Sas heeft een soa met Britt Scholte, Susannah Elmecky en Yasmin Blake

Sas heeft een soa met Britt Scholte, Susannah Elmecky en Yasmin Blake. De afleveringen van deze dramaserie van AVROTROS zijn vanaf 18 augustus wekelijks te zien op het YouTube-kanaal van NPO3. Voor Britt Scholte is het weer een mooie hoofdrol, nadat bekend werd dat ze ook één van de hoofdrolspelers is uit de Kapitein Zeppos-film.

Verhaal Sas heeft een soa

Saskia heeft zin in seks. Met Daan. Na de derde succesvolle date duiken ze het bed in. Maar voor ze dat doen, krijgt ze plots een heel branderig gevoel – oh shit, ze heeft toch geen soa, hè? Samen met haar trouwe vriendinnen besluit ze naar de GGD te gaan en daar blijkt dat ze de ongelukkige winnaar van een soa is geworden. Ondanks dat Faye & Nuray allebei een andere kijk op het moderne seksleven hebben, steunen ze Sas hoe dan ook. Maar welke gast heeft haar deze soa gegeven en waarom heeft hij haar niets gezegd? Er zit voor Sas niets anders op dan het bespreekbaar te maken en uit te zoeken wie haar deze soa heeft gegeven. Sas opent de jacht op de dader! 

Zes afleveringen

De hunt is on! Samen met Faye en Nuray komt Sas erachter dat er 4 mogelijke daders kunnen zijn. Terwijl ze dit mysterie als een soa-sherlock aan het oplossen is, probeert ze ook haar eerdere bedpartners in te lichten. Maar hoe praat je eigenlijk over soa’s? Hoe open je dat gesprek? Zeven afleveringen lang stuntelt Sas door de ongemakkelijke gesprekken en leert ze haar eigen valkuilen te overwinnen.

Cast Sas heeft een soa

De hoofdrollen in Sas heeft een soa worden gespeeld door Britt Scholte, Susannah Elmecky en Yasmin Blake. Britt Scholte krijgt in de huid van Saskia van Zanten aka Sas. Susannah Elmecky is Nuray Birsen en Yasmin Blake speel Faye Felicia Correia.

Britt Scholte

Britt Scholte is bij het Nederlandse bekend als Kimberly Sanders uit Goede tijden, slechte tijden. Ze debuteerde in 2012 in Spangas als Trijntje en was daarna te zien in jongerenseries als Kattenoog en Brugklas. Recent zag je haar in K3 Dans van de Farao. In het voorjaar van 2022 zal ze te zien zijn in Zeppos – Het Mercatorspoor.

Susannah Elmecky

Actrice Susannah Elmecky was in de serie Bloedverwanten te zien als Soraya Sarid. Recent zag je haar in de serie Toen wij de tijd hadden. Ze heeft daarnaast in verschillende korte films meegespeeld.

Yasmin Blake

Yasmin Blake is voor mij ook nog een nieuwe naam. Op IMDB zag ik dat ze meespeelde in Kill Mode, Ghost Corp en de kort film Eclair.

Winnaar 3Lab Serie Contest

Op 14 juli 2019 werd op de Dag van de jonge maker bekendgemaakt welke series in het kader van de 3Lab Serie Contest een pilot mogen maken. Sas heeft een soa is er een van. De pilot van Sas heeft een soa verschijnt in maart 2020, samen met de vier andere pilots, op het YouTube-kanaal van NPO 3. Sas heeft een soa wordt als beste beoordeeld en wint de tweede editie van de 3Lab Serie Contest. Na deze overwinning mocht de volledige serie gerealiseerd worden. Sas heeft een soa is een productie van Cabin Content.

Sas heeft een soa zal te zien zijn op het YouTube-kanaal van NPO3. Daar kon je ook al genieten van bijvoorbeeld Herres en de Edelfigurant.

Foto: AVROTROS / Elvin Boer

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 juli 2021 /