes. Smakelijk allemaal!

Bestel de Dagelijkse Kost scheurkalender en support VlaamsKijken; koop ‘m bijvoorbeeld bij Bol.com, Amazon BE of Amazon NL.

Nieuwe boeken Jeroen Meus

Wist je dat er ook weer een nieuw kookboek van Jeroen Meus aan komt? Eind deze maand verschijnt (Uw) klassieke kost. In Klassieke kost toont Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus zijn diepgewortelde waardering voor het pure product. In 100 gerechten, die elk op hun manier klassiek zijn, brengt hij een ode aan de hedendaagse klassieke keuken. Eind van het jaar komt dan Feestkost uit…

Bestel (Uw) klassieke kost bij Bol.com, Amazon Be of Amazon NL.

Dagelijkse Kost kijken

Dagelijkse kost is vanaf 4 september elke weerdag om 18.15 uur op VRT 1 en VRT MAX te kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 september 2023 /