3Hz seizoen 2 kijken via VRT NU, Ketnet.be en app

Ketnet trapt de zomer op 1 juli af met 3HZ seizoen 2. De eerste afleveringen van het tweede seizoen van deze serie zijn vanaf nu te kijken via Ketnet.be, VRT NU en de Ketnet-app. Iedere week volgt er nu een nieuwe uitzending. Zo kunnen de Ketnetters deze zomer alvast genieten van het spannende vervolg van deze fictiereeks. Vanaf september wordt de reeks uitgezonden op Ketnet. 

3Hz seizoen 2

Over 3Hz seizoen 2 weten we nog niet zoveel… Alleen dat Sammy’s neef na tien jaar weer contact opneemt. Ketnet zelf heeft nog geen informatie naar buiten gebracht en online is het er ook erg stil over. Wat we wel weten is dat er voor de serie van De Mensen opnieuw opnames zijn gemaakt aan de put van Rauw in Mol. Als we meer weten, vullen we dit artikel natuurlijk aan en delen dat nogmaals via onze social media (onderaan het artikel vind je de links, zodat je ons eenvoudig kunt volgen).

3Hz

De serie 3Hz draait om Felix (Junes Callaert), die met zijn vintage walkman naar het verleden kan luisteren. Samen met zijn vrienden gaat hij in het eerste seizoen op zoek naar antwoorden over de dood van zijn moeder en ontdekt zo een milieuschandaal. Illegaal gedumpt afval uit de jaren ’80 bedreigt hun dorp. Wat heeft de dood van Felix’ moeder ermee te maken, en kan hij een ramp voorkomen? De cast van 3Hz (seizoen 1) wordt gevormd door Junes Callaert, Stan Van Samang, Ann Tuts, Cécile Enthoven, Arthur Hermans en Maja Aziza.

Dit schreven we over seizoen 1 van 3Hz en de cast.

De waarheid over Rick Wolfe

Weet je dat er daarnaast een 3Hz boek is verschenen? De waarheid over Rick Wolfe is geschreven door Danny de Vos. Het boek wordt op de volgende wijze omschreven: “‘Een camping? Hier in Roegerhout? Wie wil hier nu op vakantie komen?’ Wanneer Felix, Ella, Sammy en Noor horen dat er een nieuwe camping komt bij de zwemput, willen ze de bouwwerf meteen van dichtbij gaan bekijken. Hun verbazing is groot wanneer ze ontdekken dat die plek in het bos een bijzonder verleden heeft. Een verleden dat heel veel vragen oproept. Wie heeft die mysterieuze auto achtergelaten tussen de bomen? Wat zou er gebeuren als ze de walkman van Felix’ moeder aan de autoradio koppelen? En vooral: wie is Rick Wolfe? Wat is er met hem gebeurd? Heeft hij iets mispeuterd of juist niet? De vier vrienden gaan op zoek naar de antwoorden en naar de waarheid. De waarheid over Rick Wolfe.”

3Hz seizoen 2 kijken

3Hz seizoen 2 is vanaf 1 juli 2022 dus allereerst te kijken via Ketnet.be, VRT NU en in de Ketnet-app. In eerste instantie zijn er vier afleveringen online gekomen; daarna komt er iedere week een nieuwe aflevering bij. Vanaf september is het tweede seizoen dan op tv bij Ketnet te kijken. Vanuit Nederland kun je alleen kijken als je gebruik maakt van een VPN Verbinding die je op België zet.

3Hz seizoen 3: opnames in de zomer

Daarnaast hebben we nog meer nieuws! De opnames voor 3Hz seizoen 3 starten namelijk ook deze zomer. Ketnet-kijkers kunnen dus van deze spannende verhalen blijven genieten.

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 juni 2022 /