Callboys Matteo Simoni, Stef Aerts en Rik Verheye

Callboys* met Matteo Simoni was dé reeks van najaar 2016. Wat een geweldig verhaal van Jan Eelen. Op het lijf geschreven van Matteo Simoni, Stef Aerts, Rik Verheye en Bart Hollanders. Vanaf zaterdag 2 september 2023 kun je iedere zaterdagavond om 21.45 uur kijken naar de herhaling van Callboys op Play 4.

Callboys anno 2023

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 18 januari 2016. Ik heb het bijgewerkt op zaterdag 2 september 2023. Het eerste seizoen van Callboys wordt nu namelijk in herhaling op tv uitgezonden.

Callboys cast

De Callboys cast heeft zich verder ontwikkeld sinds de eerste aflevering van de reeks op tv kwam. Stuk voor stuk hebben ze gave series en films op hun naam staan. Zo spelen Matteo Simoni en Stef Aerts bijvoorbeeld een geweldige hoofdrol in de Vlaamse film Wil. En er is nog veel meer. Tijd dus voor een overzicht van de Callboys cast.

  • Matteo Simoni zagen we het afgelopen jaar als pornokoning Dennis Black Magic in de recordfilm Zillion. Waar je Matteo Simoni verder van kent? Denk aan PatserDe Bende van Jan de LichteSafety Firsten Trio. En recent Rookie en Faithfully Yours.
  • Rik Verheye* debuteerde op zijn negentiende in de langspeelfilm Adem. Naast zijn theaterwerk met FC Bergman, speelde hij in heel wat televisieseries. Je zag hem ook in De Bende Van Jan De Lichte en We Moeten Eens Praten. Maar recent is hij vooral populair als Willy Persyn uit Nonkels.
  • Stef Aerts zag je eveneens in De Bende van Jan De Lichte, maar we kennen hem ook uit Belgica en Welp.
  • Bart Hollanders zal te zien zijn in nieuwe series Exen en De Twaalf seizoen 2. Maar je zag hem ook in de geweldige film Dealer, Lockdown-film Zoveel en in de mini-reeks Shaq. In De bende van Jan de Lichte speelde hij Stanislas. Of wat dacht je van de Vlaamse zombiefilm Yummy? Ik leerde ‘m zelf kennen als Daan in Professor T.

Waar gaat Callboys over?

Jay Vleugels (Rik Verheye*), Wesley Biets (Stef Aerts*) en Devon Macharis (Matteo Simoni*) bieden een zekere en veilige oase voor elke vrouw die op zoek is naar betaald mannelijk gezelschap met net dat tikje meer. Samen noemen ze zichzelf de Callboys. De Callboys delen een website, een vennootschap en een gepimpte kantoorruimte waar ze hun operatie runnen. Daar beantwoordt manusje-van-alles Randy Paret (Bart Hollanders*) de telefoon, vult er de magen en kuist de toiletten.

Samenwerken

De samenwerking maakt een paar zaken makkelijker, maar in het geval van De Callboys vooral een hoop zaken moeilijker. Samenwerken betekent immers vergaderen, beslissingen nemen, afspraken maken en die vervolgens vergeten, discussiëren over principes en kampen vormen.

Maar het betekent ook vriendschap: samen fitnessen, samen zonnebanken, samen lachen, troosten en tips uitwisselen over de beste manier om een balzak te ontharen. De zaken gaan goed, tot hoogmoed en onbezonnenheid de Callboys inspireren om aan bedrijfsvertakking te doen.

Jan Eelen

Jan Eelen* is de regisseur van Callboys. Je kent hem van Alles kan beter, In de Gloria, Het Eiland en De Ronde.

Meer over Callboys lezen?

Sinds ik op Vlaams Kijken blog, heb ik al het een en ander over de Callboys met Matteo Simoni geschreven. Ik zet ze hier op een rijtje:

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 september 2023 /